• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Kuzum Naber aynen bir gittim tam gittim daha bugün girdim yazını gördüm canım benim bnm henüz birseyi nekliyorum:KK43: 4gun var batima dua et ne olursun bana sen ne yaptın durumların nasıl
Canım benim inşallahh kırmızıların gelmezde mutluluktan uçarsın, bende herşey aynı kuzum ya her ay acaba umudu ve fos.. Şuan adetim zaten, olmuycam sandım çok belirti oldu ama değişen bişey yok orkide devam :)

Canım benim inşallahh kırmızıların gelmezde mutluluktan uçarsın, bende herşey aynı kuzum ya her ay acaba umudu ve fos.. Şuan adetim zaten, olmuycam sandım çok belirti oldu ama değişen bişey yok orkide devam :)
Insallah canim insalla15 eylul hayirilisi olsun rabbim hayirki evlatlar versin

selam kizlar ben geldimmm :) nasilsiniz? yeni anne adaylarimiz varmi?

benimde bat 3 gün gecti, 2 gün önce test yaptim negativ cikti :(

Selam kızlar yarın sabah test yapcam nolur bana dua edin ya artik iki çizgi görmek istiyorum :(

BENİMDE NEGATİF CIKTI BENİMDE YARIN REGL GÜNÜM OLMASSAM CUMA GÜNÜ KAN YAPTIRCAM SENDE ÖLE YAPTIR BNECE

bende öle yaptırım diyorum canım cuma günü kan testi yaptırcam inşallah hamileyizdir çunku 1 haftadır kasıklarım falan hep arıyo ama testte bişi çıkmuo

canım hep söylüyorum, o testler %100 güvenilir değil. o yüzden kırmızıları görene kadar umut var.

malesef gördüm canım kırmızıları adet oldum. artık doktoru aramak kaldı rahim filmi çekilecek ve ilk tedavim başıycak allah rızası için hayırlı dularınızı beklıyorum canlar

Back