Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

sorma ya bende dun dayanamadim yaptim negativ sinir oldum
canımm senınn bat ne zaman acele etmeyınn ben sızı cok ıı anlıyorumm bnde dayanamayıpp yapardımm ama bekleyelım bırlıktee hattabn bu hastalıgımm gectıkten sonra yapacagımm 5 gun sonu yapıcamm ılk gun yapınca sonuc negatıf oluyor kımıde hemen ıdrara cıkmıyor deyınce hergun bır tane yapıyordumm

Oo masallah goozun aydinn rabbim saglikla kucagina almayi nasip eeder insallah bn dort aydir deniyoruz nasil onerilerin varmi ne yaptin.

Cok tesekkur ederim canim insallah sizinde olur. Normalde her ay iki gunde bir deniyorduk. Bu ay esimde bende grip olduk hic bebegi dusunmedik aslinda hastayiz diye duzensiz yaptik. Ama kismet iste dusunmedigim zaman kaldim. Sadece cok dua ettim Allah isteyen herkese versin insallah.

canımm daha 7 gun var. erken gebelık testı mı yaptınn ınsallh bebısın sana suprızz yapar daha erken ama sabret ıdrara cıkmaya bılır
evet erken gebelik icin yaptim negativ cikti insallah ya olsun de bekleriz nekadar gerek.bugun adet son gunu ..mecbur beklicez basca care yok

bu ilk denememiz esim turkiyede benim o nicin malesef simdilik oyle..doktora gitmedim daha erken daha bakmazlar burda 6 hafta olmadan

bu ilk denememiz esim turkiyede benim o nicin malesef simdilik oyle..doktora gitmedim daha erken daha bakmazlar burda 6 hafta olmadan
anladımm canımm yok normal olarak yumurtalıklarına olsun hormanlarına olsunn baktırdınmı hıc dıye sordumm canımm hayırlısı ınsallah ılkk denemnıze olur de rabbım bekletmezz sızzzı

ewet beraber bekleyelim bende folik içiyorum 1 aydır. Bende 2 aydır deniyorum bu ay ile birlikte. 2 yıllık evliyiz yeni düşünmeye başladık. benim bat'a 3 gün kaldı. ama düşünmemeye çalışıyorum ciddi manada.Allahın benim için yazdığı kaderin hayrına inanıyorum. Doktorun doğru söylemiş. İlimde bilimde aynı noktaya çıkıyor işte. "gerekeni yap gerisini Allaha bırak" cümlesi benim cümlem ...
İşin tuhafı öyle bişey var, bu ay adetle ilgili hiçbi belirti yok. Sıfır yani. Çok garip.Geçen ay sarsılıyordum ağrıdan. bakalım görcezzzz

ALLAH GONLUNE GORE VERSINN CANIMMMM INSALLH TEZ ZAMANDA KAVUSURUZ MINIKLERIMIZEE HAYIRLSI ACELE ETME HERKESEDE HAMILELIK FARKLI OLUYOR BELKI SENDE ANIDEN BASLAR BELIRTILERR SABRET TEST YAPMA DERIMM SANA BEN BEKLE INSALLH BEBEISIN OLUR KUZUMM

ALLAH GONLUNE GORE VERSINN CANIMMMM INSALLH TEZ ZAMANDA KAVUSURUZ MINIKLERIMIZEE HAYIRLSI ACELE ETME HERKESEDE HAMILELIK FARKLI OLUYOR BELKI SENDE ANIDEN BASLAR BELIRTILERR SABRET TEST YAPMA DERIMM SANA BEN BEKLE INSALLH BEBEISIN OLUR KUZUMM
çok sağol canım benim Amin inşallah yaaaa :) Yok test yapmayacağım. Varsa adet olmam zaten. Bakalım hiç belli olmaz bu işler

i
sıfır belirti adet olma ile ilgili. bir garip haller içinde haaaliiimmm,anlatmaya yoook mecalim.
insallah guzel haberler alirsin canim benim hic gogusler agrim olmazdi hic bilmezdim..ama iki gundur yanlarda agri olmaya basladi ins guzel belirtidie bu..beklecez adet agrim yok ama kasik agrim var gidip geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…