- 9 Eylül 2015
- 431
- 443
- 53
çok mecbur olmadığımdan sıkıntı yok
asıl sıkıntım şu an haftasonu midem için doktora gidicem bana endoskopi derse
uyutmak için narkoz verecek ve ben hamişsem bi sıkıntı olur mu doktora direk bunu söylicem ilk yoksa bayıltmadan çektiricem
Allah kolaylik versin canim insallah hersey yolunda gider
çok teşekkür ederim inşallah şimdiden gerginlik yaptı bana bakalım belki endoskopiye gerek kalmadan hallederiz
bu seferde ilaç verecek ama ay bilmiyorum bi gidiyim de rahat ederim
herkes nerde
kızlar bana bir fikir verir misiniz
şimdi dişim sabah çok ağrıyordu doktora gittim kanal tedavisi dedi
hamile olma şüphem var dedim o zaman yapılamaz dedi öyleysen 3 ay işlem olmaz dedi
sen onu netleştir dedi
şimdi benim 24 ekimde adet olmam lazım kan testinde en erken ne zaman çıkıyor fikri olan var mı?
Ben varim ama pek bilgim yok ama yumurtlama gununden eminsen ona gore kendini ayarla bu haftayida cikar zaten 10 gun kalmis diger hafta test yaptir 10gun kala idrarda cikanlar var okuyoruz kanda daha kesin cikar varsa
Yumurtlama gününü biliyosan 10 gün içinde canım.
Gecmis olsun canim seninde hepsi ust uste geldi gercekten Allah sifa versinanladım çok teşekkür ederim ilginize o zaman cumartesi doktora gideceğim mide için orda baktırırım belki
diş ağrısına dayanmaya çalışıyorum bir yandan
geldimi hepsi üst üste geliyor vardır bunda da bi hayır diyorum
Gecmis olsun canim seninde hepsi ust uste geldi gercekten Allah sifa versin
Merhaba kızlar hastanedeyim mide için
Doktor endoskopi dedi hamilelik şüphem için kana baktı ama çıkmadı
Yani bu ay da bişey yok
Hem endokopi hem kanal tedavimi yaptıracağım anlayacağınız
Hayırlısı olsun diyorum ve bu gidişle incir kürüne başlayacağım galiba
Hayirlisi olsun canim. Insallah hayirli zamanda olur hamileligin. Simdiden gecmis olsun seni zor bir donem bekliyo ikiside zor ama insallah kolay gecer tedavin
Hayırlısı olsun canım. .. zamanını bekliyor herseyMerhaba canım evet varmış herşeyde bi hayır doktor ameliyat dedi midem kötüymüş eğer hamile kalırsam gebelikten sonra daha kötüleşecekmiş o yüzden ameliyat olmam lazım ve sonrasında 6 ay gebelik önermiyor hayırlısı diyorum vakti zamanı gelince olur herşey inşallah
Teşekkür ederim kesinlikle öyleHayırlısı olsun canım. .. zamanını bekliyor hersey
Canim rahim filmi cektirdin mi sen?Merhaba
Benim bu ay da olmadı, bugün 3.günümdü doktoruma gittim...
Tüm hormon tahlilleri ve muayne yapıldı, hepsi temiz çıktı çok şükür... 30 una tekrar gidecem..
Hayırlısı artık.
Canim rahim filmi cektirdin mi sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?