- 21 Nisan 2015
- 122
- 80
ayy çok sevindim bugün bu güzel haber o kadar iyi geldi ki bana gamze112 isimli arkadasimizin yogun bakimdaki bebegi ölmüş ona çok üzüldüm üstüne bu guzel haber biraz olsun iyi geldi darısı biz isteyenlere insallahkızlar test yaptım cift cizgi aksam kan vericembakalım sonuclarını yazarım darısı basınızaaa
Canım birde normal gebelik testimi yaptın yoksa erken gebelik testimi???
umutu kaybetme cmDayanamadım test yaptım NEGATİFaman aksi olsa şaşardım zaten ıyy
Hayırlısı olsun nedim kiumutu kaybetme cm
Canım sonuçta günün geçti çıkar %90kizlar test aksam yapsam varsa bir sey cikar dimi
canım negatif çıkmış ya günün geçmiş miydi...Hayırlısı olsun nedim ki
hm pardon yazmışsın burada. aynıymışız demekki 2 mayıs benimde adet günüm hayırlısı bakalım inşAllahKızz banada 3 gün kaldı tırsıyorum adet olucam diyeBari sen önce güzel haber verde sevinelim
ins cm aksam yapim bekleyemem sabahiCanım sonuçta günün geçti çıkar %90
aksam cıkmayabilir sabah tekrar yap yine deins cm aksam yapim bekleyemem sabahi
Yaktın beni papatyaesra :)aksam cıkmayabilir sabah tekrar yap yine de
Bekle canım günün geçerse yap test, ben acele ettim negatifhm pardon yazmışsın burada. aynıymışız demekki 2 mayıs benimde adet günüm hayırlısı bakalım inşAllah
aynen canım bekliyorum bakalım daha hiçbirşey yapmadım zaten bu ilk deneme ayımız hakkımızda hayırlısı neyse o olsunBekle canım günün geçerse yap test, ben acele ettim negatif
tmaksam cıkmayabilir sabah tekrar yap yine de
Yaktın beni papatyaesra :)
Bekle canım günün geçerse yap test, ben acele ettim negatif
Daha yeni başladıysan çok önemseme akışına bırak hayırlısı olsun heran herşey olabilir ama takıntı yapma o kötü işteaynen canım bekliyorum bakalım daha hiçbirşey yapmadım zaten bu ilk deneme ayımız hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
bende oyle yapim
gecikmeden önce idrarda cıkması cok zor ihtimal, onun icin aksam su icmeden sabah iyice sıkısıp yapılırsa görülebilir..
Öylesine senden heveslendim yaptım canım sonuç belliydi aslında
gecikmeden önce idrarda cıkması cok zor ihtimal, onun icin aksam su icmeden sabah iyice sıkısıp yapılırsa görülebilir..