• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

kızlar nasılsınız benim size bi sorum olucak doktor bir daha ki ay benden hsg istedi 1 senedir korunmaksızın cocuğumuz olmadı onun için peki filmden sonra sizce hangi tedaviyi uygular çok merak ediyorum sizin bilginiz vardır diye düşünüyorum

Hamilecanlar
Bende dün gece bir bsyılma hissi oldu tam 2 saat sürdü. Korkunçtu :KK43: doktorumu aradı eşim,ateş fazlalaşırsa serum takılır dedi. Sonra netten araştırdım bugun. Kalp %45 daha fazla pompalanıyomuş bazı anlarda da eski halime dönüyomuş o değişimi vucut kaldıramıyomuş ve hissiyat buymuş. Hiç szdede oldu mu @renur Fatos3458 Fatos3458
Canımcım yıllık izindeydim henüz bugün döndüm,o yüzden yazamadım size pek.Bende bayılmaz hissinden ziyade bulantı ve nefes almada güçlük oluyor :KK43:@cicida Herkese de merhabalar bu arada,henüz okuyamadım geçmiş sayfalara bi bakim dönücem:KK68:

Betam yerlerde 0.01 :KK43:

sıkma canını canımm :( hayırlı vakti zamanı vardır bebişinin o anı bekliyordur canım.. stres ve gerginlik en kötü şey şu zamanlarda oyuzden motivasyonunu yüksek tut canım. yumurtlama dönemine takılı kalma adet bitiminde itibaren birdahaki adet dönemine kadar gün aşırı yapmanı tavsiye ederim. ha birde ilişkiden sonra 2 yada 3 saat yat muhakkak hayorlısı ile tez zamanda Allah ım nasip eder inş.

Burası da tam bana göreymişş :) 2 aydır deniyoruzz bakalım rabbim ne zaman kısmet edicekk :) bat 21 eylül yani daha çookkk bekliycez ve bu ay test bile yapmamayı düşünüyorum.. :KK48:

kızlar günaydın benm gibi olan varmı hsg çektircek yada çektirmişolanlar sonra napıolar bi yardımcı olur musunuz aydınlatınn:KK43:

Heyooooooooooooooooooo,yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:21:Gözünaydın cinim:KK68:Darısı diğer bekleyen arkadaşlara inş.
Cnm cinsiyet öğrenmene az kalmış :) gelecek hafta bende kalbini duyacağım kısmetse çok sitresliyim şu dönem... Bi aksilik yoktur umarım

Olur mu Hoşgeldiniz eskiler sanırım bulantı dönemin de burası uğurlu slm veren hamile kalıyor kızlar :KK49:

hoşbulduk canım teşekkürler yazdığın için valla 3 gündür yazıyorum ses seda yok bende dedim galiba almıyolar hamişlere allah kolaylık versin rabbim hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin

ben kendimi tanıtayım 3 yıllık evliyim daha önce bi dış gebelik geçirdim sonrada 1 senedir istememize rağmen olmuyoo bakalım hsg cekilcem bidaha ki ay sonra rahim filminden sonra doktor hangi aşama gitcek hap falan mı vercek acaba bunu merak ediyorum sizlerde tecrübelisinizddir burda beraber tedavi aşamalarını falan paylaşayım dedim

hoşbulduk canım teşekkürler yazdığın için valla 3 gündür yazıyorum ses seda yok bende dedim galiba almıyolar hamişlere allah kolaylık versin rabbim hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin

ben kendimi tanıtayım 3 yıllık evliyim daha önce bi dış gebelik geçirdim sonrada 1 senedir istememize rağmen olmuyoo bakalım hsg cekilcem bidaha ki ay sonra rahim filminden sonra doktor hangi aşama gitcek hap falan mı vercek acaba bunu merak ediyorum sizlerde tecrübelisinizddir burda beraber tedavi aşamalarını falan paylaşayım dedim
Hoşgeldin ben o filmden çekinmedim ama banada tedavi başladı doktor bakalım bu ay neler olcak görücez ama sorun yoksa yani tüpler tıkanıkmı ona bakacak onlarda normal çıkacaksa büyük ihtimallle bana verdiği türde ilaç verir diye düşünüorum

Hoşgeldin ben o filmden çekinmedim ama banada tedavi başladı doktor bakalım bu ay neler olcak görücez ama sorun yoksa yani tüpler tıkanıkmı ona bakacak onlarda normal çıkacaksa büyük ihtimallle bana verdiği türde ilaç verir diye düşünüorum

hoşbulduk canım benimm ay inşallah sorun yoktur ya korkmaya başladım inşallah baska tedaviye gerek kalmadan en iyisi ilaç diye düşünüyorum sana ne ilacı veriyor canım

Back