Ay canım pardon yanlış anlamışım.biz 8 aydır evlıyız..bıı ay düşünmeye başladık.adetim 1gun gecikti.bklıyorum B'ndeYok canim denememizin 6. Ayinda hamile kaldim bir aylikti dustugunde. Aynen calismalara devam insallah isteyen herkes hamile kalir. Siz ne zamandir deniyorsunuz mmnur.
Ay evet canım bügünde olmazsam doktora gıdıcem inşallah :)Aa ne guzel yeni gelinsin daha :) insallah bebistendir gecikmen hadi hayirlisi bi kac gune belli olur soylersin bizede :)
Olabilir tabi canım.beklemen gerekiyor ama senin .test yaptığında döllenmemiş olabilirsin.1 kaç gun daha bekleyip kan testi en iyisi olur.arkadaşlar ben pkoluyum 4 yıllık evliyim.tedavilerden sonuç alamadım henüzduphaston kullandım adet söktürücü olarak.adet olayım ki tekrar tedavi olayım dedim.adet söktürücü ilacım biteli 5 gün oldu ama hala adet olamadım.normalde ilaçtan hemen sonraki gün ya da en geç 2.3 gün adet olurdum.
ateş ölçme yöntemiyle yumurta takibi de yaptım bu aya ama yumurtam çatlamamış gözüküyor.idrar testi de yaptım negatif çıktı... niye adet olmadım acaba.ve bi kaç gündür göğüs ağrısı başladı....bi umut hamile olma ihtimalim olablr mi?
Belirti var mı canım?günaydın bayanlar
bende aranıza katılmak istedim:) benim bat yarın heyecanlıyım çok düşünmemeye çalışıyorum ama cok başarılı değilim bu konuda
günaydın hosgeldin benmde yarın :)günaydın bayanlar
bende aranıza katılmak istedim:) benim bat yarın heyecanlıyım çok düşünmemeye çalışıyorum ama cok başarılı değilim bu konuda
kasıklarıma ara ara ağrı giriyor bide regl olucakmış gibi arada karnım ağrıyo daha ilk ayım olucagını düşünmüyorum nedense ama sonra acaba diyorum karışığım açıkçası birazBelirti var mı canım?
sendede heyecan dorukta o zaman:)günaydın hosgeldin benmde yarın :)
Benimde ilk ay denemem .2gun gecikti adetim bende olmaz diye düşünüyorum bakalım artıkkasıklarıma ara ara ağrı giriyor bide regl olucakmış gibi arada karnım ağrıyo daha ilk ayım olucagını düşünmüyorum nedense ama sonra acaba diyorum karışığım açıkçası biraz
hemde nasıl ama bi olmaz dyorum bi neden olmasın diyorum kafam cok karısıksendede heyecan dorukta o zaman:)
hala test yapmamakta kararlı mısınBenimde ilk ay denemem .2gun gecikti adetim bende olmaz diye düşünüyorum bakalım artık
peki geçen aylara göremi gecikti şubatın 28 çekmesini dikkate aldınmı?Benimde ilk ay denemem .2gun gecikti adetim bende olmaz diye düşünüyorum bakalım artık
bende aynı durumdayım:)hemde nasıl ama bi olmaz dyorum bi neden olmasın diyorum kafam cok karısık
Canım bi arada 5gun gecikmişti adetim üşütmekten,bu ayda cok hasta oldum üşüttüm .bugunde beklicem canım.gecen sefer cok ümitlenmiştim.olmayınca üzülmüştüm.hala test yapmamakta kararlı mısın
Evet canım normalde zaten her ay 5gun önce olurum.peki geçen aylara göremi gecikti şubatın 28 çekmesini dikkate aldınmı?
hadi bakalım inşallah istenilen nedenden dolayı gecikmiştir canım:)Evet canım normalde zaten her ay 5gun önce olurum.