hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

allah iyiliğini versin kız ağlanacak şarkı mı o hey allahım anladım ben neden bukadar iyi anlaştığımızı normal değiliz biz :) benim de bisürü işim var onlarla uğraşıyorum ama hiç enerjim yok vurup kafayı yatasım var dışarda yağmur, sesi camlara vuruyo şıkır şıkır gircen yorganın altına ooooh miiis uyucan durcan

sebuscum aç o şarkıyı tekrar dinle istersen müziği hüzünlüdür biraz ee bir de hava hüzünlü olunca......

" bazen durur bakarım
bu ibret tablosuna
kimi tatlı peşinde
kiminin de tuzu yok....." nasıl söz bunlar böyle ya beni can evimden vurdu ....al işte bu tuz da herkese göre değişen bir şey....

kız minareyi çalan kılıfına uydururmuş sen orasını düşünme buluruz bi hal çaresiniii önce bi bebiş bulalımda :)

vallahı herseyı sana bırakıyorum canım sen bak caresıne .hem sen cop bıdonlarına falan bakamıyorsun ya kedı falan cıkar dıye ben senın yerıne ıcıne gırerım sagına soluna bakarım buda benden sana kıyak olsun bebısım.... ohhh rahatladım garı :)

" bazen durur bakarım
bu ibret tablosuna
kimi tatlı peşinde
kiminin de tuzu yok....." nasıl söz bunlar böyle ya beni can evimden vurdu ....al işte bu tuz da herkese göre değişen bir şey....

agla agla anatolyacım :) ben pepe de bıle aglıyorum kaldıkı sen sarkıda aglıyorsun...

anatolyacım bak sarkı guzelmıs hakkını vermek lazım ama ben pek etkılenemedım nedense .... pek barıs manco tarzım degıl o yuzden olabılır.
sebuuuuuuuuuuusssssssss Hıntfılmı ızleyeyım de aglayayım acıcık liliilili halbukı hıııc aglamak gelmıyor ıcımden ne oldu bacı bana boyle eskıden zır zır aglardım sımdı bırseyden etkılenmıyorm .kafayı sıyırdım sanırım artık .....

yok yok senin bu halin daha iyi eskiden tam bi zırlaktın ota poha ağlardın ben bu arkadaşımı daha çok seviyorum benden söylemesi :) sen benim çöp atışımı görcen bi ya 2 metre öteden fırlatırım yada iyice sokulur içine bakarım kedi varmı diye çoğunuda eşime attırıyom korkuyom napim :) benim film izlediğim siteler varya hani sana daha önce yazmıştım orda da çok oluyo hint filmleri hatta bakıyom bakıyom sen geliyon aklıma bizimkinin filmleri diye :)

sebusum adresını versene o fılm sıtesının bır bakayım.... merak etme zaten eskıye donmek ıstemıyorum bende .Allahtan baska bır sorunla karsılasmazsam ıyıyım boyle

Çok strese girdim.düşünmemeye çalışıyorum ama her an aklımda bu var

Marelle bence bi yilini doldurana kadar hic dusunme tatil ver kendinee.baktin olmuyomu?! İyi bi tup doktoruna git illa tup olsun diye dgl bu isin erbaplari tup doktorlari bos yere fason kadin dogumcularla vakit kaybetmee sehir neresi? Hangi testlerin yapildui yazarsan eksikleri soyliyimm

3.5yil hamile kalamadimm ve ikinci tup bebek denememde hamile kaldimm..tavsiyemm yasiniz gecmeden tup deneyin 1yil olmayan normal ama iki uc yil bekleyenler normal dgllllll
.yine rabbim vercege bisi ama sadece tecrubemi aktarmak istedim

Ilgin için teşekkürler Cansu Gaziantep'te yaşıyorum.normal hormon testi yapıldı.sonuçlar olması gereken gibi.doktorum erken telaş yapma dedi ama gittikçe daha çok strese giriyorum.bu ay başka bi doktora gittim eşimin test sonuçlarını da benimkini de götürdüm.ı da her şey normal dedi.parlodel diye bi ilaç verdi.prolaktin değerim 15.normal ama doktor yine de kullan dedi çok etkili bu ilaç dedi.bu ay hamile olarak gelmeni bekliyorum dedi.bakalım her ay umutla bekleyiş ve hayal kırıklığı yaşıyorum.

kızlar bu kadar üzülmeyin ben 7 sene ugrastım sizinkiler cok yeni daha bence kısa zamanda panige kapılıp üzülürseniz emin olun sonrası coook daha zor ve sıkıntılı gecio lütfen bu kadar üzülmeyin daha yenisiniz

İnsallahh drun verdigi ilacc iyi gelirde hemencenik hamile kalirsinnn...bide pihtilasma olup olmadini gosteren bi test var kanind pihtilasma olup olmadini gosteriyoo bide onu yaptir derim ..hamile kalsanda vucut adetle bebegi atiyo kaninda pihti atiyosa ben hergun igne kullaniyorum kan sulandirici.bunlari doktorlar sagolsun hemen solemiyo zaman gectikce yapiyolarr...zaman gectikcede stres artiyo streslede hamile kalamiyosunn

ben denedim 5 gun içtim inanılmaz vajinal kuruluk yaşadım.hatta eskiden akıntı takibi ile yuurtlamamı anlardım şimdi iyce akıntım kesildi anlayamıyorum.düzenim bozuldu.keşke içmeseydim

Allah allah normalinde akinti yapiyor icindeki pislihi söktügü icin sari kahve rengi akinti oluyor benim cok olmustu rahatsiz bile oluyordum hatta pis kokuyordu günde 5 kere filan ped degistiriyordum herkezdede böyle oluyo aslinda sasirdim dogrusu icme o zaman ya dana yan etki yapmis

ohh ohh kızlar keyifler yerinde maşallah..
ben girmiyorum artık buralara fazla..
etkiliyo beni ama sizi de merak ediyorum.
hilal bakıyorum da netin kesilmemiş
sebus tupe basladın mı kıs???????
benim klasik olacak ama bu ay da umutsuzummmm
azcuuk depresifim adet yaklaşıyoo da

yok canım benim başlamadım sallıyom daha paso geziyom yada birileri geliyo öyle vakit geçiriyom sen neden girmiyon bakim özletiyosun kendini bak :)

yok canım benim başlamadım sallıyom daha paso geziyom yada birileri geliyo öyle vakit geçiriyom sen neden girmiyon bakim özletiyosun kendini bak :)

etkileniyorum sebusum yaa her gun insan ruyasında ya bebek yada hamilelikle ilgili bişey gorur mu? ben goruyorum.
kafamı bi türlü boşaltamadım
hayırlıısıı yaa. merak etmeyin ben sizi kolaçan ediyorum benden kaçışınız yookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…