Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Kızlar bu sayfadan sadece birimiz hamiş kalırsa umut gelecek haydi bakalım, bu sayfanın uguruna inanıyorum . Bat'ma 5 gün kaldı benimde. Aşırı hassas gögüslerim- midem bi çeşit , tabi bunlar her ay olan şeyler ahahahahahah

yehuuuu sayfamızda hamiş var

Sıra bizdeeeeeee

ilk mesajını okudum da ilk ayında kalmışın ..ne mutlu sana ya... maşallah.. heyecanlımısın :)

ilk mesajını okudum da ilk ayında kalmışın ..ne mutlu sana ya... maşallah.. heyecanlımısın :)
canım ben hamile kalmadım yanlış anlatmışım sanırım keşke kalsam belirtiler vardı sadece o yüzden karışığım demiştim
regl oldum zaten maalesef

canım ben hamile kalmadım yanlış anlatmışım sanırım keşke kalsam belirtiler vardı sadece o yüzden karışığım demiştim
regl oldum zaten maalesef
sondradan farkettim alıntımın yanlş olduğunu bidahaki ayda biz kalırızAllahın İzni le

Canım benımde ılk ay denemem.ınsallahhhhhh beraber hamılelık kalırız.bn yumurtlama günelerini cok iyi degerlndırdım
yumurtlama günlerini nasıl hesapladın canım ? adetin kaçıncı gününden itibaren, eşinle görüşmeniz ne soklıkla oldu birde.

Canım bugun test yaptım sılık çizgi çıktı. Şimdi kandan geliyorum 177 çıktı hamılelık ama daha yeni.
oooyy yirim ben o miniği :) gözün aydın canm Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsin inşallah

Mmnur canim hayirli olsun Allah sağlikla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza artık. :)

Evet canım inşallah sıra sizde.yumurtlama günlerimi cok takıp etmedim.bu ay benımde ılk deneme ayımdı.cok şükür oldu.inşallah sizlerden coook dua edicem
Canm bisey sorcam iliski sıklıgin nasildi bak benim aylik tablom boyle ve cok az buldular esimle gorusmemizi kizlar..

Eklentiler

• image.jpg
    101,4 KB · Görüntüleme: 240
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…