buldum bulduumiki kilo kuru inciri bır kavanoza koy (40adet) üzerine 1 lite zeytın yagı eklıyceksın agzını sıkı sıkı kapatacaksın 1 hafta gunes gormeyen bır yerde bekletıceksın buzdolabına koyma ama. 1 haftadan sonra hergun bır tane yıceksın. bunu o arkadasın ıkı arkadası denemıs bırının 30 sendır olmamıs bunu yapınca ıkızlerı olmus dıgerınınde uzun zamandır olmamıs onunda olmus. herseyı ALLAHA ınanarak yapınca olur bırde harfıyen yerıne getıreceksın ve coook ınanacaksın. bırde oruç tutuyorsun onu bilin mii :)
ıyyy yağ falan denenebilir ama anammm bide oruçtamı tutuluyo o nasıl oluyomuş doktor bana hsg çekelim dedi haftaya falan gidicem bi gidiyim onada bakim ne dicek bunları yapalımda arada doktorda görelim
evet orucda tutluyor onuda arastırmak lazım HSG ben cektırdım dedıklerı gıbı agrılı falan degıl hafıf sancılı oluyor o kadar.
ya şimdi aradı sordum hastaneye nedir ne kadar önce randevu almak lazım falan die fiyat sordum 500 tl dedi ya oturdu içime sanki operasyon altı üstü film yani :)
özelde mı cektırıyorsun
evet ama devlete gitcem galiba ya sıra olur die özele giderim diyodum ama beklerim sırayı napim 500 tl havaya atılmaz yani 100 150 arası falandır en fazla die düşünüyodum
evet ama devlete gitcem galiba ya sıra olur die özele giderim diyodum ama beklerim sırayı napim 500 tl havaya atılmaz yani 100 150 arası falandır en fazla die düşünüyodum
maalesef oyle canım bızım burdada 450- anestezısız 500-anestezılı dogru fıyat vermısler yanı. bende unıv.hastanesınde cektırdım cok da guzeldı hıc agrım sızım olmadı ufak ufak kasık agrım oldu o kadar
hsg de cekindim olmadııı
özelde 250 ye cekindim ben :26::26::26:
bende öle artık yarın bi üniversiteden randevu alıyım bakim ne zamana veriyolar
yenimi çekildin canım hastaneden hastaneye bu kadar fark edermiki nasip eder inşallah rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi evlat
bende ıkıncıyı cektırcem 4 sene oldu cunkı benım
ooooo allah sabırlar versin arkadaşım yaaa ben 1 yıldır bu kadar takdıysam 4 yılı düşünemiyorum git git tekrar çekilincede kendiliğinden kalma ihtimali yüksek oluyo deniliyor ya git
yavrucum evlenelı 5 seneye gırcem mayısda 4 sene hsg oldu...
yavrucum evlenelı 5 seneye gırcem mayısda 4 sene hsg oldu...
canım ben zaten 7-8 ayda bır tahlıllerımı yenıletıyorum.esımde 6 kez sperm tahlılı yaptırdı cok sukur hıcbır sorun yok doktorlar sadece stres dıyolarbncede gt cektr cnm esının tahlılerıde yenıle kendınkılerıde bakalım ne dıcek doktrlar
hayır bebısım hıc korunmadıkhiç mi korunmadın
canım ben zaten 7-8 ayda bır tahlıllerımı yenıletıyorum.esımde 6 kez sperm tahlılı yaptırdı cok sukur hıcbır sorun yok doktorlar sadece stres dıyolar
hayır bebısım hıc korunmadık
canım ben zaten 7-8 ayda bır tahlıllerımı yenıletıyorum.esımde 6 kez sperm tahlılı yaptırdı cok sukur hıcbır sorun yok doktorlar sadece stres dıyolar
hayır bebısım hıc korunmadık
bncede gt cektr cnm esının tahlılerıde yenıle kendınkılerıde bakalım ne dıcek doktrlar
hiç mi korunmadın
hadi yaaa ayyy rabbim bizlerden önce sizlere vesin 4 yıl ne demek rabbim daha fazla bekletmesin inşallah
anladım cnm hayrlısı ya rabbım en yakın zamanda kavustrsun bebişlemze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?