Cook ıyı canım inş olmazsın beraber hamiş oluruz
Ayyyyyyy kızlar test bulamadım.yarın kan testine gidicem hala olmadım
bende olmadım hala
Evet sonuç nedir?Ayyyyyyy kızlar test bulamadım.yarın kan testine gidicem hala olmadım
Canım bugun test yaptım sılık çizgi çıktı. Şimdi kandan geliyorum 177 çıktı hamılelık ama daha yeni.Mmnur naptın canm ?
canım ben hamile kalmadım yanlış anlatmışım sanırım keşke kalsam belirtiler vardı sadece o yüzden karışığım demiştimilk mesajını okudum da ilk ayında kalmışın ..ne mutlu sana ya... maşallah.. heyecanlımısın :)
sondradan farkettim alıntımın yanlş olduğunu bidahaki ayda biz kalırızAllahın İzni lecanım ben hamile kalmadım yanlış anlatmışım sanırım keşke kalsam belirtiler vardı sadece o yüzden karışığım demiştim
regl oldum zaten maalesef
yumurtlama günlerini nasıl hesapladın canım ? adetin kaçıncı gününden itibaren, eşinle görüşmeniz ne soklıkla oldu birde.Canım benımde ılk ay denemem.ınsallahhhhhh beraber hamılelık kalırız.bn yumurtlama günelerini cok iyi degerlndırdım
inşallah canımsondradan farkettim alıntımın yanlş olduğunu bidahaki ayda biz kalırızAllahın İzni le
oooyy yirim ben o miniği :) gözün aydın canm Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsin inşallahCanım bugun test yaptım sılık çizgi çıktı. Şimdi kandan geliyorum 177 çıktı hamılelık ama daha yeni.
Evet canım inşallah sıra sizde.yumurtlama günlerimi cok takıp etmedim.bu ay benımde ılk deneme ayımdı.cok şükür oldu.inşallah sizlerden coook dua edicemyehuuuu sayfamızda hamiş var
Sıra bizdeeeeeee
Çok teşekkür ederim canım.darısı sizlere.sizinde iyi haberlerinizin bekliyoruzoooyy yirim ben o miniği :) gözün aydın canm Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsin inşallah
Inşallahhhhh canm Cook dua ediyorum sizeMmnur canim hayirli olsun Allah sağlikla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza artık. :)
Canm bisey sorcam iliski sıklıgin nasildi bak benim aylik tablom boyle ve cok az buldular esimle gorusmemizi kizlar..Evet canım inşallah sıra sizde.yumurtlama günlerimi cok takıp etmedim.bu ay benımde ılk deneme ayımdı.cok şükür oldu.inşallah sizlerden coook dua edicem
Canm bisey sorcam iliski sıklıgin nasildi bak benim aylik tablom boyle ve cok az buldular esimle gorusmemizi kizlar..