inşallllaaaahhhhhhhh o kadar cok istiyorum hamile birini görünce öyle cok özeniyorum ki Allahım insallah bizede yasatır o duyguyugelsin bebişleeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr
vakitleri de karakterleri de hayırlı olsun inşallahmrb arkadaslar benmde bat : 3 2 aydır folik asit kullanıyorum inşallah bu ay gelir bebişler hepimiz için hayırlısı
bide böyle bi eksikmiş hissi gibi bişey olmaya başladı bende ..ne garip.inşallllaaaahhhhhhhh o kadar cok istiyorum hamile birini görünce öyle cok özeniyorum ki Allahım insallah bizede yasatır o duyguyu
kızlar benim adetime daha 10 gün var, hiç bişeyden anlayamam dimibende öleyim canm .. aynıydı adet tarihimiz seninle . tuvalete girmeye korkar oldum kötü seylerle karsılascm die
ooo sen hazırsın maşallah arkadaşımmrb arkadaslar benmde bat : 3 2 aydır folik asit kullanıyorum inşallah bu ay gelir bebişler hepimiz için hayırlısı
Canm senin adete daha varmış günlerini değerlendirkızlar benim adetime daha 10 gün var, hiç bişeyden anlayamam dimibir sabırsızlıktır gidiyor
inşallah hepimiz bu ay yaşarız bunu .. dışarda muhteşem bi bahar var çok keyifli olur bu başlangıçlaBenım adetım bugundu ama olmadım .1 2 gun beklıcemmmm inş olmammmmm
sık tuvalet pskoljik olurda, kasık ağrısı diyince olumlu bişiler hissediyorumvalla hazırımda bişi yok ortada sadece kasık ağrım bide sık tuvalet ihtiyacım var ama psikolojik die düşünüyorum korkuom zaten ya
amannnnsık tuvalet pskoljik olurda, kasık ağrısı diyince olumlu bişiler hissediyorum
benim 2 gün var ben bile anlamıyorum hafta sonuna kadar bekleyeceğim. test negatif çıkınca üzülüyorum.kızlar benim adetime daha 10 gün var, hiç bişeyden anlayamam dimibir sabırsızlıktır gidiyor
benmde 2benim 2 gün var ben bile anlamıyorum hafta sonuna kadar bekleyeceğim. test negatif çıkınca üzülüyorum.
Evet canım beklemek lazımmmm :)benmde 2
Ayyyyyyy inşşş hepimizin bu ay olur :)benim 2 gün var ben bile anlamıyorum hafta sonuna kadar bekleyeceğim. test negatif çıkınca üzülüyorum.