• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalma yolunda hepberaber bekleyelim kizlar

Kizlar benim yarin gecikmemin 3. Gunu normalde hic gecmez gununde ve sabahinda olur test yaptim negatifdi dun bende olur diye bekledim ama gelen giden yok sizce napiyim doktora mi gidiyim yoksa tekrar test mi yapiyim acil yardim :KK200::KK31:

tamam haber verelim ama mutlaka :)
Canim corekotu bal tarcin var reglin 2. Gunu baslayip 12. Gunu bitircez ayni anda incir kurunede baslayabiliriz o 21 gun yapilip ara veriliyor. Bunlar yumurta kalitesini buyutmek amacli sogan kurude iltihap bildigim kadari ile. Ben incir kurune basladim ama regl olmadim bugun 3 gun gecti eger olursam coreotuna baslayacam yine haber veririm sonucu :KK200::KK49:

Canim corekotu bal tarcin var reglin 2. Gunu baslayip 12. Gunu bitircez ayni anda incir kurunede baslayabiliriz o 21 gun yapilip ara veriliyor. Bunlar yumurta kalitesini buyutmek amacli sogan kurude iltihap bildigim kadari ile. Ben incir kurune basladim ama regl olmadim bugun 3 gun gecti eger olursam coreotuna baslayacam yine haber veririm sonucu :KK200::KK49:

tamam canım soğan kürü evet iltihap ve rahmi temizlemek için bende o yüzden
ilk onu yapar temizlerim sonra incirle yumurtaları iyi ederim diye düşünüyordum :KK49:
bakalım belki hamiş olurum hiç birine gerek kalmaz haftaya en geç pazar gününe regl olmam lazım
eğer olmazsam hayırlısıyla bebiş olur belkii :anneadayı:

tamam canım soğan kürü evet iltihap ve rahmi temizlemek için bende o yüzden
ilk onu yapar temizlerim sonra incirle yumurtaları iyi ederim diye düşünüyordum :KK49:
bakalım belki hamiş olurum hiç birine gerek kalmaz haftaya en geç pazar gününe regl olmam lazım
eğer olmazsam hayırlısıyla bebiş olur belkii :anneadayı:
Insallah olmazsin canim hic gerek kalmaz. Ben bugunde regl olmazsam yarin doktora gitcem ins benim icin dua et:KK200::KK68:

Kizlar benim yarin gecikmemin 3. Gunu normalde hic gecmez gununde ve sabahinda olur test yaptim negatifdi dun bende olur diye bekledim ama gelen giden yok sizce napiyim doktora mi gidiyim yoksa tekrar test mi yapiyim acil yardim :KK200::KK31:
Hadi bakalım :)
Bence sessiz kal 1 2 gün daha...
Sonra bir test...
Duruma göre davranırsin, inşallah hamissindir :KK49:

kızlar bişey soracağım
hamilelikte yeşil çay zararlı diyorlar bebek için
hiç mi içilmemeli bir bilginiz var mı günde bir fincan içsek sıkıntı oluyor mu

kızlar bişey soracağım
hamilelikte yeşil çay zararlı diyorlar bebek için
hiç mi içilmemeli bir bilginiz var mı günde bir fincan içsek sıkıntı oluyor mu

Tam dogru bilmiyorum canim ama hamile olana kadar gunde 1 degilde arada bir icmekte skinti yok hamile olursan zararli diye duymustum.

Kizlar ben bugun 4. Gunum gecikmede ama test yaptim negatif sabahta regl olur gibi oldum benim umudum diger aya kaldi :) ama sizlerden guzel haber bekliyorum. :KK49:

Bazi seylere katlaniyoruz istebisteklerimiz icin :) azcik daha idare et canim sende guzel sonuclar alcaksin bebegin gelince icersin bol bol :KK36:

çok mecbur olmadığımdan sıkıntı yok
asıl sıkıntım şu an haftasonu midem için doktora gidicem bana endoskopi derse
uyutmak için narkoz verecek ve ben hamişsem bi sıkıntı olur mu doktora direk bunu söylicem ilk yoksa bayıltmadan çektiricem :eek:

Back