hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

Sizdeki problem nedir ne kadardir ugrasiyorsunuz cocuk icin

4 yıllık evlıyım canım butun tahlıller tekıkler rahım fılmlerı hepsı temız cıkıyor Dosyama kocaman bır SEBEPSIZ INFERTILITE yazdılar butun doktorlada aynısını soyluyor. ıkı defa aşılama yaptırdım sonuc negatıf bır gebelık gecırdım düştü. hala olmadı .beklıyorum obur aya nasıpse yumurtlama takıbıyle klomen catlatma ıgnesıyle bır kac ay devam edıcez bakalım ne cıkacak aynı anda bal tarcın çörek otu baslıycam RABBIM tez zamanda verır ınsaALLAH

4 yıllık evlıyım canım butun tahlıller tekıkler rahım fılmlerı hepsı temız cıkıyor Dosyama kocaman bır SEBEPSIZ INFERTILITE yazdılar butun doktorlada aynısını soyluyor. ıkı defa aşılama yaptırdım sonuc negatıf bır gebelık gecırdım düştü. hala olmadı .beklıyorum obur aya nasıpse yumurtlama takıbıyle klomen catlatma ıgnesıyle bır kac ay devam edıcez bakalım ne cıkacak aynı anda bal tarcın çörek otu baslıycam RABBIM tez zamanda verır ınsaALLAH

Hayirlisi olsun ama yumurtalarinizin boyu normal ise btc otu karışımına baslamayin kist olur bu sefer size tavsiyem kafanizdan bu dusunceyi atin bu siteye girmeyin bile devamli cocuk dusuncesi sizde strese neden olacaktır esinizinde stresinin dusuk olmasi lazim mesela bir tatile cikabilirsiniz yumurtlama gunune denk getirmeniz de yarariniza olacaktir

nerdeee Eşimin işi başlı başına bır stres hele sımdı yaz gelıyor pek yakında havalar duzeldıkce daha da yogunlasıyor . sıteyede eskısı gıb gırmıyorum daha rahat kafam aslında . tatılde bu aralar hayal gıbı bızım ıcın :1:

arkadas yaaa bilmece gibi konusma ya :) kime baktiralim mesela bu gibi durumu kimler anlar
Hsg de belli olmasi lazimm ama degil mi

canm ebeler bakıyo anlatamıyomuyum sorun sende mı bende mı ? öle hastanedeki ebeler değil sizin yaşadığınız yerlerde varmı bilmiyorum ama ben sivasta yaşıyorum ve burda var ve onada giden çok sayıda insan olduğunu biliyorum. sizin yaşadığınız şehirdede araştırmak lazm bulmak için vardır ama kim bilir nerde. rahim eğriliğinide ebeler anlar. rahim eğriliği olup olmadıgınıda o ebeye gidip baktırıp anlşayabilirsin. anlatabildim mi canm ? hsg de anlaşılıyomu onuda bilemiyorum walla araştırmak lazım iyice

merhaba kızlar.
yine adet oldum.bu sefer kendimi fazla kaptırmışım fena çakıldım.
çok mutsuzum.hayat anlamsız geliyo,sanki hiçbir fonksiyonum yok şu dünyada.
umudumu kaybettim ben...

dit diri diiiiiit dit dit dit diiiiiiiit :24: günaydın bacılaaaaaaaaar nasılsınız bakim :52: benim adet yakın çok rahatsızım beeeaa aksi gibi bgn çok işim var :37:

Arkadaslar merhaba biz 1 yil korunmadik cocugumuz olmadi dr a gittik tuplerin acik bir sorunun yok dedi bu sefer esime baktirdik varikosel cikti ameliyat olmasi gerektigini soylediler baska doktorlarada gittik farkli hastanelerde spermiyogram baktirdik hepsinde degerler cok kotu cikti fakulte hastanesindeki bir doktor da tup bebek yaptirmalisiniz dedi ama biz ameliyatini da tup bebegi de ertelemek zorunda kaldik sonra ben baska dr a gittim yumurtlama gunune denk getirdim 14. Gun olmasina ragmen yumurtalarimin cok kucuk olduğunu soyledi hsg cektir dedi ben korktugum icin cektirmedim bu sitede bal tarcin corek otu karisiminin faydasini okuyunca dr a danisarak o karisimi kullandim 3 ay sonra en son ki gittigim dr a gittim yumurtalarimda bir problem olmadigini soyledi yani buyumustu yumurtalarim esim hala ameliyat olamadi esim ameliyat olmadigi icin cocuk fikrini kafamdan atmistim ameliyat olana kadar olmayacak diye dusunmustum fakat tam 2.5 senemizin doldugu ay normal yoldan tedavisiz hamile kaldim

Kızlar uzun zamandır yoktum ortalıkta özledim sizleri yahuu. bende halen birşey yok adetim yaklaşıyor ağrılarım başladı. Kumsal arkadaşıma ilk önce hoşgeldin diyorum. Bebeğine çok sevindim inş. sağlıkla kucağına alırsın. Bizde olmayınca sanki hiç bir zaman olmicak gibi hissediyoruz inş o mucizeyi bizde yaşarız paylaşımını okudum ve hayal ettim çok mutlu oldum yaa kaç aylık

Kızlar uzun zamandır yoktum ortalıkta özledim sizleri yahuu. bende halen birşey yok adetim yaklaşıyor ağrılarım başladı. Kumsal arkadaşıma ilk önce hoşgeldin diyorum. Bebeğine çok sevindim inş. sağlıkla kucağına alırsın. Bizde olmayınca sanki hiç bir zaman olmicak gibi hissediyoruz inş o mucizeyi bizde yaşarız paylaşımını okudum ve hayal ettim çok mutlu oldum yaa kaç aylık

Cok tesekkur ederim ben de hic olmayacakmis sanirdim zaten hic beklemedigim bir anda ogrendim hamile oldugumu hala saskinim 2 aylik hamileyim canim

nerdeee Eşimin işi başlı başına bır stres hele sımdı yaz gelıyor pek yakında havalar duzeldıkce daha da yogunlasıyor . sıteyede eskısı gıb gırmıyorum daha rahat kafam aslında . tatılde bu aralar hayal gıbı bızım ıcın :1:

Hayirlisi olsun benim esiminde stresi coktu ama en stressiz zamaninda hamile kaldim

Anatolyaaa nerdesiiinnn ? sana ozelden de mesaj attim , cevap yazmadigina gore dinlenmedesin biliyorum . inshaAllah bu sefer olacak ve inanilmaz hissediyorum ki hamilesin arkadasim. guzel haberlerini sabirsizlikla bekliyoruzzz saglicakla kal tatlim :16::nazar:

Anatolyaaa nerdesiiinnn ? sana ozelden de mesaj attim , cevap yazmadigina gore dinlenmedesin biliyorum . inshaAllah bu sefer olacak ve inanilmaz hissediyorum ki hamilesin arkadasim. guzel haberlerini sabirsizlikla bekliyoruzzz saglicakla kal tatlim :16::nazar:

merhaba canım,iyiyim sağolasın misafirlerle uğraşıyorum ..şehirdışından gelince tüm vakit onlara gidiyor...çok tatlısın ,çok pozitifsin güzel yürekli arkadaşım. sağol varol...benim için yazdıklarını okuyunca ben bile heyecanlandım :)...bugün sabahtan beridir hafif karın ağrım var ...regli olacağım sanki ama ne gelen var ne giden ...varla yok arası hafif karın içi kramlar....pazartesi veya salıya kadar gelen giden olmazsa inşallah pazartesi veya salı abbas beta hcg yolcusu
olacağım :D....
mesajını aldım ve kısa da olsa cevap yazmıştım ama sen görmedin sanırım...hım bu arada bana yeni mesaj daha yazdıysan benim mesaj kutum dolmuş o nedenle gelmemiştir .....şimdi köklü bir mesaj temizliğine girişmeliyim....inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız ....sen de ne var ne yok ;) arkadaşım ....herşey yolunda değil mi?artık ağlamıyorsun umuyorum ki ...

anatolyacim sekerim bende sana mesaj yollamaya calistim ama dolu oldugundan gitmedi bilgin olsun.aramissin beni telefonum esimdeydi o kendisininkini sirkette unutmus benimkini aldi olcute giderken gec geldi caldiramadim :( iyimisin arkadasim :)

iyiyim canım sağol sen nasılsın ?tahmin ettim mesaj atmaya çalıştığını ve atamadığını :)

sebusuumm yine kucuk emraha bagliycam kendimiiii :((( bebis istiyorum yaaaa herkesin var bizim neden olmuyor ativercem kendimi bi yerdeennn cok uzuluyorum cook :( :(

haydaaaaa noldu gene bunalım takılıyosun sen :( ben de istiyom ama yapcak bişey yok canım benim.... aaaay bu ay herkesin memişleri balon olmuş desene kız benimkiler de öyle çamaşıra sığmıyolar ağzıma gircekler resmen pompayla şişirmişsin gibi pazar gelse de kurtulsam gece yatarken de nasıl yatacağımı şaşırıyom acayip ağrıyolar bide bi pis boğaz oldum sorma kendimden utanıyom bgn az kaldı miğde spazmı geçiriyodum turşu üstüne çikolata üstüne aburcubur derken ölüyodum rezilim resmen tutamıyom kendimi gözüm dönüyo bi kendime geliyom mutfağa boş tabakla dönmüşüm :56: anlıycan pazarı iple çekiyom yoksa dombili olcam bu gidişle:1:

anatolyacııııım hadi güzel haberler ver bize bende umut yok senden bekliyorum regldaşım benim:52:

hiçbirimiz regldaş olmayacağız bence .....en azından kısa bir süre sonra ......sağolasın tatlım benim hepimiz güzel haberlerlerle şenledireceğiz burayı inşallah...yaa bana bu kadar neşe nerden gelmeye başladı bilemedim şimdi :() ...suçlu arıyorum :P.....

iyiyim bende hala adet olamadim ama cok pis karnim agriyor ve goguslerim silikonlanmis gibi benden 5 metre onden gidiyorlar :52:

hala olamadım derken günü geçti mi yoksa tam günleri mi?ben de henüz olamadım ....manyak bir iştah artışı yaşıyorum ...gözüm aç :)......yine de bir tarafa çekmemeye büyük bir özen gösteriyorum ama sabahtan beri karnım da ağrıyor her an regli olacakmışım gibi ...... :( hımmm anladım ,senin emrah hallerin regli semptomlarından ya da hamilelik başlangıcında hormonlarının adaptasyon oyunları .... yaa fazla yüklenme kendine tatlım ya....

Back