- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
aslinda heme.n onlarin altinda olmali en azindan bende oyle gorunuyor....napiyon bacim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslinda heme.n onlarin altinda olmali en azindan bende oyle gorunuyor....napiyon bacim :)
evet evet anatolyaaa :))) benimde acilen canli canli gorusmeye ihtiyacim vaaaarr burdan duyuruyoruuumm teyteytey
vayy sebusuuumm kara bahtlim beniiimmm sen uzulme yeterki .... saka yaptik sakaaaa :)))))) aglama anneeeemmn .... uzun havayada baglama. Dik dur egilmee hilosun seninleeeeeee ...essek seniiiiii opuyon giz seni
ben acılaaaaaar kadınıyııııım... alın işte bergene bağlattınız gene beni :)) zaten bugün bütün enerjim bitik vaziyette bitane mıy mıy komşum var öğlen bi geldi 6ya geliyodu gittiğinde hayat enerjimi de aldı götürdü yedi beni resmen bi de siz vurun ooooooooh nerelere gidem nerelere gelem yarebbiiiiim li li li liiiiiiiiii dost dedik bağrımıza bastık netimde yılan beslemişiiiiiiiiiiim birlik olmuş beni dışlirleeeeeer oy anaaaam bahtsızııım sefiliiiim :) ee bukadar acıtasyon yaptım işe yarar umarım :)) hepiniz benim bebeklerimsiniz seviyorum sizi :)
mrb.kızlar bende 4 senelik evliyim ama pko hastasıyım bebiş istiyorz bu ay ilk defa ovülasyon tarihini denedim şubatın 20sinde adetim bitti yumurtlama tarihimde 28 şubattı 2 gündür midem bulanıo tansiyonum düşüo test yapıp üzülmek istemiorum bu ayın sonuna kadarda yapmıyacam gebe kaldımmı ki acaba yoksa psikolojik olarak mı midem bulanıo
telaşını anlıyorum sedacım ama 28 subat yumurtlama tarıhınse daha bugun 5 gün olmus ..kız hıc bu kadar cabuk gebelık belırtısı olurmu daha erken ... adetını bekle gecerse eger ozaman kan tetsı yap canım :)
haklısın canım ben psikolojik olarak etkilendim galiba
bencede canım...stres yapma dıcem ama ınsanın elınde olmuyor dıme hak verıyorum sana...ınsaALLAH cok beklemeden bıran once bebegıne kavusursun.
mrb.kızlar bende 4 senelik evliyim ama pko hastasıyım bebiş istiyorz bu ay ilk defa ovülasyon tarihini denedim şubatın 20sinde adetim bitti yumurtlama tarihimde 28 şubattı 2 gündür midem bulanıo tansiyonum düşüo test yapıp üzülmek istemiorum bu ayın sonuna kadarda yapmıyacam gebe kaldımmı ki acaba yoksa psikolojik olarak mı midem bulanıo
sebuuusss ben sana dedım dıme İL İL gezelım bakalım sağda solda bebek var mı diyeeeeeee hıc beni dinlemiyon yaaa ....kızım ablanım senın ablaaa abla kardeş demektir ıyıce kafayı yedım. sabah haberlerınde bırı kız dıgerı erkek bebek bulunmus urfa/gazıantepde ılk bulunan 72 saat once doğmus cop posetıne koymuslar yol kenarına bırakmıslar dıgerıde henuz bır kac saatlıkmıs onuda bahceye agacın altına bırakmıslar ...hadı gel gari ınat etmeeee gıdelım agac tas toprak dal ne bulursak altını ustune getırek leennnn buluruk belkı bır bebıs . evde doğurduk derız olma mııııı????????????? sebusssssssssss sebussss yaktın yıktınn beniiiiiiiiiiiii
canım benim öncelikle hoşgeldin hilalin de dediği gibi belirtiler için daha çok erken biz artık bu konuda prof. olduk desem yeridir insanın aklı orda olunca bütün belirtileri yaşıyo psikolojikman mesela ben her ay yaşıyorum bi miğde bulantısı olsa neyse daha neler neler o yüzden biraz sabret ve aklına fazla getirmemeye çalış çünkü düşündükçe daha çok şey yaşarsın birazcık sabır ama umarım tez vakitte bebişin önce göbişinde sonra kucağında olur :)
canım benim mide bulantıları 2. ay civarında başlar psikolojik olabilir...psikoloji öyle kötü bişey ki kafaya taktıkça daha çok belirti yaşarsın...
ben acılaaaaaar kadınıyııııım... alın işte bergene bağlattınız gene beni :)) zaten bugün bütün enerjim bitik vaziyette bitane mıy mıy komşum var öğlen bi geldi 6ya geliyodu gittiğinde hayat enerjimi de aldı götürdü yedi beni resmen bi de siz vurun ooooooooh nerelere gidem nerelere gelem yarebbiiiiim li li li liiiiiiiiii dost dedik bağrımıza bastık netimde yılan beslemişiiiiiiiiiiim birlik olmuş beni dışlirleeeeeer oy anaaaam bahtsızııım sefiliiiim :) ee bukadar acıtasyon yaptım işe yarar umarım :)) hepiniz benim bebeklerimsiniz seviyorum sizi :)
ne diyosuuuuuuuuun kız durduğumuz hata desene kalk gidek ama hava da bugün yağmur bak sen olaya neyse bacım ben valizimi yapadurayım acık da yolluk yapayım pasta börek sefertası hazırlayayım aç bi ilaç dolaşmayalım hava açıldımı çıkarım yola bakarız artık yerin dipi yerin üstü nere olursa gariiii ararız ama biz uğursuzlar gene bişey bulamadan döner geliriz :)
tamam sebusum bende hazırlık yapayım börek kek poağa yapayım barii :)))) bırde cam yapayım termosa sende sıcak su yap nescafe al yanına bol bol ıceruk uyanık kalırız .dınc ve dınamık olmalıyız sebusum . Istanbuldan baslayalım da Adanada anetp kayserı devam ederız
kız nufusa nasıl kaydedıcez ?????