hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

çekildim canım sende 6 yıllıkmışsın ha ben 3 yıl korundum sonrasında da ara ara diyelim hani bi coştuk yapalım diye 1-2 ay denedik sonrasında vazgeçtik biraz daha bekleyelim dedik öyle böyle derken günümüzü gördük :)

Ya arkadaslar bugun klomen kullanısımın 17 gunu ama cokkkkk uykum gelıyor sat aksam 7 ama ınanılmaz uykum var ve ben normalde gece saat 02:00 uyurum normal mı klomen kullananlarda bu
Kızlar bıde kasıklarımda cok sancım var ara ar gırıyor ama ıste bılemedım ıyımı kotu mu anlamadım aranızda kullananlar cvp versın lutfen

klomen bittikten sonraki 17.ci gunun yoksa ilk gunden bu yana 17 gun oldu....agrida normaldir diye dusunuyorum. Yumislarin buyumus. Yada catlamis olabilir....calismalarini yaptiniz mi yada yumurtlaman gecti mi

Bugun ılk adetle bırlıkte 17 gunum evet calismalar yaptık gun asırı yumurtalama gunum bıttı normalde kısmet tabı ama ıste cok uykum bırden bastırınca klomen uykuda mı yapıyor dıe sızlere sorayım dedım

sanmiyorum klomen uyku yapsin canim ama herkesin bunyesi farkli... bat ne zaman senin.... kac yumurtan oldu canim senin. Benimde klomen son gun bendede kasik agrisi oluyor arada....

Cnm benım ben fransada yasadıgım ıcın malesef buradakı hıc bı jinekolog yumurta takıbı yapmıyor malesef kıııı
Benım bat normalde 26-28 gun arası degısır dha 9-10 gun var. Ama zaten hamılelık belırtısı olabilecegine hıc sanmam cunku hıc kımse bu kadar erken belırtı yaşamamıstır, hanı mıde bulantısı yada başka sey olsa psıkojık dıyecekkktır cem ama oda degıl bıldıgın canının agrıması ve uyku bastırması

bak mesela ben daha once ilk zamanlar merak ederdim acaba yumurtam buyudunu ve kac mm olmus diye gittigim doktorlar bilgi vermezdi bende o gunlerimde giderdim iste kasik agrim var neden acep diye sorardim. O zaman derdu yumurtan buyumus su kadar olmus diye... ama sunuda belirteyim klomenin amaci yumoslarini buyutmek ve catlatmak bunun icin takip altinda olmalisun muhakkak yoksa hic bir anlami yok .nerden biliyor doktorun buyudugunu ve buyumedigini yada cogul yumurtlama (ohss) olmadigini belkide catlamiyordur yumurtan.bunlar bilinmeden klomen tedavisinin bir anlamu yok bil istedim

Haklısın hemde cok zaten bu konuda da cok araştırdım herkes aynı senın gıbı dıyor gel gorelım kı buradakı doktorlar bakmıyor yumurtalama takıbını yanı doktor degıstırsem oda aynı onun ıcın 2 ay deneyeyım dedım bu surecte olmadı artık ne yaparım bende bılmıyorum

mutlaka vardır ya olmaması cok sacma o zaman klomenı nıye tedavılerınde kullanıyorlar...hanı sen baska bır Doktora gıtsen hıc bebek ıstegınden bahsetmesen desen kı kasıklarımda batma seklınde bır agrı var sebebını bılmıyorum falan desen yınede soylemezmı,bence soyler yaaa hanı rahatsızlıgının sebebını acıklamıyorlar mı orda cok sacma . benım ablam Almanyada yasıyor hanı orda boyle bır sacmalık yok.. Ovulasyon testı alsana en basıtı burdan bakarsın yumurtlama var mı yok mu dıye

Ovulasyon testı almıştı cıkmıstı yumurtalama gunum
Burada hastalığını tabıkı söylemiyorlar fakat takıbe almıyorlar sorun orada zaten bak bı arkadasımada verdı dedı 3-4 ay kullan olmadı gelırsen başka tedaviye gecerız onun doktoruda başka cnm benım ıste malesefff

benim sol tüp tıkalı başkada bişey yok ne bende ne eşimde sağlada kalabilirsin o bi engel değil dedi doktor ama hala bişey yok sanırım aşılamaya başlıcaz bu ay da geçsin bi

benimde sol kapalı sebus.doktorum gel aşılama yada tüp yapalım dedi.ben normal yolla olmaz mı deyince olur ama böyle daha cabuk olur dedi.bende bu bahar aşılama düşünüyorum mucize olmazsa.o da olmadı yazın tüpcüye gitcez
ama o kadar çok kişi okudum ki burdan tek tüple normal yolla bebeği olan. inşallah bizim de olur:97:

3 yıllık evliyiz bizde 1 yıldır istiyoruz herseyy normal ama olmuyo

​canlarım adet düzenliği ve diğer problemler içinarı sütü polen karışımıöneriyorum inanlmaz mucizevi ürün paylaşmak istedim ayrıntı isteyen varsa özelden msj atabilir öpüldünüzzzzz

insallah kendi kendine olur kurabiyecim hic tupe falan gerek kalmaz ....

inşalllllllllllllllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım benim
hadi aralıkta çok çalışcaz ocakta sevinelim hilalim
kız sebuş soğuk falan demicez artık amaca giden yolda her yol mübahtır
hıı unutuyodum ben bu ay yeni bir taktik denicem
cenin pozisyonunda sağa yatma.
burda birkaç yerde okudum dr demiş birisine.
başka bir bayana da bebeğin olmaz demişler bu şekilde duyup yapmış o ay kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…