- 11 Şubat 2015
- 3.469
- 3.293
Tamam canım güzel haberler bekliyorumtm alcam evde yok cm isten ciktim yetisirsam alcam bugun yoksa yarina kaldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım güzel haberler bekliyorumtm alcam evde yok cm isten ciktim yetisirsam alcam bugun yoksa yarina kaldi
tm alcam evde yok cm isten ciktim yetisirsam alcam bugun yoksa yarina kaldi
isteyim aksam erken cikacam alcam sonra yarin yaparim uyaninca yarin evdeyiz 1 mayis calismiyoruz..yarina kaldi bende meraktan catliyomSonuç neeeeee merak ediyooozzzzzzz
gozun aydin cm ins bebis i kucaga alirsin cok sevindim..kac gun adet gecince test yaptin cmkızlar test yaptım cift cizgi aksam kan vericem bakalım sonuclarını yazarım darısı basınızaaa
Ayyyy canım çok sevindim günün geçmişmiydi adet tarihin kaçıydı canım amin amin inşallah bizlerde görürüz çift çizgiyi inşallahkızlar test yaptım cift cizgi aksam kan vericem bakalım sonuclarını yazarım darısı basınızaaa
Amannnn birde yarın yapıcan biz senden daha meraklı çıktık ayrıca bana hamişsin gibi geliyo hadi inşallahisteyim aksam erken cikacam alcam sonra yarin yaparim uyaninca yarin evdeyiz 1 mayis calismiyoruz..yarina kaldi bende meraktan catliyom
amiiiinnnn insallah canimAyyyy canım çok sevindim günün geçmişmiydi adet tarihin kaçıydı canım amin amin inşallah bizlerde görürüz çift çizgiyi inşallah
bal damliyor kiz insallahhhhhhhAmannnn birde yarın yapıcan biz senden daha meraklı çıktık ayrıca bana hamişsin gibi geliyo hadi inşallah
dun yetismedim almaya neyse yarina artik beklecezAmannnn birde yarın yapıcan biz senden daha meraklı çıktık ayrıca bana hamişsin gibi geliyo hadi inşallah
Kızz banada 3 gün kaldı tırsıyorum adet olucam diye Bari sen önce güzel haber verde sevinelimdun
dun yetismedim almaya neyse yarina artik beklecez
insallahhhhKızz banada 3 gün kaldı tırsıyorum adet olucam diye Bari sen önce güzel haber verde sevinelim
Ayyyy canım çok sevindim günün geçmişmiydi adet tarihin kaçıydı canım amin amin inşallah bizlerde görürüz çift çizgiyi inşallah
amin insallah cok tesekkür ederim kızlar darısı basınızaagozun aydin cm ins bebis i kucaga alirsin cok sevindim..kac gun adet gecince test yaptin cm
Aminnn canımmm aaa benimde 3 gün var bak kafamı karıştırdın bendemi yapsam acaba offf korkuyorum amaaa, son adetin nisanın kaçıydı canım?amin insallah cok tesekkür ederim kızlar darısı basınızaa
3 gün var günüme
Canım birde normal gebelik testimi yaptın yoksa erken gebelik testimi???amin insallah cok tesekkür ederim kızlar darısı basınızaa
3 gün var günüme
Ayyy valla çatlıcam meraktan benimde test yapasım var ama evde 1 tane normal test var papatyaesra da 3 gün kala yapıp pozitif çıkmışya bende duramıyorum şuanben iki kere erken gebelik test yaptim ama ikiside negativ cikti...bakalim yarin ne olcak benim bugun 3 cu gun gecikiyor hayirliysa
Su bebek nerde kaldi kendimizi dinleyip her belirtiyi ona yoruyoruz beklemekten baska care yok. Son 5 gunum kaldi.....Bat 4 mayis sirt ve bel agrisi.ayak parmagima igne batma hissi fikri olan varmi
Bat 4 mayis kasik agrisi ve beyaz kremsi akintim var...sirt ve bel agrim bugun yok...ama gecen 3 gun vardi.... hayirlisi
Bende 3 mayıs ama hiç belirti yok