Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

z

oooo süper kasık ağrında varmış şimdi okudum sen ne hissediyosun sence hamilemisin :KK68:
bu ay gün aşırımı çalıştın canım .. yumurtlama testi yapıyo millet onu hiç denedinmi
valaha bilmiyom kafam karisik cm..yok biz sadece 4 gun calistik esim turkiyede oldu icin herzaman calisamiyoruz..onun gelmesi bir kac ay daha var kurarlar bitmiyor burda:KK69::KK62:

superisi_33 superisi_33 canim doktora gittin mi hamilelik testinde mi ogrendin? hamilelik testinin yanlis gosterme ihtimali var mi ?
ben ovulasyonun 9. günü kanda baktırdım negatifti 13. gün labaquick test yaptım ince çizgi çıktı Kan testi verdim 12.98 çıktı
benim sat 4 nisan dı erken yumurtladım Korkularını çok iyi anlıyorum ama Rabbim inşallah bir daha öyle şeyler yaşatmaz Ben evden aynı marka testle artış olup olmadığını kontrol ediyorum Sende öyle yapabilirsin İki güne bir kan aldırmak bayağı zor oluyor Dayanabilirsem 4 güne bir gitmeyi düşünüyorum

çok sağol canım benim:KK15: Amin inşallah yaaaa :) Yok test yapmayacağım. Varsa adet olmam zaten. Bakalım hiç belli olmaz bu işler :KK50:
aynen hıc bellı olmaz bakmıssınnn mınıgınnn senle bırlıkte tutunmuss sana ınsallh tez zamandaa

Superisi sen karnini icine cekebiliyor musun eskisi gibi bi denermisin lutfen. Benim sadece goguslerde sizi kaldi belirti olarak, o da biraz azaldi gibi. Karnimi cekmeye calisiyorum bisey engelliyo umarim bebektir...
Canım ben tam olarak onu yapamam şimdi zaten ameliyat oldum üstüne bir de kimyasal geçirdim Zor yani Beklemek zor biliyorum ama azıcık daha sabret Merakını gidermek istiyorsan 10. Günden itibaren gebelik testi yap

X