Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

kimi si 21 gun kimisi 28 ve 30 gunde olan var..ben eskide hep dusunurdum benim adet hep bir hafta erken geliyor meyerse benimki 21 gun de..doktorum soyledi..seninki kac gun 21 mi 28 mi

Kizlarr cook hastayım öluyorum normalde son adet tarihim 2 nisan ve yarın adet olmam gerekir yada 3 mayısa 1 gün atar hep ama internette hesapliyirum 5 mayıs yazıyo bi sonraki adett nurofen ve minoset içiyorum boğazların okadar sistiki bademciklerim dilime değiyor aslında bir ignelik isim var dün idrar testi yaptım negatif çıktı napiyim bi akıl verin çıkmıyor çünkü ama hissediyorum gouslerim cok aciyor ((((( ewde ilesmek için n yapabilirim

Terlemeye calis ama en guzeli kan tahlili yaptir sonucu ogren ona gore tedavi ol

Canım bence bi acile git hem tahlili yaparlar bi serum yesen rahatlarsın ayrıca evde thlol hot varsa çok iyi geliyo iç hemen bi bardak

21 nisan yumurtlama günüm hamile kaldiysamda çıkmaz dedi dr onuda aradım geç döllenme olabilir dedi beklemek zorundasın suphen varsa bebeği riske atmiyalim dedi ya başından savdi yada gerçekten doğru dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…