hsg çekildimi canım sana inşlh kalırsın bu ay , benimde arkadaşım tek tüpüyle hamile kalmıştı ne zamandır istiyorsun uzun süre korunduysan oda etkendir,şekil A5 sene korununca böle oluyo işte 7 aydır uğraş babam dur
sebuuuussscuuum ordamisin
canim hadi sizler korunuyordunuz da ya ben hic korunmadim esimde korunmadi ama tik yok.....
klomen bittikten sonraki 17.ci gunun yoksa ilk gunden bu yana 17 gun oldu....agrida normaldir diye dusunuyorum. Yumislarin buyumus. Yada catlamis olabilir....calismalarini yaptiniz mi yada yumurtlaman gecti mi
klomen bittikten sonraki 17.ci gunun yoksa ilk gunden bu yana 17 gun oldu....agrida normaldir diye dusunuyorum. Yumislarin buyumus. Yada catlamis olabilir....calismalarini yaptiniz mi yada yumurtlaman gecti mi
sanmiyorum klomen uyku yapsin canim ama herkesin bunyesi farkli... bat ne zaman senin.... kac yumurtan oldu canim senin. Benimde klomen son gun bendede kasik agrisi oluyor arada....
sanmiyorum klomen uyku yapsin canim ama herkesin bunyesi farkli... bat ne zaman senin.... kac yumurtan oldu canim senin. Benimde klomen son gun bendede kasik agrisi oluyor arada....
bak mesela ben daha once ilk zamanlar merak ederdim acaba yumurtam buyudunu ve kac mm olmus diye gittigim doktorlar bilgi vermezdi bende o gunlerimde giderdim iste kasik agrim var neden acep diye sorardim. O zaman derdu yumurtan buyumus su kadar olmus diye... ama sunuda belirteyim klomenin amaci yumoslarini buyutmek ve catlatmak bunun icin takip altinda olmalisun muhakkak yoksa hic bir anlami yok .nerden biliyor doktorun buyudugunu ve buyumedigini yada cogul yumurtlama (ohss) olmadigini belkide catlamiyordur yumurtan.bunlar bilinmeden klomen tedavisinin bir anlamu yok bil istedim
bak mesela ben daha once ilk zamanlar merak ederdim acaba yumurtam buyudunu ve kac mm olmus diye gittigim doktorlar bilgi vermezdi bende o gunlerimde giderdim iste kasik agrim var neden acep diye sorardim. O zaman derdu yumurtan buyumus su kadar olmus diye... ama sunuda belirteyim klomenin amaci yumoslarini buyutmek ve catlatmak bunun icin takip altinda olmalisun muhakkak yoksa hic bir anlami yok .nerden biliyor doktorun buyudugunu ve buyumedigini yada cogul yumurtlama (ohss) olmadigini belkide catlamiyordur yumurtan.bunlar bilinmeden klomen tedavisinin bir anlamu yok bil istedim
mutlaka vardır ya olmaması cok sacma o zaman klomenı nıye tedavılerınde kullanıyorlar...hanı sen baska bır Doktora gıtsen hıc bebek ıstegınden bahsetmesen desen kı kasıklarımda batma seklınde bır agrı var sebebını bılmıyorum falan desen yınede soylemezmı,bence soyler yaaa hanı rahatsızlıgının sebebını acıklamıyorlar mı orda cok sacma . benım ablam Almanyada yasıyor hanı orda boyle bır sacmalık yok.. Ovulasyon testı alsana en basıtı burdan bakarsın yumurtlama var mı yok mu dıye
tuh yaa cok sacma turkiyeye gelebilsen burda tedavi ol... benim arkadasim 4haftaligina geldi tedavisini oldu hamile olarak geri dondu
benim sol tüp tıkalı başkada bişey yok ne bende ne eşimde sağlada kalabilirsin o bi engel değil dedi doktor ama hala bişey yok sanırım aşılamaya başlıcaz bu ay da geçsin bi
insallah kendi kendine olur kurabiyecim hic tupe falan gerek kalmaz ....
tuh yaa cok sacma turkiyeye gelebilsen burda tedavi ol... benim arkadasim 4haftaligina geldi tedavisini oldu hamile olarak geri dondu
insallah kendi kendine olur kurabiyecim hic tupe falan gerek kalmaz ....
aaaa cok ilginc denemekte fayda var bende bu ay nasipse maydaniz buharini deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?