- 9 Eylül 2015
- 431
- 443
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalim basla insallah faydasi olur bende baslayacam galiba
Canim corekotu bal tarcin var reglin 2. Gunu baslayip 12. Gunu bitircez ayni anda incir kurunede baslayabiliriz o 21 gun yapilip ara veriliyor. Bunlar yumurta kalitesini buyutmek amacli sogan kurude iltihap bildigim kadari ile. Ben incir kurune basladim ama regl olmadim bugun 3 gun gecti eger olursam coreotuna baslayacam yine haber veririm sonucutamam haber verelim ama mutlaka :)
Canim corekotu bal tarcin var reglin 2. Gunu baslayip 12. Gunu bitircez ayni anda incir kurunede baslayabiliriz o 21 gun yapilip ara veriliyor. Bunlar yumurta kalitesini buyutmek amacli sogan kurude iltihap bildigim kadari ile. Ben incir kurune basladim ama regl olmadim bugun 3 gun gecti eger olursam coreotuna baslayacam yine haber veririm sonucu
Insallah olmazsin canim hic gerek kalmaz. Ben bugunde regl olmazsam yarin doktora gitcem ins benim icin dua ettamam canım soğan kürü evet iltihap ve rahmi temizlemek için bende o yüzden
ilk onu yapar temizlerim sonra incirle yumurtaları iyi ederim diye düşünüyordum
bakalım belki hamiş olurum hiç birine gerek kalmaz haftaya en geç pazar gününe regl olmam lazım
eğer olmazsam hayırlısıyla bebiş olur belkii
Insallah olmazsin canim hic gerek kalmaz. Ben bugunde regl olmazsam yarin doktora gitcem ins benim icin dua et
kaç gün geciktin inşallah vardır hayırlısıyla canım benim ne kadardır bekliyorsunuz
Normalde 1 gun bile gecikmez ama bugun 3. Gun biz hazirandan beri bekliyoruz hayirlisi ne zamansa o zaman gelsin
aynen hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim sağlıklı sıhhatli inşallah
Hadi bakalım :)Kizlar benim yarin gecikmemin 3. Gunu normalde hic gecmez gununde ve sabahinda olur test yaptim negatifdi dun bende olur diye bekledim ama gelen giden yok sizce napiyim doktora mi gidiyim yoksa tekrar test mi yapiyim acil yardim
Insallah canim ya ama suan karin agrilarim basladi galiba bu ayda umutlar tukencek hayirlisi tabiHadi bakalım :)
Bence sessiz kal 1 2 gün daha...
Sonra bir test...
Duruma göre davranırsin, inşallah hamissindir
Kızlar folik asit kullanıyor musunuz?
kızlar bişey soracağım
hamilelikte yeşil çay zararlı diyorlar bebek için
hiç mi içilmemeli bir bilginiz var mı günde bir fincan içsek sıkıntı oluyor mu
Tam dogru bilmiyorum canim ama hamile olana kadar gunde 1 degilde arada bir icmekte skinti yok hamile olursan zararli diye duymustum.
ama hamile olduğunu anlayana kadar da hamilelik süren var kafam karıştı
Ne icin iciyosun canim icmesen olmaz mi
yok olur ben diyete faydası var diye takviye içiyim dedim önceden de içerdim hep
ama şimdi okudum tırstım bi de size sormak istedim
Bazi seylere katlaniyoruz istebisteklerimiz icin :) azcik daha idare et canim sende guzel sonuclar alcaksin bebegin gelince icersin bol bol