hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

Merhaba canım sana tavısyeım nacızane yasın-i şerifin yanında 41 meryem oku ALLAHım dualarımızı kabul etsın .bende cumartesı basladım okumaya hayırlısını dılıyorum hepımız ıcın

Bir kadın hamile kalmak isterse, hayızdan yıkandığı zaman Meryem Suresi 19,21 ve 22. ayetleri ile Yasin Suresinin 82-83 ayeti kerimelerini yazar, zemzem suyunda yazılar çıkıncaya kadar bekletir ve o suyun şifa vereceğini Allah’ Teladan ümit ederek içerse, Allah’ın izni ile hamile kalır.

BU YAZIYI GÖRDÜM BİR SİTEDE DENEMEK LAZIM BİDE CANIM KLOMEN İLE İLGİLİ SORUN OLMUŞYA BENİM KOMŞUM GEÇEN AY KLOMEN İLE HAMİLE KALDI 1.5 YILDIR OLMUYORDU 7 HAFTALIK İKEN DÜŞÜK YAPTI VE DOKTORU KLOMENİN %80 DÜŞÜK RİSKİ TAŞIDIĞINI SÖYLEDİ BAŞKA BİR DOKTORA GİTTİĞİNDEDE ÖYLE BİR ŞEYİN OLMADIĞINI SÖYLEMİŞ.

ALLAH razı olsun canım dedıklerını bugun uygulayacagım ek olarak . sımdı saftırık dıcen ama hayızdan yıkanmayı anlayamadım??

bende öle gibi anladım ama hiç açıklayıcı yazmamışlar :) adet olup bitimindemi yapcaz yani direk gusül alsak olmazmıki

adetin bıtınce yıkanıcan ve gusul alıcan ben boyle okudum. bırde sey hergun bır bardak mı ıcıcez yada ne kadar zemzem suyuna koycan bırde o yazılar tamamen mı sılıncek yanı sayfa yıne bembeyaz olacak mı?

Meryem Suresi’nin Sırları Hakkında Rivayetler
Bu Sure yazılır ve bir su içine konulur, daha sonra korkmuş bir kişiye içirilirse, Allah’ın izniyle korkusu gider.
Bu sureyi 41 kere okuyan kimse fakirlikten kurtulur.
Hamile kalamayıp düşük yapan kişiler için , Meryem suresinin 5-15. ayetleri yazılıp zemzem suyuna konulur, yazılar o suda silininceye kadar bekletilir ve o sudan bu ayetler okunarak içilirse Bi-iznillah murad gerçekleşir.
Bir kadın hamile kalmak isterse, hayızdan yıkandığı zaman Meryem Suresi 19,21 ve 22. ayetleri ile Yasin Suresinin 82-83 ayeti kerimelerini yazar, zemzem suyunda yazılar çıkıncaya kadar bekletir ve o suyun şifa vereceğini Allah’ Teladan ümit ederek içerse, Allah’ın izni ile hamile kalır.
Kolay doğum yapmak isteyen hamile bir kadının, bu sureyi çokça okuması ile bi-iznillah doğumu kolay geçer..

yazının komple hali bu hangi kalemle yazsak çabuk silinir yazısı tamamen silinir heralde 0,33 lük pet şişeler varya onlara yapılabilir bide bide benim anlamadığım abdestten sonramı yazılması gerekiyo yoksa yazıp abdestten sonramı içmek gerekiyo acaba

bn yaptım cnm onu adet bıtınce yıkanıosun abdest alıosun yasıosun onu bı kagıda suyun ıcıne atıyosun yasılar cıkınca ıcılecek ama bnmde bı hafta oldu daha cıkmadı yasılar onu beklıorum ınanınca oluomus ıns olur ya

adetın bıtınce abdestını alıp oyle yazıcaksın canım. ben adet olunca denıycem bununla bırlıkte zaten 41 yasın ve 41 meryem suresıne basladım. hacet namazını kılıcam bırde ıncırlı bırsey vardı onu yapıcam.ALLAHIM ne olur bana bır ışık yolla dıye Dua edıcem ınsALLAH

amın ıns olur ya arkadasım

inşallah canım en kısa zaman da sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur inşallah benimde adetime bir kaç gün var bitiminde yapıcam inşallah

amın ıns olur ya arkadasım

inşallah canım en kısa zaman da sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur inşallah benimde adetime bir kaç gün var bitiminde yapıcam inşallah

Amın ınaALLAH kısçeler rabbım ısteyen herkese versın butun Anne olmak ısteyenler ıcınde Dua edıyorum. RAbbımın buyuklugune ınanıyorum elbette o bızı duyuyor herseyın zamanı var.

Amın ınaALLAH kısçeler rabbım ısteyen herkese versın butun Anne olmak ısteyenler ıcınde Dua edıyorum. RAbbımın buyuklugune ınanıyorum elbette o bızı duyuyor herseyın zamanı var.

ewet herseyın zamanı var rabbımn vardr bı bıldgı sorgusundan sual olunmaz ıns bısede nasıp eder

aynen öle herşeyde vardır bi hayır biz şikayet etmeden istiyelim sadece rabbim hayırlısını zamanında verir inşallah tüm isteyenlere

aynen öle herşeyde vardır bi hayır biz şikayet etmeden istiyelim sadece rabbim hayırlısını zamanında verir inşallah tüm isteyenlere

arkadasın bırı ıncırle ılgılı bırseyler yazmıstı ama yazıyı bulamadım yaaa....40 adet ıncırı bır kavanoza koycan zeytın yagını ustune dokeceksın ama kac gun bekletılecektı hatırlamıyorum sonra hergun 1 tane yıceksın dedı. neydı yaaaaaa

aaa ben onu hiç duymadım ben şeyi biliyorum günlük 15 tane falan kaynatıp suyu içiliyomuş günlük tekrarlanıyor 20 gün sonra 1 hafta ara sonra bidaha 20 gün bunu durdum bn tek canım

aaa ben onu hiç duymadım ben şeyi biliyorum günlük 15 tane falan kaynatıp suyu içiliyomuş günlük tekrarlanıyor 20 gün sonra 1 hafta ara sonra bidaha 20 gün bunu durdum bn tek canım

yok yok o senın dedıgin incir kürü o baska .benım dedıgımın ınanark yaptıgında bır kac arkadası 40 gunun sonunda gebe kalmıslar.

araştıralım başalım onuda yapalım o eksik kalmasın :) deneyelim herşeyi ne zamandır deniyosun sen

buldum bulduum iki kilo kuru inciri bır kavanoza koy (40adet) üzerine 1 lite zeytın yagı eklıyceksın agzını sıkı sıkı kapatacaksın 1 hafta gunes gormeyen bır yerde bekletıceksın buzdolabına koyma ama. 1 haftadan sonra hergun bır tane yıceksın. bunu o arkadasın ıkı arkadası denemıs bırının 30 sendır olmamıs bunu yapınca ıkızlerı olmus dıgerınınde uzun zamandır olmamıs onunda olmus. herseyı ALLAHA ınanarak yapınca olur bırde harfıyen yerıne getıreceksın ve coook ınanacaksın. bırde oruç tutuyorsun onu bilin mii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…