Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Bat 4 mayis sirt ve bel agrilarim var hatta anlamini bilmiyorum ama ayak bas parmagima igne batma hissi var bunlar nedirrrr

gunaydin kizlar guzel bir gun ve guzel haberler alirsiniz insallah..benim dun adet son gundu bekliyorum bakalim ne olcak bu hafta sonu kadar beklicem test de yapmicam negativ cikti zaman sinur oluyom hayirlisi artik

gecen gün silik cıkan marka ve baska marka testi aynı idrar ile yaptım o silik cıkan marka yine silik 2.cizgiyi cıkardı.
belirti de yok regl günüm de yaklastı beklemek ne zor
O ordulu gelin canım günün geçmiş nasıl dayanıyosun ben olsam çatlarım meraktan, benimse son dört gün

benim de son 4 gün erkenden yaptım sahte silik cizgiler gördüm tekrar yaptım yok.. artık beklicem diyorum ama dayanamıcam sanırım yarın baslıcam tekrar

hadi insallah canim

selam kizlar nbr..bu arada adetim gelmedi daha iki gundur gogusler haslasti yandan agri var..ama pazar gunu teste negativ ciktialmanyada kan de veremiyoruz hemen oyle birde calisiyom..bacaklarim agriyor hic olmazdim oyle onceden adet gorsem bile olmazdim..acaba bir test yapsami daha

Kızlar adet günümüz geçmeden test yapmayalım sonra üzülüyoruz biraz sabır

Bat 4 mayis kasik agrisi ve beyaz kremsi akintim var...sirt ve bel agrim bugun yok...ama gecen 3 gun vardi.... hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…