bende tüpçü araştırıyom canım haangisine taktırsam diye :) ne kullanmış arkadaşın valla desin bizde kullanak :)
sebuss gece gece güldürdün beni hee allah ta senin yüzünü tez zamanda güldürsün cnm
bende tüpçü araştırıyom canım haangisine taktırsam diye :) ne kullanmış arkadaşın valla desin bizde kullanak :)
kutabiyecim nerelerdesin sen bacim facede de yoksun....ama haklisin insan burdan cok etkileniyor kafada deli sorular olusuyor en guzeli ara vermek bak ben salliyorum iki aydir ohhhh kafam rahat vallahi
sebuuuuussss kiz annen nasil oldu. Gecmis olsun baci discideymisin
kızlar merhaba
kac gundur canım kk ya girmek istemedi.sanırım olumsuz etkileniyorum.
ama sizi de merak ediyorum.sebus hadi bakalım yeni bir adım atmışsın allah emeğini boş çıkarmasın.
hilal neti kapattırma kız özleriz biz seni..arada haberleşelim.
hanife hayıt hapını aldın mı?kullanıyor musun?
kızlar bide seher vardı o nerelerde acaba???
bizde denemeye devam..dun baya bi akıntım geldi.sanki su dokmus gibi berrak ve yapışkan.
yumurtlamam mı olduki aceebaa
zaten kac gundur gun aşırı devam bakalım tutarmı nasrettin hocanın hesap
amin canım inşallah ama hep birlikte
Inşallah cnm bnm yaa inan tek istegimiz hepimizin ayni bakalim bu aksam bi dr onerdiler bana bende gidecem allahin izniyle kadinin 6 sendir olmuyomustu simdi ikizleri var 2 aylik biri kiz biri erkek rabbim saglikli sihatli buyumeyi nasip etsin inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşallah sebusum yaa:13::13::13:
Kahvelikurabiyem benim yok cnm almadim belki hamileyimdir die almadim ama adet olursam alicam cnm adetim basladigi gun icmeye baslicam bakalim hayirlisi allahtan rabbim nasip edecek
Bakalim bu aksam arkadaslara gittim kadinin 6 senedir cocugu olmuyomus bana dediki senin cocugun yokmu dedi bende yok dedim 12 senedir olmuyo dedim oda bana bi dr onerdi git ona dedi Çanakkale'de devlettemis hamile kalamayanlari sole demis gelsinler demis bende gidecem bakalim nasipse hee bide kizin 6 senedir olmuyomustu simdi 2 aylik bebisleri var ikiz hemde cnm yaa rabbim hepimize nasip etsin inşallah cok umutlandim bakalim hayirlisi allahtan tabiki
sendemi araştırıyosun tüpçü: )))))))))))güzelmiş araştırda banada bilgi ver kaça takıyolar sizn orda
sebuuuuussss kiz annen nasil oldu. Gecmis olsun baci discideymisinnasil biliyom ama
amin canım inşallah ama hep birlikte
Inşallah cnm bnm yaa inan tek istegimiz hepimizin ayni bakalim bu aksam bi dr onerdiler bana bende gidecem allahin izniyle kadinin 6 sendir olmuyomustu simdi ikizleri var 2 aylik biri kiz biri erkek rabbim saglikli sihatli buyumeyi nasip etsin inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşallah sebusum yaa:13::13::13:
dimi ama olsa şöyle mıncıra mıncıra sevsek nasip ama olucak be canım er yada geç biz de bebişlerimizi kucağımıza alıcaz...
anlaşılan anatolyayla konuşulmuuuuuş :) annem iyi şimdi gönderdim onu bakayım bi ne var ne yok dedim dünden beri keyfim yerindeydi anacımla gezdik tozduk :) sen napıyon canım
sebuuuuuuuuuuuuuuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
napıyon sebusum ıyımısın bagırdım bagırdım duymadın beni :) Dün aradık seni ama musaıt degıldın Anatolyaya çay ıcmeye gıttımde :) seni Andık hadı arayalım dedık olmadı ....
tamam canım bi gidip geleyim bilgileneyim seni de haberdar ederim :)
saglik olsun :) sebuscum .... evvelsi gun o bendeydi sonra ben ona gittim...bugunde bulusduk cok iyi geldi bana anatolya biluyon etrafimda hic kimse yoktu yanlizliktan kurtuldum iyide bir arkadas kazandim .... sayende :)
saglik olsun :) sebuscum .... evvelsi gun o bendeydi sonra ben ona gittim...bugunde bulusduk cok iyi geldi bana anatolya biluyon etrafimda hic kimse yoktu yanlizliktan kurtuldum iyide bir arkadas kazandim .... sayende :)
vallahi bendede kntr yok sebusum yaaa yoksa arardim seni.... ama aksam musait olursan ararim yarin :) nispet degil bacim sende keske burda olsanda seninlede gorussek insaALLAH oda olur
inşallah gitmene gerek kalmaz.
yada senin sebebin de o dr olsun allah bebişinine kavuştursun.
peki varmı belirtin bu ay?????
dimi ama olsa şöyle mıncıra mıncıra sevsek nasip ama olucak be canım er yada geç biz de bebişlerimizi kucağımıza alıcaz...
Alicaz insallah sebus, um mincira mincira sevecegiz icimize cekecegiz kokularini insallah cnm bnm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?