elbette canm Rabbim herzaman hayirlisini versin insaALLAH
Sizdeki problem nedir ne kadardir ugrasiyorsunuz cocuk icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elbette canm Rabbim herzaman hayirlisini versin insaALLAH
Sizdeki problem nedir ne kadardir ugrasiyorsunuz cocuk icin
4 yıllık evlıyım canım butun tahlıller tekıkler rahım fılmlerı hepsı temız cıkıyor Dosyama kocaman bır SEBEPSIZ INFERTILITE yazdılar butun doktorlada aynısını soyluyor. ıkı defa aşılama yaptırdım sonuc negatıf bır gebelık gecırdım düştü. hala olmadı .beklıyorum obur aya nasıpse yumurtlama takıbıyle klomen catlatma ıgnesıyle bır kac ay devam edıcez bakalım ne cıkacak aynı anda bal tarcın çörek otu baslıycam RABBIM tez zamanda verır ınsaALLAH
arkadas yaaa bilmece gibi konusma ya :) kime baktiralim mesela bu gibi durumu kimler anlar
Hsg de belli olmasi lazimm ama degil mi
Arkadaslar merhaba biz 1 yil korunmadik cocugumuz olmadi dr a gittik tuplerin acik bir sorunun yok dedi bu sefer esime baktirdik varikosel cikti ameliyat olmasi gerektigini soylediler baska doktorlarada gittik farkli hastanelerde spermiyogram baktirdik hepsinde degerler cok kotu cikti fakulte hastanesindeki bir doktor da tup bebek yaptirmalisiniz dedi ama biz ameliyatini da tup bebegi de ertelemek zorunda kaldik sonra ben baska dr a gittim yumurtlama gunune denk getirdim 14. Gun olmasina ragmen yumurtalarimin cok kucuk olduğunu soyledi hsg cektir dedi ben korktugum icin cektirmedim bu sitede bal tarcin corek otu karisiminin faydasini okuyunca dr a danisarak o karisimi kullandim 3 ay sonra en son ki gittigim dr a gittim yumurtalarimda bir problem olmadigini soyledi yani buyumustu yumurtalarim esim hala ameliyat olamadi esim ameliyat olmadigi icin cocuk fikrini kafamdan atmistim ameliyat olana kadar olmayacak diye dusunmustum fakat tam 2.5 senemizin doldugu ay normal yoldan tedavisiz hamile kaldim
Kızlar uzun zamandır yoktum ortalıkta özledim sizleri yahuu. bende halen birşey yok adetim yaklaşıyor ağrılarım başladı. Kumsal arkadaşıma ilk önce hoşgeldin diyorum. Bebeğine çok sevindim inş. sağlıkla kucağına alırsın. Bizde olmayınca sanki hiç bir zaman olmicak gibi hissediyoruz inş o mucizeyi bizde yaşarız paylaşımını okudum ve hayal ettim çok mutlu oldum yaa kaç aylık
nerdeee Eşimin işi başlı başına bır stres hele sımdı yaz gelıyor pek yakında havalar duzeldıkce daha da yogunlasıyor . sıteyede eskısı gıb gırmıyorum daha rahat kafam aslında . tatılde bu aralar hayal gıbı bızım ıcın![]()
sebusuumm yine kucuk emraha bagliycam kendimiiii
Anatolyaaa nerdesiiinnn ? sana ozelden de mesaj attim , cevap yazmadigina gore dinlenmedesin biliyorum . inshaAllah bu sefer olacak ve inanilmaz hissediyorum ki hamilesin arkadasim. guzel haberlerini sabirsizlikla bekliyoruzzz saglicakla kal tatlim![]()
anatolyacim sekerim bende sana mesaj yollamaya calistim ama dolu oldugundan gitmedi bilgin olsun.aramissin beni telefonum esimdeydi o kendisininkini sirkette unutmus benimkini aldi olcute giderken gec geldi caldiramadim
anatolyacim sekerim bende sana mesaj yollamaya calistim ama dolu oldugundan gitmedi bilgin olsun.aramissin beni telefonum esimdeydi o kendisininkini sirkette unutmus benimkini aldi olcute giderken gec geldi caldiramadimiyimisin arkadasim :)
iyiyim bende hala adet olamadim ama cok pis karnim agriyor ve goguslerim silikonlanmis gibi benden 5 metre onden gidiyorlar
sebusuumm yine kucuk emraha bagliycam kendimiiii(( bebis istiyorum yaaaa herkesin var bizim neden olmuyor ativercem kendimi bi yerdeennn cok uzuluyorum cook
![]()
![]()
anatolyacııııım hadi güzel haberler ver bize bende umut yok senden bekliyorum regldaşım benim![]()
iyiyim bende hala adet olamadim ama cok pis karnim agriyor ve goguslerim silikonlanmis gibi benden 5 metre onden gidiyorlar![]()