- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
oooo daha varmış canım ama bilemedimki şimdi hani gebelikse de bukadar erken belli olmaz galiba seni üzmek de istemiyorum ama sanırım psikolojik aah bi atamadık gitti şu psikolojiyi oooooof
eslemcim öncelikle geçmiş olsun adet gününmüydü bgn değilse kimyasal gebelik geçiriyo olmayasın bi doktora gitseydin keşke üzüldüm şimdi....
bilmiorum ki valla cnm günlerim karıştı geçen ay 4 gün geciktim 2sinde olmuştum bu ay da 4 gün erken oldum 29 unda oldumm çok pıhtılı kan gelio parça parça artık olan oldu nolduysaa bu ay başlayabilirsemmm soğan kürüne başlıycam kocişede keçiboynuzu kürü yapıcammm takviye yapıcaz işte bu ay fayda eder inş....
vaay anasini yaaa 2014 de geldi ne cabuk gecti koca bir yil....ALLAHIM saglikli ozursuz bebekler nasip etsin herkese.....opuyorum kizlar hepiniziiii
canımcım bak sana ne dıcem.... afedersın p pıhıtı gıbı dokulen parcalardan bırını al muslıgun altına tut eger erıyıp gıderse normal adet demektır eger suyun altında erımıyor beyazlıyorsa o dusuk demekdır. bunu bana doktorum demıstı ve dusuk yapan bır arkadasımda aynısını denedı o parcayı doktoruna goturdu .dusuk yapıyorsun demıs
dene ıstersen
vaay anasini yaaa 2014 de geldi ne cabuk gecti koca bir yil....ALLAHIM saglikli ozursuz bebekler nasip etsin herkese.....opuyorum kizlar hepiniziiii
aaa sebus hastalandınmı yaa....ne şans be daha yenı yıla gırelı kac gun oldu harbıden buyuk yenı yıl hedıyesı. saglık olsun yapcak bırsey yok gelene gıt dıyemezsın.. ben haftaya hafta sonu beklıyorum bakalım ne olcak.
sebusuuumm((((((((((( offf :2::2:
ben 2 yıllık ewliyim .evlilğimn 4 cu ayında hamile kaldım .2,5 aylıkken bebgm karnmda ölmstu ve aldrmak zorunda kaldım. neredeyse1 sene oldu hala kalamdım cok istioruz.defalarca doktarada gttik bi prblem olmdgnı sdce bnde idrrda intihap kanda mikrop oldgunu söldi ugrslar snnda gectgini belrtti fakat hala olmuo.gecen ayın16 sında adet oldum 2 gundur kahve rengi akıntılarım oluo araara bu neyin nesidir anlayamdm bilen varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?