- 19 Nisan 2015
- 618
- 385
ay canim ya..kiyamam..iste olan kadina oluyor ya..biz kafa siyircaz onlarin haberi yoksorma ya.. şuan benimki şapka tasarımı yapıyor ben burda deli deli hesaplamalar içindeyim anasını satayım
bi süre sonra erkekler dert ediyo ama içten içten..onlar içinde bi gurur meselesine düşnüyo ama belli etmiyolar benceay canim ya..kiyamam..iste olan kadina oluyor ya..biz kafa siyircaz onlarin haberi yok
yani cm..bakalim mecbur pazartesi kadar beklicem adet gelmese tabikiO ordulu gelin 4 gün düzenli adet gören biri için ciddi bi süre bence. İnşallah olumlu sonuçlanır... Bunu düşünmek çok heyecanlıda adet olunca fena bi pskoloji. ben anne olamayacakmıyım fln gibi saçma düşünceler .. bende oluyo yaniHalbuki heray annemi kalınır canım yani dimi..
he ya birde o var..bak o aklima gelmedi akil mi kaldi bendebi süre sonra erkekler dert ediyo ama içten içten..onlar içinde bi gurur meselesine düşnüyo ama belli etmiyolar bence
bakalim ne olcak..evde ultrason yoki bakalim onu de yapardik doktora gitmeya gerek kalmazdihe ya birde o var..bak o aklima gelmedi akil mi kaldi bende
Canım sen en son kaçında adet oldun?benim vucutta sıfır belirti hala . sel (kırmızılar) verip sırKK46:) vermemezlik etmez inşallah
ne ilaci verdiler cmGittim kızlar acile ama onlarda yapmadı kenddi dr 'um şehir dışında ;( su an iiyim ama ilaç vrrdler ise yaradı allaha şükür O ordulu gelin
eeee ya gebeysen dokunmazmi bu ilacBakmadı erkenmis daha yarin da pazar inssllh pazatesi belli olcak adet olmassam tabi
agrı kesici vermişler canım agır bi ilaç degileeee ya gebeysen dokunmazmi bu ilac
Ne saçma ya zaten acile gidince rutin olarak kan tahlili yapıyolar normaldeBakmadı erkenmis daha yarin da pazar inssllh pazatesi belli olcak adet olmassam tabi
he dimiNe saçma ya zaten acile gidince rutin olarak kan tahlili yapıyolar normalde
tm anladim cunku burda hic vermiyolar anca bitkisel seKana neden bakmadılar h
agrı kesici vermişler canım agır bi ilaç degil
Hamile olsa bile hemen bi ağrı kesiciyle bişey olmaz ki çok minik olur çok yeni çünkütm anladim cunku burda hic vermiyolar anca bitkisel se
tm cm..ben de turkiyede olsayidim kana baktirirdim valaha..sinir oluyom..bu hafta 1 mayis diye biletler cok ucuk ya..gelemedik..Hamile olsa bile hemen bi ağrı kesiciyle bişey olmaz ki çok minik olur çok yeni çünkü