• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

Hosgeldin arkadasim aramiza isallah hepimizin kucagi dolar bu yil cok zor bir sinavdan geciriyorz rabbim bizleri bos cevirmesin

Kızlar selamm :) Ben soğan kürüne başladım 4 gündür düzenli yapıyorum ama sabah akşam yapabiliyorum. kasık ağrılarım fazlalaştı o kadar başka bişi yok. inş. fazdasını görürürüm bebişim soğanla gelir. Eşim diyorki bu ay olursa adını soğan koyalım diyor heheheheh yaww delümüdü nedüü

allah sabr versin rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat verir inşallah yıllık evliyim kürleri çok dediler ama hiç denemedim

evet orayı atlamışım :) 1 yıllık hiç korunmadım 41 yasin-i şerif okunduğunu duydum birde onuda önerenler oldu onu deniyeceğim bende

evet orayı atlamışım :) 1 yıllık hiç korunmadım 41 yasin-i şerif okunduğunu duydum birde onuda önerenler oldu onu deniyeceğim bende

İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur hepimizin canım. Her gün dua ediyorum allaha hayırlı evlat nasip et diye canım

haydaaaaaaaa ne bu ya ben bu doktorları hıc anlamıyorum bırının dıgerıyle dedıgı aynı degıl. neyse hakkında hayırlısı olsun sekerım ınsaALLAH tutar bebıslerın gelır .Dua edıcem sanada :)

Merhaba lar bende aranıza katilayim dedim 3 yıllık ewli olup bebeği olmayanlardanim ewliligimizin 2. Ayından beri istediğimiz halde olmadı 6 kere klomen kullandım olmadı allahım evlat özlemiyle yanıp tutuşan herkese nasip eder inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldın canım ALLAH ısteyen herkese nasıp etsın ınsaALLAH. bende adetımı beklıyorum klomene baslıycam son kez denıycem olmazsada artık umudumu yıtırdım demektır ... sende herhangı bır sorun var mıydı yada esınde.klomen işe yarıyor mu pekı yumosların buyumesınde

Merhaba canım sana tavısyeım nacızane yasın-i şerifin yanında 41 meryem oku ALLAHım dualarımızı kabul etsın .bende cumartesı basladım okumaya hayırlısını dılıyorum hepımız ıcın

Hilal*m inş. allah gönlümüze göre verir canım Bu aralar çok istemeye başladım ben bir çocuk konusu duyim hele hamile görim ağlayasım geliyor boğazımda düğüm oluşuyor tıkanıyorum bazen konuşamıyorum bile.

Hilal*m inş. allah gönlümüze göre verir canım Bu aralar çok istemeye başladım ben bir çocuk konusu duyim hele hamile görim ağlayasım geliyor boğazımda düğüm oluşuyor tıkanıyorum bazen konuşamıyorum bile.

aynen canım bı ara bende oyleydım ama artık Adamına göre muamele edıyorum kımseyıde takmıyorum kafama.sende hıc uzulme seherım ALLAH buyuk bunu hıc unutma ınsaALLAH bızede nasıp edecek umudumuzu asla yıtırmememız lazım ne kadar uzulsekde. Dua herseyın ılacı bız ONA dualarımızla ulasacagız .elbet o gun gelecek.
senınde minnak soganın gelır bu ay ınsaALLAH :52: :52::33:

kızlar bende bu hacet namazına niyetlenmiştim ama ondan öncesinde bir cuma günü öğle namazından sonra açtım Yasin okudum sevabını gönderdim ve arkasından "benim için hayırlı ise bebeğim olsun değilse olmasın Allah'ım sana havale ediyorum bu işi ve sana güveniyorum" diye dua ettim..olmazsa da üzülmiycem sınavım diye düşünücem dedim..2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim...Güzelce duanızı edin ve Allah'a havale edin...peşini takip etmeyin..

kızlar bende bu hacet namazına niyetlenmiştim ama ondan öncesinde bir cuma günü öğle namazından sonra açtım Yasin okudum sevabını gönderdim ve arkasından "benim için hayırlı ise bebeğim olsun değilse olmasın Allah'ım sana havale ediyorum bu işi ve sana güveniyorum" diye dua ettim..olmazsa da üzülmiycem sınavım diye düşünücem dedim..2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim...Güzelce duanızı edin ve Allah'a havale edin...peşini takip etmeyin..
bende neler neler yaptım olmadı2 senedir e son ay artık çok daraldım yaptıklarımdan en son haceti duydum bilmiodum o ğece kıldım yattım ama çok içtenlikle yürekten kılman ve dua etmen lazım o gece doktorumu rüyamda gördüm ve o ayı hamile kaldım rabbim çok büyük

kuşum google dekıler cok farklı her sıte farklı anlatmıs sen bana anlatsan yada okudun sıtenın ısmını yazsan hadı bebısım ltufeen:46::46::46::16::16:
olur tabi tatlım ne demek :):15:
Hacet namazinin persembeyi cumaya baglayan gecelerde veya kandil gecelerinde kilinmasi asildir. Ama bütün gecelerde kilinabilir. Önce boy abdesti alinir. Sonra hacet namazina niyet edilir.
Namazda asagidaki âyetler okunur:

1. Rekâtta: Subhaneke + Fatiha + 3 Âyetel Kürsî
2. Rekâtta: Fatiha + Ihlâs + Felâk + Nas.
Rekâtin sonunda : Ettehiyyâtü
3. Rekâtta: Subhaneke + Fatiha + Ihlâs + Felâk + Nas.
4. Rekâtta: Fatiha + Ihlâs + Felâk + Nas.

Namaz tamamlandiktan sonra Allah'tan hacet neyse o istenir. Allah'tan mürsid istemek için bu namaz kilindiysa mürsid istenir.

Bu namazdan sonra hiç konusmadan yatmak gerekir. Yatarken kibleyi saga alacak sekilde yatak kurulur. Vücudun ön cephesi kibleye çevrilerek yanüstü yatilir, 3 Âyetel Kürsî okunur ve Allah'tan mürsid istenir. Eger kisinin haceti mürsid degil de baska bir hedefe ulasmaksa (zahirî veya batinî bir hedef olabilir) o hedefe ulasmak istenir. Sessiz zikir (hafî zikir) bu istekten sonra baslar. Yanüstü yatildigi için sag kulak yastiga gelecektir. Bas biraz saga, sola oynatilarak kulakta kalbin atislarinin, basinç sebebiyle rahatça duyulacagi pozisyona gelinir. Ve kalbin her çift atisinda "Allah, Allah" diyerek kisi Allah'i zikr-i hafî ile (yani sessiz olarak) içinden zikredecektir.
Eger ilk namazdan sonra yatildiginda birsey görülmez ise tekrar tekrar, her persembeyi cumaya baglayan gece namaza devam edilmelidir. Her gece de kilinabilir.

Back