Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Yok canim denememizin 6. Ayinda hamile kaldim bir aylikti dustugunde. Aynen calismalara devam insallah isteyen herkes hamile kalir. Siz ne zamandir deniyorsunuz mmnur.

Yok canim denememizin 6. Ayinda hamile kaldim bir aylikti dustugunde. Aynen calismalara devam insallah isteyen herkes hamile kalir. Siz ne zamandir deniyorsunuz mmnur.
Ay canım pardon yanlış anlamışım.biz 8 aydır evlıyız..bıı ay düşünmeye başladık.adetim 1gun gecikti.bklıyorum B'nde

Aa ne guzel yeni gelinsin daha :) insallah bebistendir gecikmen hadi hayirlisi bi kac gune belli olur soylersin bizede :)

arkadaşlar ben pkoluyum 4 yıllık evliyim.tedavilerden sonuç alamadım henüz duphaston kullandım adet söktürücü olarak.adet olayım ki tekrar tedavi olayım dedim.adet söktürücü ilacım biteli 5 gün oldu ama hala adet olamadım.normalde ilaçtan hemen sonraki gün ya da en geç 2.3 gün adet olurdum.
ateş ölçme yöntemiyle yumurta takibi de yaptım bu aya ama yumurtam çatlamamış gözüküyor.idrar testi de yaptım negatif çıktı... niye adet olmadım acaba.ve bi kaç gündür göğüs ağrısı başladı....bi umut hamile olma ihtimalim olablr mi?

Olabilir tabi canım.beklemen gerekiyor ama senin .test yaptığında döllenmemiş olabilirsin.1 kaç gun daha bekleyip kan testi en iyisi olur.

günaydın bayanlar
bende aranıza katılmak istedim:) benim bat yarın heyecanlıyım çok düşünmemeye çalışıyorum ama cok başarılı değilim bu konuda

kasıklarıma ara ara ağrı giriyor bide regl olucakmış gibi arada karnım ağrıyo daha ilk ayım olucagını düşünmüyorum nedense ama sonra acaba diyorum karışığım açıkçası biraz
Benimde ilk ay denemem .2gun gecikti adetim bende olmaz diye düşünüyorum bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…