bak ya içimdeki bütün merhamet duyguları şaha kalktı şimdi.....oyy oyy oyy gel canım arkadaşım gel başını koy omzuma istersen ...biz sana dayanak oluruz ....ne olursan ol gene gel...sen yeter ki kaleye çaktırmadan sızz hee anladım ben seniiii ...böyele duygusal modlarla bizi acındırıcan kendine sonra da kaleye sızıp neler yapacan kimbilir?
yaav tabi sen bizlere kapını açmıyon sonra yapışkan komşundan illallah ediyon ne diyeyim sana şimdi.....biz senin enerjini tazelirik biz bacıım
ya burda da hava dehşet yağmurlu dehşet bunalımlı barış mançonun halil ibrahim sofrası şarkısını defalarca dinler dinler ağlama moduna sokarım kendimi ben de ..manyak mıyım neyim anlayamadım kendimi...
allah iyiliğini versin kız ağlanacak şarkı mı o hey allahım anladım ben neden bukadar iyi anlaştığımızı normal değiliz biz :) benim de bisürü işim var onlarla uğraşıyorum ama hiç enerjim yok vurup kafayı yatasım var dışarda yağmur, sesi camlara vuruyo şıkır şıkır gircen yorganın altına ooooh miiis uyucan durcan
allah iyiliğini versin kız ağlanacak şarkı mı o hey allahım anladım ben neden bukadar iyi anlaştığımızı normal değiliz biz :) benim de bisürü işim var onlarla uğraşıyorum ama hiç enerjim yok vurup kafayı yatasım var dışarda yağmur, sesi camlara vuruyo şıkır şıkır gircen yorganın altına ooooh miiis uyucan durcan
kız minareyi çalan kılıfına uydururmuş sen orasını düşünme buluruz bi hal çaresiniii önce bi bebiş bulalımda :)
" bazen durur bakarım
bu ibret tablosuna
kimi tatlı peşinde
kiminin de tuzu yok....." nasıl söz bunlar böyle ya beni can evimden vurdu ....al işte bu tuz da herkese göre değişen bir şey....
anatolyacım bak sarkı guzelmıs hakkını vermek lazım ama ben pek etkılenemedım nedense .... pek barıs manco tarzım degıl o yuzden olabılır.
sebuuuuuuuuuuusssssssss Hıntfılmı ızleyeyım de aglayayım acıcık liliililihalbukı hıııc aglamak gelmıyor ıcımden ne oldu bacı bana boyle eskıden zır zır aglardım sımdı bırseyden etkılenmıyorm .kafayı sıyırdım sanırım artık .....
yok yok senin bu halin daha iyi eskiden tam bi zırlaktın ota poha ağlardın ben bu arkadaşımı daha çok seviyorum benden söylemesi :) sen benim çöp atışımı görcen bi ya 2 metre öteden fırlatırım yada iyice sokulur içine bakarım kedi varmı diye çoğunuda eşime attırıyom korkuyom napim :) benim film izlediğim siteler varya hani sana daha önce yazmıştım orda da çok oluyo hint filmleri hatta bakıyom bakıyom sen geliyon aklıma bizimkinin filmleri diye :)
3.5yil hamile kalamadimm ve ikinci tup bebek denememde hamile kaldimm..tavsiyemm yasiniz gecmeden tup deneyin 1yil olmayan normal ama iki uc yil bekleyenler normal dgllllll
.yine rabbim vercege bisi ama sadece tecrubemi aktarmak istedim
Çok strese girdim.düşünmemeye çalışıyorum ama her an aklımda bu var
3.5yil hamile kalamadimm ve ikinci tup bebek denememde hamile kaldimm..tavsiyemm yasiniz gecmeden tup deneyin 1yil olmayan normal ama iki uc yil bekleyenler normal dgllllll
.yine rabbim vercege bisi ama sadece tecrubemi aktarmak istedim
Ben yaştan dolayı tüp bebek deneyemiyorum aşılama düşünüyorum ama ondada yaş sınır var mı acaba bilen var mı
Ilgin için teşekkürler Cansu Gaziantep'te yaşıyorum.normal hormon testi yapıldı.sonuçlar olması gereken gibi.doktorum erken telaş yapma dedi ama gittikçe daha çok strese giriyorum.bu ay başka bi doktora gittim eşimin test sonuçlarını da benimkini de götürdüm.ı da her şey normal dedi.parlodel diye bi ilaç verdi.prolaktin değerim 15.normal ama doktor yine de kullan dedi çok etkili bu ilaç dedi.bu ay hamile olarak gelmeni bekliyorum dedi.bakalım her ay umutla bekleyiş ve hayal kırıklığı yaşıyorum.
ben denedim 5 gun içtim inanılmaz vajinal kuruluk yaşadım.hatta eskiden akıntı takibi ile yuurtlamamı anlardım şimdi iyce akıntım kesildi anlayamıyorum.düzenim bozuldu.keşke içmeseydim
ohh ohh kızlar keyifler yerinde maşallah..
ben girmiyorum artık buralara fazla..
etkiliyo beni ama sizi de merak ediyorum.
hilal bakıyorum da netin kesilmemiş
sebus tupe basladın mı kıs???????
benim klasik olacak ama bu ay da umutsuzummmm
azcuuk depresifim adet yaklaşıyoo da
yok canım benim başlamadım sallıyom daha paso geziyom yada birileri geliyo öyle vakit geçiriyom sen neden girmiyon bakim özletiyosun kendini bak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?