Cok gecmisler olsun rabbim daha hayirli evlatlar nasip etsincicida@zeynepp 788@ .. bugun bebegimi kaybettim kanama durmadi ve malesef gittihastaneye geldik kan verdim bakalim..insan nezaman ister bir sey hep bir terslik oluyor..kendinizi cok iyi dikat edin
Canımcım yıllık izindeydim henüz bugün döndüm,o yüzden yazamadım size pek.Bende bayılmaz hissinden ziyade bulantı ve nefes almada güçlük oluyorHamilecanlar
Bende dün gece bir bsyılma hissi oldu tam 2 saat sürdü. Korkunçtudoktorumu aradı eşim,ateş fazlalaşırsa serum takılır dedi. Sonra netten araştırdım bugun. Kalp %45 daha fazla pompalanıyomuş bazı anlarda da eski halime dönüyomuş o değişimi vucut kaldıramıyomuş ve hissiyat buymuş. Hiç szdede oldu mu @renur Fatos3458
Betam yerlerde 0.01
Gözün aydın canım allah kucağına almayıda nasip etsin inşşş
benimde 2 hafta var 16 sı reg olmam lazım senin ayın kaçı gibiBnmde daha 2 hfta var regliye offff korkyrum bi yandan
Cnm maşallah :) ultroson resminde bebiş gözüküyormu :)
Burası da tam bana göreymişş :) 2 aydır deniyoruzz bakalım rabbim ne zaman kısmet edicekk :) bat 21 eylül yani daha çookkk bekliycez ve bu ay test bile yapmamayı düşünüyorum..
Olur mu Hoşgeldiniz eskiler sanırım bulantı dönemin de burası uğurlu slm veren hamile kalıyor kızlarburda yeni arkadas almıolar heralde canım hep kendi aralarında konusuyolar
Cnm cinsiyet öğrenmene az kalmış :) gelecek hafta bende kalbini duyacağım kısmetse çok sitresliyim şu dönem... Bi aksilik yoktur umarımHeyooooooooooooooooooo,yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiGözünaydın cinim Darısı diğer bekleyen arkadaşlara inş.
Olur mu Hoşgeldiniz eskiler sanırım bulantı dönemin de burası uğurlu slm veren hamile kalıyor kızlar
çooook sevindim ya tebrik ederim sanki benimmiş gibi ay gerçekten mutluluk paylaştıkça artan birşeymiş
Hoşgeldin ben o filmden çekinmedim ama banada tedavi başladı doktor bakalım bu ay neler olcak görücez ama sorun yoksa yani tüpler tıkanıkmı ona bakacak onlarda normal çıkacaksa büyük ihtimallle bana verdiği türde ilaç verir diye düşünüorumhoşbulduk canım teşekkürler yazdığın için valla 3 gündür yazıyorum ses seda yok bende dedim galiba almıyolar hamişlere allah kolaylık versin rabbim hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin
ben kendimi tanıtayım 3 yıllık evliyim daha önce bi dış gebelik geçirdim sonrada 1 senedir istememize rağmen olmuyoo bakalım hsg cekilcem bidaha ki ay sonra rahim filminden sonra doktor hangi aşama gitcek hap falan mı vercek acaba bunu merak ediyorum sizlerde tecrübelisinizddir burda beraber tedavi aşamalarını falan paylaşayım dedim
Hoşgeldin ben o filmden çekinmedim ama banada tedavi başladı doktor bakalım bu ay neler olcak görücez ama sorun yoksa yani tüpler tıkanıkmı ona bakacak onlarda normal çıkacaksa büyük ihtimallle bana verdiği türde ilaç verir diye düşünüorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?