• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

Hilaaaaaaaaaaaaaallllll oooo anlat anlat bitmez kızz bu arada fark ettimde sebus nerelerde

aynen canım destan yazıcam ... :( sebusum ıyı vallahı gorusuyorum ben onunla telden gezıyor bacı napsın bızım burda havalar ıyıce ısındı garı sebusu evde tutamazsın artık :)

hoşgeldın canım ALLAH ısteyen herkese nasıp etsın ınsaALLAH. bende adetımı beklıyorum klomene baslıycam son kez denıycem olmazsada artık umudumu yıtırdım demektır ... sende herhangı bır sorun var mıydı yada esınde.klomen işe yarıyor mu pekı yumosların buyumesınde

hosbulduk canım saol bıldıgım kadarıyla yok cok dr gezdım sebepsız dedı son soyleyen de catlama sorunu war dedı ama catlatma ıgnesı wermedı :)))

Catlatma sorunun varsa niye catlatma ignesi vermiyor .ben vallahi bu doktorlari anlamiyorum :)))

ah ah ne cektım be ne cektım :))) 6. dr um du saolsun su an daha beter yaptı yaram wardı donduramadı bıle dogru duzgun catlatma ıgnesı wermedıgınden buyudu kocaman kıst yaptı 34 mm su an 16 gundur adet oluyorum kanamam kesmıyo ve ılıskı sırasında ve sonrasında asırı derecede kanama gelıyor neyden bılemıyorum dr a gıdecem tedawıden gectım tedawı bıle olamıyorum saglıgımdan oldum bu dr lar yuzunden cnm gecmısı okumaya fırsatım olmadı sen kac yasındasın ne sorunun war vs vs . :):3:

ah be arkadasım ne cekmıssın bu doktorlardan yazık yaa .ben zaten bu doktorlara hıc anlam veremıyorum işi bılmıyorsun karsındakını daha beter hale sokma barı.
bırı dıgerınden farklı konusur bır dedıklerı dıgerını tutmaz akıl almıyor vallahı. canım kanaman muhtemelen yaradandır onuda ıhmal etme ıyı bır doktor araştır oyle gıt.
bana gelınce 5 yıla gırcem bır kac ay sonra ılk gunden bu yana hıc korunmadık ama Rabbım nasıp etmedı ıkı Asılama yaptırdım olumsuz sonuclandı sonrasında fakında olmadan gebe kalmısım kanamalarım olmustu umursamadım megersem gebelıkdenmıs sonra yogun kanama olunca hastaneye gıttım hem hamıle oldugumu hemde dusurdugumu ogrendım. yıyecek lokması yokmus dıyorum.
sonrasında hep kendı kendıme bırseyler denemeye basladım yıne olmadı. bır kac aydır bıraktım kendı halıne ne hesaplama nede baska bırsey Doktorum ısrarla klomen denıyelım dıyor 2-3 ay sonrasında Tup dıyor ama benım suan buna maddı gucum yok. yanı butun yollar tıkalı suan :(
tahlıllerımız esımınde benımde temız cıkıyor rahım fılmıde ıyı cıktı Doktoların hepsı aynı tehsısı koydu sebepsız ınfertılıte

ah be arkadasım ne cekmıssın bu doktorlardan yazık yaa .ben zaten bu doktorlara hıc anlam veremıyorum işi bılmıyorsun karsındakını daha beter hale sokma barı.
bırı dıgerınden farklı konusur bır dedıklerı dıgerını tutmaz akıl almıyor vallahı. canım kanaman muhtemelen yaradandır onuda ıhmal etme ıyı bır doktor araştır oyle gıt.
bana gelınce 5 yıla gırcem bır kac ay sonra ılk gunden bu yana hıc korunmadık ama Rabbım nasıp etmedı ıkı Asılama yaptırdım olumsuz sonuclandı sonrasında fakında olmadan gebe kalmısım kanamalarım olmustu umursamadım megersem gebelıkdenmıs sonra yogun kanama olunca hastaneye gıttım hem hamıle oldugumu hemde dusurdugumu ogrendım. yıyecek lokması yokmus dıyorum.
sonrasında hep kendı kendıme bırseyler denemeye basladım yıne olmadı. bır kac aydır bıraktım kendı halıne ne hesaplama nede baska bırsey Doktorum ısrarla klomen denıyelım dıyor 2-3 ay sonrasında Tup dıyor ama benım suan buna maddı gucum yok. yanı butun yollar tıkalı suan :(
tahlıllerımız esımınde benımde temız cıkıyor rahım fılmıde ıyı cıktı Doktoların hepsı aynı tehsısı koydu sebepsız ınfertılıte

gunaydın tatlım :)

abla sana sımdı bısı danıscm bak bıde sen yap tmmı ewde hamılelık testı ıdrarını bıbardaga koy ıcıne camasr suyu kat kopuruosa hamılesın dıolar sımdı duydum bıde sen yaparmısın rıca etsem ya kıslar duyan yapsın bılgınse ıhtycm var hade :D

abla sana sımdı bısı danıscm bak bıde sen yap tmmı ewde hamılelık testı ıdrarını bıbardaga koy ıcıne camasr suyu kat kopuruosa hamılesın dıolar sımdı duydum bıde sen yaparmısın rıca etsem ya kıslar duyan yapsın bılgınse ıhtycm var hade :D

canım yok oyle bırsey bu tarz seylere ınanma bana sorarsan. yanı bende senın gıbı merak edıp denemıstım ılk evlendıgım zamanlar ama uydurma seyler bunlar.
ama ılla denıcem dıyorsan adetın bır kac gun gecmesı lazım sımdı degıl yanı adetın gecıkınce. haydı ıyı aksamlar sana ben cıkıyorum kocışım gelır bırazdan optum bebegım senı

burdayım canım hilal doğru söylemiş paso geziyom :52: sen napıyon canım

iyiyim canım bildiğin gibi
,Kızlar ben geçen hafta soğan kürüne başlamıştım ya bugun tam 1 hafta oldu düzenli içtim. Dün akşam eve gittim hiç birşeyim yoktu yemek hazırlarken birden başım döndü. gidip uzaniyım dedim uzandım. Midem bulandı kustum. Gecede mide bulantısı ile uyandım kustum. Sabahtan beride halen başım dönüyor midem bulanıyor. Soğan kürü yan etki yapmış olabilir mi acep

sakalin biyigim yok ki dinleteyim kendini. Kizim bu sogan kuru herkese iyi gelmeeezz bilip bilmeden icmeyim normal seyreden hormonlarini bozar.yumurtlarken yumurtlamaz hale gelirsin. Herkese iyi gelen sanada iyi gelecek diye garantisi mi var. .niye kafaniza gore takiliyorsunuz bebisim yavvv

Selamun Aleykum kizlar bnde 3 senelk ewliyim Rabbim 3 kuzu verdi bana umudunuzu kaybetmeyin...

ve aleykum selam zeynepcım... Allah analı babalı buyutsun canım ama 3 kuzu derkeeen :52: üçüzmüü......?????
nasıl oldu sorun varmıydı anlat bakalım :) buraya gelen bacılarım en bastan anlatıyor sıra sende :1::1:

sakalin biyigim yok ki dinleteyim kendini. Kizim bu sogan kuru herkese iyi gelmeeezz bilip bilmeden icmeyim normal seyreden hormonlarini bozar.yumurtlarken yumurtlamaz hale gelirsin. Herkese iyi gelen sanada iyi gelecek diye garantisi mi var. .niye kafaniza gore takiliyorsunuz bebisim yavvv

Ya haklısın hilal ama napim bir umut işte etrafımda dudum bire bir şahit oldklarımda var belki soğandadır keramet he :52: bakalım üşütmüşde olabilirim die düşünüyorum . birde başlamadan bende çok düşündüm ama soğanı severim çiğde hep yerim , soğanın bir zararı olduğunu duymadım . suyununda bir zararı olmaz umarım. faydası olur.

ve aleykum selam zeynepcım... Allah analı babalı buyutsun canım ama 3 kuzu derkeeen :52: üçüzmüü......?????
nasıl oldu sorun varmıydı anlat bakalım :) buraya gelen bacılarım en bastan anlatıyor sıra sende :1::1:

Ewt canim ücüz cok sukur bnm wsim gecen sene eylul ayinda varikosel ameliyati oldu hic canli sperm yoktu ameliyat ilac tedawi derken tawsn yapti degerler doktorlar normal yolla olur dediler esim bu degeri bulamsyz diye asilama yaptrdi 13 yumurram vardi cogul gebelk olur dedi doktr bir tanesi asilamadn once olms hic habermz yoktu ikisde asilamayla tuttu rabbim celili cumleye bu duyguyu tattrsn insallah

Back