- 19 Nisan 2015
- 618
- 385
bak bu benim cimcimeler
sagol cm...geldimiNe güzel canım kocaman kızların var maşallah hepiniz çok tatlısınız :*
ay cm ya..uzuldum..Ne güzel canım kocaman kızların var maşallah hepiniz çok tatlısınız :*
9 bat ne zamandiiiKızlar benden bu kadar kırmızılar geldibu ay ki ümidim şuanda tükenmiş bulunmakta...
3 mayısdı ama hemen hemen her ay bi gün önce gelebiliyo belli olmuyo9 bat ne zamandiii
Geldi canım geldi yapacak bişey yok hayırlısı olsunsagol cm...geldimihadi ya..yeminmisin adet oldunu cokmu geldi
Sağlık olsun..ay cm ya..uzuldum..
masalllahh canımm allah bagıslasınn kızlarınıı pek sevdımm op benım ıcın olurmu mınıklerını allah sana bagıslasınn ınsallh bır tande cıka gelırr mınıkk bır yavruu daha :)bak bu benim cimcimeler
tesekur ederim operim tabi..ins hayirliysa artik..cumlemiz in ki olurmasalllahh canımm allah bagıslasınn kızlarınıı pek sevdımm op benım ıcın olurmu mınıklerını allah sana bagıslasınn ınsallh bır tande cıka gelırr mınıkk bır yavruu daha :)
Sağlık olsun..
Amin canım cümlemizin inşallah hemen randevu aldım zaten pazartesi hastaneye gidicem durmak yok yola devamuzulme canim benim ya. ins bu ay tutacak..adet gecer gecmez is basi..Rabim gonlune gore versin cm
gunaydin sevindim cm..ins bu ay guzel haberler aliriz...pes etmek yok tabi..o bebiş gelecekAmin canım cümlemizin inşallah hemen randevu aldım zaten pazartesi hastaneye gidicem durmak yok yola devam
İnşallah canım :) sen ne durumdasın? Test yaptın mıgunaydin sevindim cm..ins bu ay guzel haberler aliriz...pes etmek yok tabi..o bebiş gelecek
Ben adet oldum malesefGelismeler nedir hatunlar
Ben hastayım suan hastalığım bitsin ondan sonra dusunucem gebelik dualarınızı eksik etmeyin lütfen..Gelismeler nedir hatunlar