hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

Merhaba kıZlar bende pcosum 4aydır glıfor glifor kullanıyorum ve 22 gunde regl oluyorum bu ay 7 gun gecıktım ve ıkı gun önce regl oldum ama sadece ıkı gun sürdü ve cok az kanamam oldu gecen hfta kan testı yaptım 0.453 negatıftı doktor ıkı hafta sonra tekrar gel dedı üstüne mı görüyorum acaba ya

Gunaydın canım .... nacızane fıkrımı sorarsan gebelık yok derım bıldıgım kadarıyle değerin 5 altındaysa gebelık yok anlamında oluyor hanı 1-2 olsa yıne suphe et derım ama Doktorun tekrar test yap dedıyse vardır bır bıldıgı . sımdı geç döllenme dicem ama adet döngün o kadar kısaki yumurtlama oluyor mu mesela bu konu hakkında bılgı edındın mı? Benım Doktorum 25 günden AZ 35 den fazla adet döngüsü olan kadınlar yumurtlamaz derdi hep yınede bılgıclık taslayıp kafanı karıstırmak ıstemem. INSALLAAHHHH gebesındır arkadasım göbüşün dolmuşturda seni şaşırtıverırı. ha sunuda belırteyım Beta HCG dusuk cıkıp 10 gun sonra baktırıp gebe oldgunu ogrenen ck bayan arkadas var ben onlara Mucıze kadınlar dıyorum sende onlardan bırı olursun ınsaALLAH

a be ben yokken arkamdan ne atıp tutarsınız be yavvv :) :) :) :)

sebuscum yazın temmuzdan sonra gelirsen seni de aramıza almak için uğraş gösteririz yani ne olacaak :D ::D :D

sen temmuzdan sonra bize dilekçeni yaz hilalcimle koşullarını değerlendirelim ,bakalım kriterlerin uygun mu aramıza katılmaya ...... :D :D :D

nasıl sebuscum iyi gıcık verebildim mi :D :D :D... yavv ben ne fenayım böyle.....:) sevenlerin arasına girmek bana yakışmadı :P

a be ben yokken arkamdan ne atıp tutarsınız be yavvv :) :) :) :)

sebuscum yazın temmuzdan sonra gelirsen seni de aramıza almak için uğraş gösteririz yani ne olacaak :D ::D :D

sen temmuzdan sonra bize dilekçeni yaz hilalcimle koşullarını değerlendirelim ,bakalım kriterlerin uygun mu aramıza katılmaya ...... :D :D :D

nasıl sebuscum iyi gıcık verebildim mi :D :D :D... yavv ben ne fenayım böyle.....:) sevenlerin arasına girmek bana yakışmadı :P

anam temmuza kadar ohooooooo naptın sen ben tez canlıyım dayanamam öyle :) şaka biyana sizin adınıza çok seviniyorum ne güzel belki can dost olursunuz :) sen neler yapıyosun bakalım....

catlak bacim benim sen ne zaman istersen o zaman gel basimla beraber.... kiz incir istiyom ben kuvvet olsun hem bana hem kocamaaaa

anacım bizim incir bahçemiz yok ki biz bile dışardan alıyoz ama istediğin kadar zeytin ve ürünlerinden yollayabilirim yağdır sabundur onlardan çok bak :)

allahııııım bu günleri de mi görecektim paylaşılamamak ne güzelmiş biyerlerim kalktı bak ben bu gazla bütün gün şiş şiş dolaşırım gari :) metalika ve hilalim sorun yooooook yeterim ben ikinizedeeeee :)

tanrım ben yokum ya topik ne hale gelmiş yaa :) kıskançlıklar mı dersin entrikalar mı daha neler vat kim bilir brazilya dizilerini aratmayan :) :): :)

ya ben şu sevimlli suratları bulamıyorum ya ben de çıkmıyor :( sevimli suratlar olmayınca da yazdıklarım çok katı tatsız tuzsuz oluyoor ya :(

aaaa nasil bulamiyon kiii anatolyacim hani mesaj yazdigimiz bolum varya onun alt kisminda ifadeler var gormen lazim aslinda....

ya öyle kabak gibi ortada olan bir şeyse görürdüm bugüne kadar muhakkak demek ki yok ben de ....bilmiyorum neden göremediğimi chrom dan ötürü mü acaba

explorer dan giriyorum yine o sevimli suratlar çıkmıyor be yaaavvv!
sadece mesaj yazdığım sayfanın altında mesaj simgeleri var (ok,ampul,ünlem ,soru işareti ,kalp, can simidi vs... ) başka bir şey yok :(

Back