hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

pekı ayaklarını ne kadar sure dıktın hanı dıyorlar ya en az 20 dakıka dıye....

ne güzel bir bebek haberimiz var bizim ugurumuz olsun
allah kucagına aldırsın bize de nasip etsin inşallah.ben de adetimi bekliyorum gelse de kurtulsam.
kızlar yaa bu insanlar ne kadar kotu.iş arkadaşlarım bebeği olmuyo diye dedikodu çıkarmışlar halbuki 7 aydır istiyoruz 4 aydır operasyonlarla ugrasıyorum...
bu arada kayınvalidem de soğan suyu gebeligi sağlıyo diye duymus gelmiş toplantılarından.sogan kuruyle hamile kalan biri demiş.
siz denediniz mi?????????? yapak mı bizde

amin canım inşallah bizimde olur....insanlar hakkaten çok kötü yaftayı yapıştırıyolar hemen ama alışman lazım daha da laf duyduğun günler olacak emin ol (tecrübeyle sabit) soğan suyu evet iyi geliyomuş ama ben içemiyorum denedim ama başarısız oldum malesef miğden kaldırırsa bi dene bakalım :)

oyle sebusum alısmak lazım maalesef..soğan suyuna baslayacagm ben bu ay. denemiştim daha once içebiliodum ama 2 gun içtim sonra ameliyat gunum geldi bıraktım.bakalım bende işe yararsa soylerim

benim yaşadıklarımı bılıyorsunuz dıme canlar .....ınsanların agzı torba degılkı buzelım....buarada buguuuunnn beeeennnııımmm dogum günüüüüüüüüümmmmmmmmmm

canım benım hıc üzülme bosve agzı olan konusuyor kı senınkıler dış kapının dış mandalı ya benım akrabalarım kardesım dedıgım ınsalar bana neler ettı anlatmıstım hala daha laf sokma cabasındalar. elbette konusulacak bunu normal karsıla cekemeyen bılemez dıme canım benım ....?
yınede Rabbım herkesın evladını kendısıne bagıslasın. Bızede Anne olmayı nasıp etsın inşALAH ......

benim yaşadıklarımı bılıyorsunuz dıme canlar .....ınsanların agzı torba degılkı buzelım....buarada buguuuunnn beeeennnııımmm dogum günüüüüüüüüümmmmmmmmmm

İYİKİ DOĞDUN ARKADAŞIIIIIIIIM yeni yaşın sana güzel,hayırlı bi evlat getirsin inşallah bütün dileklerin yerine gelsin :)

İYİKİ DOĞDUN ARKADAŞIIIIIIIIM yeni yaşın sana güzel,hayırlı bi evlat getirsin inşallah bütün dileklerin yerine gelsin :)

sağol canım arkadaşııım guzel dıleklerın ıcın ALLAH hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın inşALLAH.... öptüm seni

Eee anacim eve girdiginmi var yok kurs yok is yok gun hergun biryerdesin tabi miskin olursun bi dur gariiiii ..... .... hasta falan olmada yat dinlen madem hava malum buuuzzzzz..... iyiyim bende kasiklarim basladi agrimaya ...gunu gelince maydanoz buhari uygulicam bakalim boyle geciyor gunler baciim

iyiyim bende canım ayynnııı be ya
kırmızı misafir geldi onu ağırlıyorum
yarında boş günüm giyinip süslenip gezmeye gidicem.
allaha şükür bugünümüz için.
:97:

hilal sen soğan kuru yaptın mı???
geçen kayınvalidem dedi toplantıda bi gelin demiş yaptığı ay hamile kalmış hemde erkek diyomuş

Yok bebegim cok duydum ama denemedin. O aslinda adet duzensizligi icin degilmi. Benim duzenli gelir birde bunu icip bozulmasin dengem. .... aslinda sogan suyunu icip hamile kalan cok duydum ama ne bileyim....bir kadinin 9 sene olmamis bebegi tup bebekler asilamalar vs sonra sogan suyunu denemis o ay hamile kalmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…