canımm daha 7 gun var. erken gebelık testı mı yaptınn ınsallh bebısın sana suprızz yapar daha erken ama sabret ıdrara cıkmaya bılırBat 5 mayis bu Sabah dayanamadim test yaptim negatif gunler gecmiyoooo...
canımm senınn bat ne zaman acele etmeyınn ben sızı cok ıı anlıyorumm bnde dayanamayıpp yapardımm ama bekleyelım bırlıktee hattabn bu hastalıgımm gectıkten sonra yapacagımm 5 gun sonu yapıcamm ılk gun yapınca sonuc negatıf oluyor kımıde hemen ıdrara cıkmıyor deyınce hergun bır tane yapıyordummsorma ya bende dun dayanamadim yaptim negativ sinir oldum
Oo masallah goozun aydinn rabbim saglikla kucagina almayi nasip eeder insallah bn dort aydir deniyoruz nasil onerilerin varmi ne yaptin.
evet erken gebelik icin yaptim negativ cikti insallah ya olsun de bekleriz nekadar gerek.bugun adet son gunu ..mecbur beklicez basca care yokcanımm daha 7 gun var. erken gebelık testı mı yaptınn ınsallh bebısın sana suprızz yapar daha erken ama sabret ıdrara cıkmaya bılır
İnsallah canim rabbim bir an once hayirlisiyla veri insallah bebisi ni bir anevet erken gebelik icin yaptim negativ cikti insallah ya olsun de bekleriz nekadar gerek.bugun adet son gunu ..mecbur beklicez basca care yok
Canim ne kadar deniyorsunuz dr felan gittinmi hic ne dedi bn folic kullaniyorum 4aydirdaa deniyoruz bebis icinevet erken gebelik icin yaptim negativ cikti insallah ya olsun de bekleriz nekadar gerek.bugun adet son gunu ..mecbur beklicez basca care yok
insallah canimİnsallah canim rabbim bir an once hayirlisiyla veri insallah bebisi ni bir an
anladımm canımm yok normal olarak yumurtalıklarına olsun hormanlarına olsunn baktırdınmı hıc dıye sordumm canımm hayırlısı ınsallah ılkk denemnıze olur de rabbım bekletmezz sızzzıbu ilk denememiz esim turkiyede benim o nicin malesef simdilik oyle..doktora gitmedim daha erken daha bakmazlar burda 6 hafta olmadan
canım bütün dualarım seninle. Meleğin tutunacak Allahın izni ile..Dua edin kizlar bu bebisim dusmesinHamile kalamiyorum diye uzuluyordum simdi duser bise olur diye endiseliyim :/
ewet beraber bekleyelimCanimm hadi beraber bekleyelim bizde dort aydir denemelerdeyiz muayenelerimizde temiz 8aylikda evliyiz yas 26 folic asit kullaniyorum dikkat eediyoz hersseye suan dr acele etme ilaca baslmayalim sen gun asiri iliskilerini devam et kafana takma dedi ama takmamn elde degil ;( benim bat?mayis 8canikooo
ALLAH GONLUNE GORE VERSINN CANIMMMM INSALLH TEZ ZAMANDA KAVUSURUZ MINIKLERIMIZEE HAYIRLSI ACELE ETME HERKESEDE HAMILELIK FARKLI OLUYOR BELKI SENDE ANIDEN BASLAR BELIRTILERR SABRET TEST YAPMA DERIMM SANA BEN BEKLE INSALLH BEBEISIN OLUR KUZUMMewet beraber bekleyelimbende folik içiyorum 1 aydır. Bende 2 aydır deniyorum bu ay ile birlikte. 2 yıllık evliyiz yeni düşünmeye başladık. benim bat'a 3 gün kaldı. hiç olmayacakmış gibi düşünüyorum, .Allahın benim için yazdığı kaderin hayrına inanıyorum. Doktorun doğru söylemiş. İlimde bilimde aynı noktaya çıkıyor işte. "gerekeni yap gerisini Allaha bırak" cümlesi benim cümlem ...
İşin tuhafı öyle bişey var, bu ay adetle ilgili hiçbi belirti yok. Sıfır yani. Çok garip.Geçen ay sarsılıyordum ağrıdan. bakalım görcezzzz
çok sağol canım benimALLAH GONLUNE GORE VERSINN CANIMMMM INSALLH TEZ ZAMANDA KAVUSURUZ MINIKLERIMIZEE HAYIRLSI ACELE ETME HERKESEDE HAMILELIK FARKLI OLUYOR BELKI SENDE ANIDEN BASLAR BELIRTILERR SABRET TEST YAPMA DERIMM SANA BEN BEKLE INSALLH BEBEISIN OLUR KUZUMM
Bizde heyecanla bekliyoruz seni,ilk bize söyle tamam mısıfır belirti adet olma ile ilgili. bir garip haller içinde haaaliiimmm,anlatmaya yoook mecalim.
tabiki size söyliceeem kızlar ya, boşuna mı konuşuyoruz aşk olsunBizde heyecanla bekliyoruz seni,ilk bize söyle tamam mı
insallah guzel haberler alirsin canim benim hic gogusler agrim olmazdi hic bilmezdim..ama iki gundur yanlarda agri olmaya basladi ins guzel belirtidie bu..beklecez adet agrim yok ama kasik agrim var gidip geliyorsıfır belirti adet olma ile ilgili. bir garip haller içinde haaaliiimmm,anlatmaya yoook mecalim.
bat'a kaç var canmm?i
insallah guzel haberler alirsin canim benim hic gogusler agrim olmazdi hic bilmezdim..ama iki gundur yanlarda agri olmaya basladi ins guzel belirtidie bu..beklecez adet agrim yok ama kasik agrim var gidip geliyor
bugun sonbat'a kaç var canmm?