• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalma yolunda hepberaber bekleyelim kizlar

merhaba bende aranıza katılmak istiyorum
uzun süredir bende bebek istiyorum ama daha nasip olmadı
inşallah kasım ayında güzel haberler alırız.
bu ay bi tuhaftı herşey ama galiba yok
yaklaşık 1 aydır kusma ve bulantı yaşadım adet öncesi ağrı çekmezdim kasık ve bel ağrısı çektim
ama adet oldum dayanamadım adetliyken test yaptım ama negatifti
sonra kusmalarım bulantılarım ağrılarım devam etti
ama bende artık psikolojik diye bıraktım
inşallah bi daha ki aya :anneadayı::KK46::KK15:

merhaba bende aranıza katılmak istiyorum
uzun süredir bende bebek istiyorum ama daha nasip olmadı
inşallah kasım ayında güzel haberler alırız.
bu ay bi tuhaftı herşey ama galiba yok
yaklaşık 1 aydır kusma ve bulantı yaşadım adet öncesi ağrı çekmezdim kasık ve bel ağrısı çektim
ama adet oldum dayanamadım adetliyken test yaptım ama negatifti
sonra kusmalarım bulantılarım ağrılarım devam etti
ama bende artık psikolojik diye bıraktım
inşallah bi daha ki aya :anneadayı::KK46::KK15:

Kendimizi dinliyoruz birsey hissediyoruz acaba hamile miyiz diyoruz insallah en kisa zamanda bizlerde guzel haber veririz birbirimize :KK36::KK37::KK6::KK39::KK4:

Kendimizi dinliyoruz birsey hissediyoruz acaba hamile miyiz diyoruz insallah en kisa zamanda bizlerde guzel haber veririz birbirimize :KK36::KK37::KK6::KK39::KK4:

aynen öyle hele bu ay ben kendimi çok dinledim o yüzden bıraktım
ovulasyon deneyeceğim inşallah hayırlısıyla tabi Rabbim ne derse o biz okuduklarımızı yapmaya uğraşıyoruz sadece

Heyecandan her yere yazıyorum. Bu ne?

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    91,5 KB · Görüntüleme: 45
aynen öyle hele bu ay ben kendimi çok dinledim o yüzden bıraktım
ovulasyon deneyeceğim inşallah hayırlısıyla tabi Rabbim ne derse o biz okuduklarımızı yapmaya uğraşıyoruz sadece

Ben bu ay hic dinlemedim kendimi cok rahattim bugun regl gunum beklemedeyim bakalim olursada uzulmem sorun yok sukur regl olabiliyoruz oda sorun olmayinca oda dert :KK39:

Ben bu ay hic dinlemedim kendimi cok rahattim bugun regl gunum beklemedeyim bakalim olursada uzulmem sorun yok sukur regl olabiliyoruz oda sorun olmayinca oda dert :KK39:

aynen ondan da bazen çekiyorum dengesiz bi adet dönemim var kafasına göre 15 gün ya da 10 gün gecikiyor
bu sene doktora gittim yine 10 gün gecikmiştim meğer yumurtalarım küçükmüş normalde irili ufaklı olması gerekiyormuş
soğan kürü uygulamayı düşünüyorum

aynen ondan da bazen çekiyorum dengesiz bi adet dönemim var kafasına göre 15 gün ya da 10 gün gecikiyor
bu sene doktora gittim yine 10 gün gecikmiştim meğer yumurtalarım küçükmüş normalde irili ufaklı olması gerekiyormuş
soğan kürü uygulamayı düşünüyorum

Kürlerin gercekten faydasi var galiba bende doktora gitmedim ama denemeyide dusunmuyor degilim :KK49:

Merhaba kizlar yazamadim bir suredir. Gecen hafta doktordaydim. Hormon testi istedi haftaya yapilcak. Adetin 3.günü yapiliyormus. Onun disinda tüm degerlere bakildi herhangi bi sorun yok. Eşimde test yaptirdi. Biraz sekil bozuklugu cikti sperminde.. o beni dusündürüyor.. :KK43:(((?

Ben ilk defa duyuyorum böyle birseyi, ne dedi bu konu da doktorun?

Bende bu ay gebelik olmazsa, reglimin 3.gunu gitmemi istedi doktorum, bakalim... hepinizden güzel haberler bekliyorum...

Kürlerin gercekten faydasi var galiba bende doktora gitmedim ama denemeyide dusunmuyor degilim :KK49:

ben çok okudum burda da ama ayrıyetten bi çok yapan ve sonuç alana da şahit oldum çevremden
ki bize bi zararı yok rahmi temizleyip hazırlıyo daha başlayamadım ama bu ay belki başlarım :KK16:

Ben ilk defa duyuyorum böyle birseyi, ne dedi bu konu da doktorun?

Bende bu ay gebelik olmazsa, reglimin 3.gunu gitmemi istedi doktorum, bakalim... hepinizden güzel haberler bekliyorum...
Var canim eger %100 ise erkek kisir demek. Eşim de cok az cikti. Bunun bi tedavisi yok . Doktor sigarayi birak demis.

Hadi bakalim basla insallah faydasi olur bende baslayacam galiba

adetin son günü başlanıp 15 gün devam ediliyormuş öğlen ve akşam yemeklerden önce
birde adet olmana yakın 5 gün falan yapılıyormuş
benim adetim düzensiz olduğu için son zamanı kestirebilir miyim bilmiyorum
bu ay 23-24 ekimde olmam lazım bakalım ona göre başlayacağım inşallah bitişinde

selam ızlar uzun sureır gelemeın nasılsınız var mı guzel haberler baya bulantı halsızlık var cok bakamaım ıns rabbım gonlunuze gore versın ınsss optummmm sızı

Back