• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

buldum bulduum :emir_bebek: iki kilo kuru inciri bır kavanoza koy (40adet) üzerine 1 lite zeytın yagı eklıyceksın agzını sıkı sıkı kapatacaksın 1 hafta gunes gormeyen bır yerde bekletıceksın buzdolabına koyma ama. 1 haftadan sonra hergun bır tane yıceksın. bunu o arkadasın ıkı arkadası denemıs bırının 30 sendır olmamıs bunu yapınca ıkızlerı olmus dıgerınınde uzun zamandır olmamıs onunda olmus. herseyı ALLAHA ınanarak yapınca olur bırde harfıyen yerıne getıreceksın ve coook ınanacaksın. bırde oruç tutuyorsun onu bilin mii :)

ıyyy yağ falan denenebilir ama anammm bide oruçtamı tutuluyo o nasıl oluyomuş doktor bana hsg çekelim dedi haftaya falan gidicem bi gidiyim onada bakim ne dicek bunları yapalımda arada doktorda görelim :D

ıyyy yağ falan denenebilir ama anammm bide oruçtamı tutuluyo o nasıl oluyomuş doktor bana hsg çekelim dedi haftaya falan gidicem bi gidiyim onada bakim ne dicek bunları yapalımda arada doktorda görelim :D

evet orucda tutluyor onuda arastırmak lazım HSG ben cektırdım dedıklerı gıbı agrılı falan degıl hafıf sancılı oluyor o kadar.

evet ama devlete gitcem galiba ya sıra olur die özele giderim diyodum ama beklerim sırayı napim 500 tl havaya atılmaz yani 100 150 arası falandır en fazla die düşünüyodum

hsg de cekindim olmadııı :14::14::14::14:
özelde 250 ye cekindim ben :26::26::26:

evet ama devlete gitcem galiba ya sıra olur die özele giderim diyodum ama beklerim sırayı napim 500 tl havaya atılmaz yani 100 150 arası falandır en fazla die düşünüyodum

maalesef oyle canım bızım burdada 450- anestezısız 500-anestezılı dogru fıyat vermısler yanı. bende unıv.hastanesınde cektırdım cok da guzeldı hıc agrım sızım olmadı ufak ufak kasık agrım oldu o kadar

ooooo allah sabırlar versin arkadaşım yaaa ben 1 yıldır bu kadar takdıysam 4 yılı düşünemiyorum git git tekrar çekilincede kendiliğinden kalma ihtimali yüksek oluyo deniliyor ya git

yavrucum evlenelı 5 seneye gırcem mayısda 4 sene hsg oldu...

canım ben zaten 7-8 ayda bır tahlıllerımı yenıletıyorum.esımde 6 kez sperm tahlılı yaptırdı cok sukur hıcbır sorun yok doktorlar sadece stres dıyolar

hayır bebısım hıc korunmadık :40::19:

anladım cnm hayrlısı ya rabbım en yakın zamanda kavustrsun bebişlemze :14::14::14:

Back