belki gec dollenme olmustur ondan cıkmamıstır yada test bozuktur inşallah .. haklısın aslında burda cıldırmıs gibi bebkten bahsediyoruz etkiliyo bencede bizleriyok cnm adet olmadım bugün yada yarın olucam işte test yaptım sabah dayanamadım ne olacaksa olsun dedim. önümüzdeki ay foruma girmeyeceğim kaptırıyorum kendimi stres yapıyorum sanırım. nisan ayını bebek düşünmeden geçirmek istiyorum çok yorgunum. spora başlayacağım.
bol bol 2 günde bir yani ilişki değerlendirin canım.
Inşallah okuyalım canım ve birbirimize dua edelimcicida maya-2016 Mmnur @ebnaz arkadaşlar Mmnur arkadaşımızın bahsettiği duayı şu şekilde de okuyalım.İnşallah rabbim bizi lütfundan yoksun bırakmaz.
kızlar; 707 tane ya varis duası topluyorum.Ya Varis Allahın ismi azamlarindan bir tanesidir.Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur. Ya Varis Allahın ismi azamlarindan bir tanesidir.Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.
bu arada sabah test yaptım kocaman bir negatif
Bnden olmadım.bugun bulantımda var.yarın sabah test yapcamokuyalım arkadaslar ben varımfarmasi semra ben yapmadım test adette olmadım sen oldun mu
ALLAHIN İZNİYLE HAMİLESİNDİR İNŞ. CNMBnden olmadım.bugun bulantımda var.yarın sabah test yapcam
İnşallah canım .rabbım isteyenlere nasıp etsınnnALLAHIN İZNİYLE HAMİLESİNDİR İNŞ. CNM
testin sonucunu merakla bekliycezBnden olmadım.bugun bulantımda var.yarın sabah test yapcam
İnşallah canım umutlanmak istemiyorum,ama hamıle gıbbı hissediyorum.inşallah vardır.testin sonucunu merakla bekliycez
inşallah pozitif çıkarBnden olmadım.bugun bulantımda var.yarın sabah test yapcam
inşallah pozitif cıkar bebiş haberini alırızBnden olmadım.bugun bulantımda var.yarın sabah test yapcam
Inşallah.yarın açık eczane bulurum.test alırıminşallah pozitif cıkar bebiş haberini alırız
:) bugünden alInşallah.yarın açık eczane bulurum.test alırım
Esim evde suan.onunla çıkmak zorunda kalırım.haberi olmadan alcam .eger varsa hamılelık sürpriz yapmak istiyorum.:) bugünden al
İnşallah bakalım. Senin adetin gecti miayyyy :)inşallah vardır
Cook ıyı canım inş olmazsın beraber hamiş oluruzbugun olmam gerekiyodu ama olmadım umarım olmam da :)
İnşallah.haber ederdim.Insallah haber ver test yapınca merak ederim
Ayyyyyyy kızlar test bulamadım.yarın kan testine gidicem hala olmadımInsallah haber ver test yapınca merak ederim