Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

3 gun geçsin istiyorum çanım.üzülmek istemiyorum.kasıklarımdada ağrı var adet olabilirim dıye düşünüyorum o yüzden beklıyorum :KK12:

bende hiç bişey yok sayılır bende adet olacağım gibi geliyor.ama merakla beklemek de zor geliyor çok çok istiyorum eşime bebiş müjdesini vermeyi.sağlıklı bir gebelik ve sonunda sağlıklı bir evlat dünyaya getirmeyi.

Selam kizlar bende bu ay bu ay diye diye 1 yili arkada biraktim.Tabi 6. Ayda hamile kaldim ama dustu. Simdi yine beklemedeyim.Allah isteyen herkese versin insallah.Belkide bu ay hamile kalirim. Bir umut bekliyoruz iste :)

son 1 gün kızlar :KK17::KK17:

Benimde ilk ay denemem .2gun gecikti adetim bende olmaz diye düşünüyorum bakalım artık o_O

Ne meraklıyız yahu, bakıyorum da hepimiz aynıyız, sabırsızız .. korkuyoruz olmayacak diye:KK61:
Ne kadar çok görmek istiyorum hani şu bazı nicklerin altında çıkıyor ya "bebeğimin dünyaya gelmesine ne kadar kaldı?" Onu girip işaretlemek istiyorum yahu :anneadayı::KK45::KK45::KK45:
Ben ilk defa deniyorum, ona rağmen beklentim çok yüksek, hemen beynen ruhen kendimi hazırlamalar falan:110: her lafta bi "hamileysem" kelimesi :KK49: benim bat'ıma 1 hafta var, innşşşaalllaah hayırrrlaaarlaa al yanaklı karakterli evlatlarlarımız olur, erkence gelsinler istiyoruz haklı olarak- yaş geçiyor ve tahammül azalıyor. İlkokul okutuyorum, artık kendi çocuğumu eğitmek ve sabrımın bi bölümünü de ona saklamak istiyorum.
Birbirimiz için dua okusak mı ne dersiniz.. Hani böyle bölünüyor ya bir dua, mesela 40bin kere bi dua war okuyosun bölerek. Allahın izni ile hayırlı ise oluyor :emir_bebek: Ne etsekkki :KK17:

Ne meraklıyız yahu, bakıyorum da hepimiz aynıyız, sabırsızız .. korkuyoruz olmayacak diye:KK61:
Ne kadar çok görmek istiyorum hani şu bazı nicklerin altında çıkıyor ya "bebeğimin dünyaya gelmesine ne kadar kaldı?" Onu girip işaretlemek istiyorum yahu :anneadayı::KK45::KK45::KK45:
Ben ilk defa deniyorum, ona rağmen beklentim çok yüksek, hemen beynen ruhen kendimi hazırlamalar falan:110: her lafta bi "hamileysem" kelimesi :KK49: benim bat'ıma 1 hafta var, innşşşaalllaah hayırrrlaaarlaa al yanaklı karakterli evlatlarlarımız olur, erkence gelsinler istiyoruz haklı olarak- yaş geçiyor ve tahammül azalıyor. İlkokul okutuyorum, artık kendi çocuğumu eğitmek ve sabrımın bi bölümünü de ona saklamak istiyorum.
Birbirimiz için dua okusak mı ne dersiniz.. Hani böyle bölünüyor ya bir dua, mesela 40bin kere bi dua war okuyosun bölerek. Allahın izni ile hayırlı ise oluyor :emir_bebek: Ne etsekkki :KK17:
Aynen canım TV'de fılan hamılelık olduklarını eslerine söylediklerinde eşlerinin tepkıleri cok guzel oluyor ya en cok ona ozeniyorummm ya:KK39:Gribim ama hamilelik ihtimalim var diye hap içmiyorum sabrediyorum.simdiden korumaya çalışıyorum onu:KK36:Canım evet dua edelim birbirimize ama diğer topiklerdede okudum.çörek otu ve incir kuru yapmayı öneriyorlar.bıZde yapalım:KK37:

canm inşallah Allah hepimize nasip eder :) dua fikri güzel katılmak isterdim ama ben baska bi grupta katıldm o bitmeden baska baslamıyım karısmasın

Aynen canım TV'de fılan hamılelık olduklarını eslerine söylediklerinde eşlerinin tepkıleri cok guzel oluyor ya en cok ona ozeniyorummm ya:KK39:Gribim ama hamilelik ihtimalim var diye hap içmiyorum sabrediyorum.simdiden korumaya çalışıyorum onu:KK36:Canım evet dua edelim birbirimize ama diğer topiklerdede okudum.çörek otu ve incir kuru yapmayı öneriyorlar.bıZde yapalım:KK37:
incir prolaktin yükseltiyor o zaman da bebiş olmuyor aklında olsun ben yaptım bilmeden şimdi düşürmek için ilaç kullanıyorum.

evet yaaaa "hamileyim" dediğimde eşimi 1 saat izlemek istiyorum :21::KK45:

Yok canim denememizin 6. Ayinda hamile kaldim bir aylikti dustugunde. Aynen calismalara devam insallah isteyen herkes hamile kalir. Siz ne zamandir deniyorsunuz mmnur.

evet yaaaa "hamileyim" dediğimde eşimi 1 saat izlemek istiyorum :21::KK45:

ayyy benimki şoka girer :KK48:

bende :) ama bir kere yapmıştım gözleri parlamıştı yerinde duramıyordu.keşke o zaman gerçek olsaydı :KK43:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    78,7 KB · Görüntüleme: 448
cicida cicida maya-2016 maya-2016 Mmnur Mmnur ebnaz ebnaz arkadaşlar Mmnur Mmnur arkadaşımızın bahsettiği duayı şu şekilde de okuyalım.İnşallah rabbim bizi lütfundan yoksun bırakmaz.
kızlar; 707 tane ya varis duası topluyorum.Ya Varis Allahın ismi azamlarindan bir tanesidir.Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur. Ya Varis Allahın ismi azamlarindan bir tanesidir.Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

bu arada sabah test yaptım kocaman bir negatif :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

sen daha yenisin bende ilk gebeliğimde hemen hamile kaldığım için bir kara cahildim. taki ikinciye kalamayan kadar. teker teker hepsi ne öğrendim canım. ama rabbim sana öğrenmene gerek kalmadan versin inşallah. bence sen ilk6 ay buralarda dolaşma. piskolojin altüst olur. beklemek. belitriler vs. insan çok etkileniyor bazen burda... boşada ümitlene bilyor

sen daha yenisin bende ilk gebeliğimde hemen hamile kaldığım için bir kara cahildim. taki ikinciye kalamayan kadar. teker teker hepsi ne öğrendim canım. ama rabbim sana öğrenmene gerek kalmadan versin inşallah. bence sen ilk6 ay buralarda dolaşma. piskolojin altüst olur. beklemek. belitriler vs. insan çok etkileniyor bazen burda... boşada ümitlene bilyor
benden mi bahsettin papatyadiyari papatyadiyari çok da yeni sayılmam ben 1 senedir doktorlarla uğraşıyoruz.inşallah rabbim bu sınavımı çok uzun tutmasın. aslında doğru diyorsun.belirtiler flan okurken insan kaptırıyor kendini biraz uzak kalsam iyi olacak sanırım.sizlerde duayı kendiniz tamamlayıp inşallah rabbimin lütfuna erişirsiniz.

- الْمُصَوِّرُ : El-Musavvir: O, her şeye şekil ve suret verendir. Kalbe çok nurani tecelliler indirilmesi için bu mubarek isimle dua edilir.(Çeşitli sıkıntılardan halas için akşam namazından sonra “Ya Musavvir” diye okunur.)

NOT: Çocuğu olmayan bir hanım, Allahu Tealanın Yâ Musavvir ismi şerifini güneş battıktan sonra okursa Allah’ın izni ile çocuk sahibi olması umulur.(İsmail Hakkı Bursevi Ruhul-Beyan, 9/467)

arkadaşlar bir de internette bu gözüme ilişti.inşallah vesile olur bizlere.

okuyalım arkadaslar ben varım farmasi semra farmasi semra ben yapmadım test adette olmadım sen oldun mu
yok cnm adet olmadım bugün yada yarın olucam işte test yaptım sabah dayanamadım ne olacaksa olsun dedim. önümüzdeki ay foruma girmeyeceğim kaptırıyorum kendimi stres yapıyorum sanırım. nisan ayını bebek düşünmeden geçirmek istiyorum çok yorgunum. spora başlayacağım.

X