ayyy heyecann yaptımm ya yapp kız kac gun varkı :)bataay kızlar ben bu akşam test yapcam galiba yaa
Ay bana noluyosa bende heycanlanıyom başkası test yapıncaay kızlar ben bu akşam test yapcam galiba yaa
Canım öncelikle Allahın izniyle ve birbirimize moral ve destek vererek hamiş olucaz inş sonrada hamilelik ilgili paylaşımlar yapıcaz hepbirlikte inşallahhhhhhhınsallah caımm ınsallh guzel dualarınn ıcınde sagolll moralolyorsunuz ınankı bana
he ya benim azicik vardi o de gittihhahahhayttt akıll kımsede kalmadı kız tek@ordulugelın degılkı burdaa aklı gıdenn :
ay kızlar öyle heyecan yapmayın yahu :)) elim ayağım titredi, beni vazgeçirirsiniz diye yazdım ama dayanamıcam yapcam heralde :))) 2 saat içinde haber vericem hepinize[/QUOT hadi bekliyoruz hayirlisiyla artik
Ben dün yaptım negatif çıktı bat 3 mayıs, bence bikaç gün daha sabret canımbugün yarın olcak gibi :/
ben artik test mest yapiyom sinir bozucuBen dün yaptım negatif çıktı bat 3 mayıs, bence bikaç gün daha sabret canım
Testten dün tiksinmiş bulunmaktayız hayırlı olsun :)ben artik test mest yapiyom sinir bozucu
Kafayı yemeden doğurursak iyihhahahhayttt akıll kımsede kalmadı kız tek@ordulugelın degılkı burdaa aklı gıdenn :
he ya inatci sipalar ne olcakTestten dün tiksinmiş bulunmaktayız hayırlı olsun :)
Valla kız yakında eczaneler tekel'i sollayacakEczaneleri zengin edicez bu gidişle,ben artık utanıyom aynı eczaneden almaya başka yerlerden alıyomAma yine de alıyom yani
hhheeeeee alemsin kizzEczaneleri zengin edicez bu gidişle,ben artık utanıyom aynı eczaneden almaya başka yerlerden alıyomAma yine de alıyom yani
all bendende o kadarr canımm aynen ama ınatt etsemde baktın yarınn dayanamayıpp aalırrımm :dEczaneleri zengin edicez bu gidişle,ben artık utanıyom aynı eczaneden almaya başka yerlerden alıyomAma yine de alıyom yani
Ben çok yaşadım canım ya ben sadece bu ay hiç bişey hissetmediğim bundan önceki aylarda resmen kesin hamileyim diyecek kadar belirti yaşıyodum ama sonu hep hüsranla bittihastalıgına yedı gun kala hamıss belırtılerı yasayanlar varmıı canlarımm :)