benimde belirtiler var hatta bir bucuk hafta kala..4 gun gecikti ama testlerden fosss cikti bugun..hastalıgına yedı gun kala hamıss belırtılerı yasayanlar varmıı canlarımm :)
O ordulu gelin canım tam hesaplama yaptın mı yani eminmisin geciktiğine :) tam söyle bakim bana en son adet tarihini bide ben bakim :)benimde belirtiler var hatta bir bucuk hafta kala..4 gun gecikti ama testlerden fosss cikti bugun..
.
benim adetim hep 21 gun de gelir..ve en son 7 nisanda geldi..turkiyeden ertesi gun geldimden geldi..hesapladim ve 28 sinde gormem lazimdiO ordulu gelin canım tam hesaplama yaptın mı yani eminmisin geciktiğine :) tam söyle bakim bana en son adet tarihini bide ben bakim :)
Vay be bende sanıyorum ben çok çabuk adet oluyorum seninki daha kısaymış :) 21 gün :) kız bende 8 nisan :)benim adetim hep 21 gun de gelir..ve en son 7 nisanda geldi..turkiyeden ertesi gun geldimden geldi..hesapladim ve 28 sinde gormem lazimdi
Canım benimki ortalama 25 gün ama bazen 26 bazen 24 sapıtabiliyo tlf bi program var ben onda takip ediyorum :)kimi si 21 gun kimisi 28 ve 30 gunde olan var..ben eskide hep dusunurdum benim adet hep bir hafta erken geliyor meyerse benimki 21 gun de..doktorum soyledi..seninki kac gun 21 mi 28 mi
hangi program o bana de yaz bakim onaCanım benimki ortalama 25 gün ama bazen 26 bazen 24 sapıtabiliyo tlf bi program var ben onda takip ediyorum :)
Ozel gunler ve iregl diye proğram canım app store'dan indirdim diğer samsunglarda falan varmı bilmiyorum telefon markan nehangi program o bana de yaz bakim ona
samsung galaxy A5 olur belki ismi neydi programin bir bakimOzel gunler ve iregl diye proğram canım app store'dan indirdim diğer samsunglarda falan varmı bilmiyorum telefon markan ne
Samsunglarda varmı bilmiyorum ama bak bakalım biri ozel gunler - biride ireglsamsung galaxy A5 olur belki ismi neydi programin bir bakim
Kasıklarında batma mı var canım, yani yumurtalıklarımda yanma demişin çok anlamadımKizlar O ordulu gelin vePembepanterr bat 4 mayis akintim cok az da bel agrim yumurtaliklarimda da yanma varrr
akinti ve bel normal de yanma oldu zaman bildim kadar iyi bir usaret deyildir cm..tabiki herkeste farkli olabilir cm..ama genede bir doktora gorunsrn iyi olacak ihmal etmeKizlar O ordulu gelin vePembepanterr bat 4 mayis akintim cok az da bel agrim yumurtaliklarimda da yanma varrr
Cnm yanma dedigim kasiklarda inceden inceye sizii birde akintim cok bat 4 mayissakinti ve bel normal de yanma oldu zaman bildim kadar iyi bir usaret deyildir cm..tabiki herkeste farkli olabilir cm..ama genede bir doktora gorunsrn iyi olacak ihmal etme
Terlemeye calis ama en guzeli kan tahlili yaptir sonucu ogren ona gore tedavi olKizlarr cook hastayım öluyorum normalde son adet tarihim 2 nisan ve yarın adet olmam gerekir yada 3 mayısa 1 gün atar hep ama internette hesapliyirum 5 mayıs yazıyo bi sonraki adett nurofen ve minoset içiyorum boğazların okadar sistiki bademciklerim dilime değiyor aslında bir ignelik isim var dün idrar testi yaptım negatif çıktı napiyim bi akıl verin çıkmıyor çünkü ama hissediyorum gouslerim cok aciyor ((((( ewde ilesmek için n yapabilirim
Canım bence bi acile git hem tahlili yaparlar bi serum yesen rahatlarsın ayrıca evde thlol hot varsa çok iyi geliyo iç hemen bi bardakKizlarr cook hastayım öluyorum normalde son adet tarihim 2 nisan ve yarın adet olmam gerekir yada 3 mayısa 1 gün atar hep ama internette hesapliyirum 5 mayıs yazıyo bi sonraki adett nurofen ve minoset içiyorum boğazların okadar sistiki bademciklerim dilime değiyor aslında bir ignelik isim var dün idrar testi yaptım negatif çıktı napiyim bi akıl verin çıkmıyor çünkü ama hissediyorum gouslerim cok aciyor ((((( ewde ilesmek için n yapabilirim