- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
7 aydır korunmuyorduk ayaklarımı dikiyorum hiç kalkmıyorum eşime keçi boynuzu içirdim 3 ay belli dönemlerde bilinen klişe şeyler ya birde rabbimin istediği zaman oluyo diye düşünüyorum,yani sen ne yaparsan yap rabbim ol demedikten sonra boş yani...
pekı ayaklarını ne kadar sure dıktın hanı dıyorlar ya en az 20 dakıka dıye....
ne güzel bir bebek haberimiz var bizim ugurumuz olsun
allah kucagına aldırsın bize de nasip etsin inşallah.ben de adetimi bekliyorum gelse de kurtulsam.
kızlar yaa bu insanlar ne kadar kotu.iş arkadaşlarım bebeği olmuyo diye dedikodu çıkarmışlarhalbuki 7 aydır istiyoruz 4 aydır operasyonlarla ugrasıyorum...
bu arada kayınvalidem de soğan suyu gebeligi sağlıyo diye duymus gelmiş toplantılarından.sogan kuruyle hamile kalan biri demiş.
siz denediniz mi?????????? yapak mı bizde
amin canım inşallah bizimde olur....insanlar hakkaten çok kötü yaftayı yapıştırıyolar hemen ama alışman lazım daha da laf duyduğun günler olacak emin ol (tecrübeyle sabit) soğan suyu evet iyi geliyomuş ama ben içemiyorum denedim ama başarısız oldum malesef miğden kaldırırsa bi dene bakalım :)
ne güzel bir bebek haberimiz var bizim ugurumuz olsun
allah kucagına aldırsın bize de nasip etsin inşallah.ben de adetimi bekliyorum gelse de kurtulsam.
kızlar yaa bu insanlar ne kadar kotu.iş arkadaşlarım bebeği olmuyo diye dedikodu çıkarmışlarhalbuki 7 aydır istiyoruz 4 aydır operasyonlarla ugrasıyorum...
bu arada kayınvalidem de soğan suyu gebeligi sağlıyo diye duymus gelmiş toplantılarından.sogan kuruyle hamile kalan biri demiş.
siz denediniz mi?????????? yapak mı bizde
benim yaşadıklarımı bılıyorsunuz dıme canlar .....ınsanların agzı torba degılkı buzelım....buarada buguuuunnn beeeennnııımmm dogum günüüüüüüüüümmmmmmmmmm
İYİKİ DOĞDUN ARKADAŞIIIIIIIIM yeni yaşın sana güzel,hayırlı bi evlat getirsin inşallah bütün dileklerin yerine gelsin :)
hilalcim iyki doğmuşsun canıımmmm..nice nice senelere. inşallah seneye bebişinle kutlarsın doğum gününü
sebuuuus nerelerdesinsen yine yaaaa....oslediiiim kizim gelde iki laf edelim
sebuuuus nerelerdesinsen yine yaaaa....oslediiiim kizim gelde iki laf edelim
Eee anacim eve girdiginmi var yok kurs yok is yok gun hergun biryerdesin tabi miskin olursun bi dur gariiiii .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?