- 19 Nisan 2015
- 618
- 385
Nedemek canım bu sitede birbirimize destek için varız kuzuah ah insallah canim tesekurler moral icin
bnm de agrım var deesemvar gıbı yokgıbı yok desemm bır turlu boyle manyadım bu ay ınsallah gonlune gore olu hersey bebısımız gelsın artık anneler gunu hedıyemı yavrum gelısıyle kutlar ınsallahCanım aynı şeyleri hissediyorum benimki 3 mayıs his bi his yok hatta ben dün test yaptım negatif ee normalde şuan benim adet belirtim çok olması lazım enazından çok gergin olmam lazım oda yok çok garip
rabbım oglunada sanda saglık versınn canım ınsallah tez zamanda bır evlat sahıbı daha olursunnAy sorma o doktorların ruhsuzluğunu(!)oğluma hamile kalmışım bhcg 137 çıkmıs doktora dedim bebek var mı?Evet gebelik var ama bebek var diyemeyiz tutunabilirde tutunamayabilirde yani çok erken bişiy söylemek için dedi.Doktordan bi çıktım manyak gibiyim Allahım ben şimdi evdekilere ne söyliycem dedim hamilemiyim değilmiyim anlayamadım ki...Nitekim oğluşum 6 yaşında şu anda.Gerizekalı doktor bütün heyecanımı söndürmüştü valla o üzüntüyle düşük bile yapabilirdim yani...
sen doktora bakma ya gebelik varmis iste..deli deli konusmusrabbım oglunada sanda saglık versınn canım ınsallah tez zamanda bır evlat sahıbı daha olursunn
canımm bn hamıs degılım kı o dıger arkadas bn sadece dr dedımkı degerlerım kac dedım bundan ıkı ay once o manyakta hamıle degılsın ısde degerı neyapacan hadı ısıne bak dedı o yanı aklıma gelınce bıle sınırlenıyorum bnsen doktora bakma ya gebelik varmis iste..deli deli konusmusins rabimin izinle hamileligin guzel gecer
aaallah soylettı heralde bu ay ınsallah olur canımm ınsallh raabbım dualarımızı kabul eylesınnsen doktora bakma ya gebelik varmis iste..deli deli konusmusins rabimin izinle hamileligin guzel gecer
Aminnnnnmna
aaallah soylettı heralde bu ay ınsallah olur canımm ınsallh raabbım dualarımızı kabul eylesınn
he tm cm karistirmisimcanımm bn hamıs degılım kı o dıger arkadas bn sadece dr dedımkı degerlerım kac dedım bundan ıkı ay once o manyakta hamıle degılsın ısde degerı neyapacan hadı ısıne bak dedı o yanı aklıma gelınce bıle sınırlenıyorum bn
Canım inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder kucaklarımız dolar inşallah adetimiz gelmez ve inşallah mutluluktan uçarızbnm de agrım var deesemvar gıbı yokgıbı yok desemm bır turlu boyle manyadım bu ay ınsallah gonlune gore olu hersey bebısımız gelsın artık anneler gunu hedıyemı yavrum gelısıyle kutlar ınsallah
Aklın nerde ordulu gelin hahhhaha :)he tm cm karistirmisimins seninde guzel haberler alcaz cm
amin kizzzzCanım inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder kucaklarımız dolar inşallah adetimiz gelmez ve inşallah mutluluktan uçarız
Bizim akılların olduğu yerdedir nerde olcakAklın nerde ordulu gelin hahhhaha :)
Hahhhaha kızlar harikasınız yaBizim akılların olduğu yerdedir nerde olcak
ınsallah caımm ınsallh guzel dualarınn ıcınde sagolll moralolyorsunuz ınankı banaCanım inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder kucaklarımız dolar inşallah adetimiz gelmez ve inşallah mutluluktan uçarız
Bat'a kaç gün var canımay kızlar ben bu akşam test yapcam galiba yaa
hhahahhayttt akıll kımsede kalmadı kız tek@ordulugelın degılkı burdaa aklı gıdenn :Aklın nerde ordulu gelin hahhhaha :)
bugün yarın olcak gibi :/Bat'a kaç gün var canım