Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelen giden de yok iyide niye geciktin acaba kız bş dr'a git kist falan olabilir belkide prolaktinin yükselmiştir hormon tahlilide yaptır bakalımaha kiz gene fossss cikti
Canım aynı şeyleri hissediyorum benimki 3 mayıs his bi his yok hatta ben dün test yaptım negatif ee normalde şuan benim adet belirtim çok olması lazım enazından çok gergin olmam lazım oda yok çok garipgunaydın kızlarr benım bu ayda olmadı galıbba ne ogle hasta olacak gıbı agrımmm nende bebeısım olacak gıbı durumm var bat mayıs 8 kalan gun 7 moralımm cokk bozukk
gozumuz aydin..bu bahar bir aydan berimi mi mevsimi sey yapti anlamadim gittiKızlarrrr bu ay kadınların çoğunda gecikme yaşanmış - yaşanıyomuş mevsim geçişi bahardan kaynaklanan bişey galiba oyüzden ümitlenmeyelim üzülmeyelim ve yola devam edelim
kiz pazartesi kadar adet gelmese gitcem zaten doktora..doktorum cok iyi 9 yildir bu doktordayim cok memnunum ...bakalimGelen giden de yok iyide niye geciktin acaba kız bş dr'a git kist falan olabilir belkide prolaktinin yükselmiştir hormon tahlilide yaptır bakalım
hos geldin cm..insallah dualar sizle..rabim herkese versin..hadi bakalim haberlerini bekliyoruzMrb kizlar araniza yeni katildim bzde bebek istiyoruz hayrlisiyla klomen kullandim ve dun bitti tabi calismalar devam bakalim olucak mi :))
Hb Allah razi olsun haurlisi artik ins guzel habrrler vermek nasip olurhos geldin cm..insallah dualar sizle..rabim herkese versin..hadi bakalim haberlerini bekliyoruz
Hahhhaha galibagozumuz aydin..bu bahar bir aydan berimi mi mevsimi sey yapti anlamadim gitti
[/QUOTE]bak ne buldum
Yeni
Arkadaşlar bende hamile olduğumu öğreneli 5 gün oldu öğrenmeden önce neler yaşadığımı yazayım sizlere; aynen adet olacakmış gibi belirtilerim vardı kasık ağrısı göğüs ağrısı hatta bekledim hep ha bu gün oldum ha yarın olucam die adetim geçtikten 3 gün sonra test yaptım negatif 5 gün sonra yine negatif dedim mevsim değişikliğinden gecikti bu arada aşırı uyku düşkünü olmuştum ve ağzımda metalik hiç hos olmayan bir tat oluşuyordu 10. Gün gecikmemde yine test yaptım ve çift çizgiyi gördüm bünyeden bünyeye değişebilirmiş bu test olayı Rabbim isteyen herkese nasip etsin yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu; güzel haberlerinizi okuruz inşallah burdan kızlar
Git git canım adet belirtin falanda yok dimikiz pazartesi kadar adet gelmese gitcem zaten doktora..doktorum cok iyi 9 yildir bu doktordayim cok memnunum ...bakalim
yok simdilik sakin..Git git canım adet belirtin falanda yok dimi
he he he gercekler acidir dimi..neyapalim sipa gelmese gelmesin..ben onu getirtirmeya bilirim..bilet bulayim de görsun o sipa [/QUOTE]Pembepanter
Züğürt tesellisi
Pazartesi belki doktor güzel haber verir bilete gerek kalmaz ha ne dersin [/QUOTE]he he he gercekler acidir dimi..neyapalim sipa gelmese gelmesin..ben onu getirtirmeya bilirim..bilet bulayim de görsun o sipa
ah ah insallah canim tesekurler moral icin[/QUOTE]Pazartesi belki doktor güzel haber verir bilete gerek kalmaz ha ne dersin