Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Günaydın ben bu sabahta denedim çok çok silik var ama ben yanlış olduğunu düşünüyorum heveslenmek istemiyorum benim 7,5 Yaşında bir oğlum var. Çooook fazla KARDEŞ istiyor, her gece dua ediyor. Allah'ım nolur bana KARDEŞ ver diye...Daha önce iki kimyasal gebelik geçirdim. Onlarda testte çıkıyordu. 4-5 gün kala ama devam etmiyor işte sorun o

Umarim minik adamin duasi tutar...

gunaydın kızlarr benım bu ayda olmadı galıbba ne ogle hasta olacak gıbı agrımmm nende bebeısım olacak gıbı durumm var bat mayıs 8 kalan gun 7 moralımm cokk bozukk

Günaydınlarrr.....
Bu adet gecikmeleri ve sonucunda testte negatif çıkma sebebini tamamen strese bağlıyorum ben.Akşam yatıyoruz bebek sabah kalkıyoruz bebek hormonlarında dengesini bozdukazıcık akışına bırakabilsek ama nerdeeeee...Daha günümüz geçmeden hatta 1 hafta kalasıya başlıyoruz testlere...Ben bu sefer kararlıyım 12mayısa kadar asla test yapmıcam sende yapma canım hiraminelim beraber bekliyelim kardeş kardeş

Hah işte olay bu. bende 10 mayısa kadar yapmıyorum, hadi bakalım #direninkızlar #çiftçizgiyigöremeyenlerkulübü

gunaydın kızlarr benım bu ayda olmadı galıbba ne ogle hasta olacak gıbı agrımmm nende bebeısım olacak gıbı durumm var bat mayıs 8 kalan gun 7 moralımm cokk bozukk
ohooo. moral bozacak bişey yok, bu ay olmazsa diğer ay olur. aylar bitmedi yaa. Allah sağlık versin. moral etkiliyor adeti yapmayın

ohooo. moral bozacak bişey yok, bu ay olmazsa diğer ay olur. aylar bitmedi yaa. Allah sağlık versin. moral etkiliyor adeti yapmayın
haklısndaa ısde dort aydır denıyoruz bır sıkıntımız yokk yasımız 26 gecıyor hersey ondann moralımm bozukk ya ne yapayımm hayırlısı rabbım herkesınn gonlune gore versın

haklısndaa ısde dort aydır denıyoruz bır sıkıntımız yokk yasımız 26 gecıyor hersey ondann moralımm bozukk ya ne yapayımm hayırlısı rabbım herkesınn gonlune gore versın
b,zde 4 aydır deniyoruz, üstelik ben 28 eşim 30 yaşında ben öleyim ozaman :))

b,zde 4 aydır deniyoruz, üstelik ben 28 eşim 30 yaşında ben öleyim ozaman :))
Allahtan ben bi tane yapmıştım 6 yaşı bitti oğlumun,şimdi 2.yi istiyoruz bu ay 6.denememiz.Yaşım 32 Eşim 37 ay buraya yazınca farkettim epey yaşlanmışız

Allahtan ben bi tane yapmıştım 6 yaşı bitti oğlumun,şimdi 2.yi istiyoruz bu ay 6.denememiz.Yaşım 32 Eşim 37 ay buraya yazınca farkettim epey yaşlanmışız
allah bağışlasın, inşallah Allah ikinciyide verir, bizede yaşatır inşallah o duyguları

hayırlıs canımm benım de bu ay manyadı bedenımm bır tuhaf ne agrımm var dıyebılıyorumm nede yokk dıyebılıyorumm
işte bunlar hep psikolojik :) direniyorum test yapmıcam inat ettim. geçen aylarda test yapıp adet oldum hep :/

işte bunlar hep psikolojik :) direniyorum test yapmıcam inat ettim. geçen aylarda test yapıp adet oldum hep :/
yokk yapma bencede bn ıkı aydır yakın test almıyorum alınca denıyorumm gun gelmeden uzuldumm hep sımdı yıne almıcamm ıcımddende gelmıyor bır kezde kan verdım ondada dr hcg degerımm kac dedım hamıle degılsın ısde ne yapacan dedı pıslık mıkrop aadam oylede olunca kustumm eczanelere dr lara ama ınasaalah rabbımm ısdeyen herkese nasıpp etsınn bebıslerımızı

Ay sorma o doktorların ruhsuzluğunu(!)oğluma hamile kalmışım bhcg 137 çıkmıs doktora dedim bebek var mı?Evet gebelik var ama bebek var diyemeyiz tutunabilirde tutunamayabilirde yani çok erken bişiy söylemek için dedi.Doktordan bi çıktım manyak gibiyim Allahım ben şimdi evdekilere ne söyliycem dedim hamilemiyim değilmiyim anlayamadım ki...Nitekim oğluşum 6 yaşında şu anda.Gerizekalı doktor bütün heyecanımı söndürmüştü valla o üzüntüyle düşük bile yapabilirdim yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…