Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Hanimlar bat 4 mayis dun butun gun gobek deligi yaninda sabit bi nokta icten cimdikgibi ara ara acidi..... bugun o aci yok...akintim var bunlari yasayan var mi..... ara ara yumurtaliklarim agriyo.....

gunaydın kızlarr benım bu ayda olmadı galıbba ne ogle hasta olacak gıbı agrımmm nende bebeısım olacak gıbı durumm var bat mayıs 8 kalan gun 7 moralımm cokk bozukk:KK33::KK33::cry::KK42::KK42:
Canım aynı şeyleri hissediyorum benimki 3 mayıs his bi his yok hatta ben dün test yaptım negatif ee normalde şuan benim adet belirtim çok olması lazım enazından çok gergin olmam lazım oda yok çok garip

Kızlarrrr bu ay kadınların çoğunda gecikme yaşanmış - yaşanıyomuş mevsim geçişi bahardan kaynaklanan bişey galiba oyüzden ümitlenmeyelim üzülmeyelim ve yola devam edelim

Mrb kizlar araniza yeni katildim bzde bebek istiyoruz hayrlisiyla klomen kullandim ve dun bitti tabi calismalar devam bakalim olucak mi :))

bak ne buldum
Yeni
Arkadaşlar bende hamile olduğumu öğreneli 5 gün oldu öğrenmeden önce neler yaşadığımı yazayım sizlere; aynen adet olacakmış gibi belirtilerim vardı kasık ağrısı göğüs ağrısı hatta bekledim hep ha bu gün oldum ha yarın olucam die adetim geçtikten 3 gün sonra test yaptım negatif 5 gün sonra yine negatif dedim mevsim değişikliğinden gecikti :KK22: bu arada aşırı uyku düşkünü olmuştum ve ağzımda metalik hiç hos olmayan bir tat oluşuyordu o_O 10. Gün gecikmemde yine test yaptım ve çift çizgiyi gördüm bünyeden bünyeye değişebilirmiş bu test olayı Rabbim isteyen herkese nasip etsin yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu; güzel haberlerinizi okuruz inşallah burdan kızlar :KK19:[/QUOTE]

bak ne buldum
Yeni
Arkadaşlar bende hamile olduğumu öğreneli 5 gün oldu öğrenmeden önce neler yaşadığımı yazayım sizlere; aynen adet olacakmış gibi belirtilerim vardı kasık ağrısı göğüs ağrısı hatta bekledim hep ha bu gün oldum ha yarın olucam die adetim geçtikten 3 gün sonra test yaptım negatif 5 gün sonra yine negatif dedim mevsim değişikliğinden gecikti :KK22: bu arada aşırı uyku düşkünü olmuştum ve ağzımda metalik hiç hos olmayan bir tat oluşuyordu o_O 10. Gün gecikmemde yine test yaptım ve çift çizgiyi gördüm bünyeden bünyeye değişebilirmiş bu test olayı Rabbim isteyen herkese nasip etsin yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu; güzel haberlerinizi okuruz inşallah burdan kızlar :KK19:
[/QUOTE]
Züğürt tesellisi :KK47::-)

Pembepanter
Züğürt tesellisi :KK47::-)[/QUOTE]
he he he :KK45::KK45::KK53: gercekler acidir dimi..neyapalim sipa gelmese gelmesin..ben onu getirtirmeya bilirim..bilet bulayim de görsun o sipa :KK48::KK48::KK55::KK4:

X