Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Kızlar bu sayfadan sadece birimiz hamiş kalırsa umut gelecek haydi bakalım, bu sayfanın uguruna inanıyorum . Bat'ma 5 gün kaldı benimde. Aşırı hassas gögüslerim- midem bi çeşit , tabi bunlar her ay olan şeyler :KK70:ahahahahahah

ilk mesajını okudum da ilk ayında kalmışın ..ne mutlu sana ya... maşallah.. heyecanlımısın :)

ilk mesajını okudum da ilk ayında kalmışın ..ne mutlu sana ya... maşallah.. heyecanlımısın :)
canım ben hamile kalmadım yanlış anlatmışım sanırım keşke kalsam belirtiler vardı sadece o yüzden karışığım demiştim :KK43:
regl oldum zaten maalesef

canım ben hamile kalmadım yanlış anlatmışım sanırım keşke kalsam belirtiler vardı sadece o yüzden karışığım demiştim :KK43:
regl oldum zaten maalesef
sondradan farkettim alıntımın yanlş olduğunu bidahaki ayda biz kalırızAllahın İzni le :anneadayı:

Canım benımde ılk ay denemem.ınsallahhhhhh beraber hamılelık kalırız.bn yumurtlama günelerini cok iyi degerlndırdım:KK49:
yumurtlama günlerini nasıl hesapladın canım ? adetin kaçıncı gününden itibaren, eşinle görüşmeniz ne soklıkla oldu birde.

Mmnur Mmnur canim hayirli olsun Allah sağlikla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza artık. :)

Evet canım inşallah sıra sizde.yumurtlama günlerimi cok takıp etmedim.bu ay benımde ılk deneme ayımdı.cok şükür oldu.inşallah sizlerden coook dua edicem:KK68:
Canm bisey sorcam iliski sıklıgin nasildi bak benim aylik tablom boyle ve cok az buldular esimle gorusmemizi kizlar..

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    101,4 KB · Görüntüleme: 240
X