inşallah :)Ayyyyyyy inşşş hepimizin bu ay olur :)
iiyidir cnm sen nasılsınkızlar mrb nasılsınız
inşallah bu ay olur artıkiyi bende malum yarın son gün. spl göğsümde batma oluyor çok az kasda onun huzursuzluğu var. endişe ve merakla sabretmeye gayret ediyorum.dua ederek ...
daha hayatımda hiç test yapmadım 5 gün geçerse yapacağım ve üzülmemiş olacağım :)benim 2 gün var ben bile anlamıyorum hafta sonuna kadar bekleyeceğim. test negatif çıkınca üzülüyorum.
son gün mü hadi bakalım :) dualarınız kabul olsun inş..iyi bende malum yarın son gün. spl göğsümde batma oluyor çok az kasda onun huzursuzluğu var. endişe ve merakla sabretmeye gayret ediyorum.dua ederek ...
iyiyiz canım heyecanlıyım sen :)kızlar mrb nasılsınız
haftasonunu beklemeyip yarın test yapsam mı acaba.27.gün olmuş oluyor.çok stresli yaaa salağa döndüm resmen.başım sersem gibi.bendede korku var hem hamile değilimdir diye hemde hamileysem bile ilk bebeğim gibi kalbi dururda kaybedersem dieAllah'ım sağlıklısını hayırlısını nasip inşallah hepimize
Aynı durumdayımmm.tuvalete gıtmeye korkuyorum.adet oldugumu görürüm dıyeben çok heyecanlıyım ama korkuyorum da ya olmamışsa diye
:)) yap canm banada cesaret vermiş olursun umarım pozitif çıkarhaftasonunu beklemeyip yarın test yapsam mı acaba.27.gün olmuş oluyor.çok stresli yaaa salağa döndüm resmen.başım sersem gibi.
mmnur senin ne kadar var adetine kaçırdım sanırım o kısmıAynı durumdayımmm.tuvalete gıtmeye korkuyorum.adet oldugumu görürüm dıyeBi yandaşda heyecanlanıyormm.ama test yapmayalım kızlar uzmeyelım kendımızı :)
Benim adetim 1gun gecti.mmnur senin ne kadar var adetine kaçırdım sanırım o kısmı
eee test yapmayacak mısın?Benim adetim 1gun gecti.
bende hiç bişey yok sayılır bende adet olacağım gibi geliyor.ama merakla beklemek de zor geliyor çok çok istiyorum eşime bebiş müjdesini vermeyi.sağlıklı bir gebelik ve sonunda sağlıklı bir evlat dünyaya getirmeyi.3 gun geçsin istiyorum çanım.üzülmek istemiyorum.kasıklarımdada ağrı var adet olabilirim dıye düşünüyorum o yüzden beklıyorum
Inşallah canım.Rabbim hayırlısıyla nasip etsin :)bende hiç bişey yok sayılır bende adet olacağım gibi geliyor.ama merakla beklemek de zor geliyor çok çok istiyorum eşime bebiş müjdesini vermeyi.sağlıklı bir gebelik ve sonunda sağlıklı bir evlat dünyaya getirmeyi.
Canım inş rabbım versin sanada bizlerede.6 ay çok büyükmüş.ınsallahhhhhh cennette sana şefaatçi olacaktır.Selam kizlar bende bu ay bu ay diye diye 1 yili arkada biraktim.Tabi 6. Ayda hamile kaldim ama dustu. Simdi yine beklemedeyim.Allah isteyen herkese versin insallah.Belkide bu ay hamile kalirim. Bir umut bekliyoruz iste :)