• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

hoşbulduk canım benimm ay inşallah sorun yoktur ya korkmaya başladım inşallah baska tedaviye gerek kalmadan en iyisi ilaç diye düşünüyorum sana ne ilacı veriyor canım
SEROPHENE DİYE KLOMEN İÇERİKLİ BİR İLAÇ İÇTİM REGLİNİN 3. GÜNÜ BAŞLADIM 12. GÜNÜ GEL DEDİ GELİŞMİŞMİ YUMURTALAR DİYE BAKTI GELİŞMİŞ DEDİ BİR HAFTA İLİŞKİ DEDİ BİR GÜN ARAYLA DEDİ SONRADA CUMA GÜNÜDE DOPHASTON BAŞLICAM ONU VERDİ ODA ÇOCUK OLURSA TUTUNMASI OLMASSADA ADETİN DÜZENLİ OLMASI İÇİNMİŞ

SEROPHENE DİYE KLOMEN İÇERİKLİ BİR İLAÇ İÇTİM REGLİNİN 3. GÜNÜ BAŞLADIM 12. GÜNÜ GEL DEDİ GELİŞMİŞMİ YUMURTALAR DİYE BAKTI GELİŞMİŞ DEDİ BİR HAFTA İLİŞKİ DEDİ BİR GÜN ARAYLA DEDİ SONRADA CUMA GÜNÜDE DOPHASTON BAŞLICAM ONU VERDİ ODA ÇOCUK OLURSA TUTUNMASI OLMASSADA ADETİN DÜZENLİ OLMASI İÇİNMİŞ

hım çok iyimiş canım bakalım inşallah hiç gerek kalmaz yaa adetime 1 hafta var adet olunca ara dedi ona göre hsg randevusu verecek

inşallah canım amiinn gecen adetimin 19. günümde gtmiştim doktora daha yumurtan çatlamamış bugun yarın çatlar dediydi geç yumurtlama oluyo bende demek o da bi sorun olmaz umarım
Tedaviye başlarsa doktor çatlama olmuosa iğne yapıorlarmış onları düşünme sen rahat ol öle herşeyi dert edince hiç olmuo

Tedaviye başlarsa doktor çatlama olmuosa iğne yapıorlarmış onları düşünme sen rahat ol öle herşeyi dert edince hiç olmuo

ayyy aynen canımmm ya bak ben daha önce hamile kaldığımda o kadar rahattı ki kafam hi dikkat emiyoduk bile 3 ay da hamile kaldım sonra bak 1 senedir uğraşırıyoruz o kadar yatıyorum bekliyorum yok hesaplama falan yapıyorum olmuyo olmuyo kafaya takmamak gerekiyor

Ara ara yazıyorum kızlar süzin yazdıklarınızı okuyunca daha bi heyecen yapıyorum allahım inşşlh bu bende diğerlerinde aranıza katılıırız En Büyük KKEn Büyük TÜRKİYE

Kızlar iyi geceler herkese kaç zamandır giremiyorum foruma, bi saattir geçmişi okuyorum:)
yeni bir sürü arkadaş gelmiş hepiniz hoşgeldiniz kızlar çok uğurlu bi topik burası size de uğur getirsin inşallah hep birlikte bebişlermiz olur:anneadayı:
kıdemli arkadaşlar sizden naber hepinizi çok özledim :KK60:
cicida cicida ciciiiimmmm duymuşsun pıtpıtları maşallah kuzuya :)
M _Marla_Singer_ napıyım canım memlekete geldik bi kaç önce düğün telaşları var hazırlıklar falan bebek işi bi iki ay askıya alındı gibi hayırlısı artık sen nasıllsın ?
O ordulu gelin ya çoook üzüldüm canım rabbim herşeyin hayırlısını versin sabret en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inşallaaah
Remes Remes sen nasıl oldun canım biraz toparlayabildin mi ?
Redberryy Redberryy Fatos3458 Fatos3458 frdnr frdnr
sizden naber kızlar ?
ara ara girmeye çalışacam sizde boş durmayın çalışmaları hızlandırın yavrular zahmetsiz rahmet olmazmışş :)
öööfff beeee amma uzattım fırsat bulmuşken yazayım dedim sevgiler :D

hoşbulduk canım teşekkürler yazdığın için valla 3 gündür yazıyorum ses seda yok bende dedim galiba almıyolar hamişlere allah kolaylık versin rabbim hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin

ben kendimi tanıtayım 3 yıllık evliyim daha önce bi dış gebelik geçirdim sonrada 1 senedir istememize rağmen olmuyoo bakalım hsg cekilcem bidaha ki ay sonra rahim filminden sonra doktor hangi aşama gitcek hap falan mı vercek acaba bunu merak ediyorum sizlerde tecrübelisinizddir burda beraber tedavi aşamalarını falan paylaşayım dedim
Cnm bence hiç sitres yapma hiçbir sorun çıkmaz inşallah biraz biz anne Adayları çok sitres yapıyoruz olacak olmicak elimizde olmadan düşünüyoruz sen düşünmeyi Bıraktığın hiçbir beklentin olmadığı ay Meleğin süpriz yapacak Rabbimin izniyle ferah tut gönlünü ben hiç bebek öncesi muayaneye gitmedim tecrübem yok ben kendime bir yıl süre vermiştim bir yıl sonra olmazsa giderim diyordum tez zamanda bebek haberi Alman dileğiyle ;)

Fatos3458 Fatos3458 cnm çok sevindim maşallah minik prensimiz sağlıkla büyür doğar inş :) darısı bize cnm ogünler gelsin cinsiyetini öğreniyim bebeğime ilk patiğini alıcam inş Cnm bana dua edin çok huzursuzum hamilelik benim psikolojimi çok farklı yaptı hayırlısı ile kalp atışlarını duymayı Rabbim nasip etsin inşallah

Nasılsınız kizlar bu ay cok sinirliyim yaaa herseye sinirleniyorum icimde farkli bir his var ya bu ay hamilemiyim bilmiyorum ama kendimi kandirmamaya calisiyorum icimdde bir umut var

Kızlar iyi geceler herkese kaç zamandır giremiyorum foruma, bi saattir geçmişi okuyorum:)
yeni bir sürü arkadaş gelmiş hepiniz hoşgeldiniz kızlar çok uğurlu bi topik burası size de uğur getirsin inşallah hep birlikte bebişlermiz olur:anneadayı:
kıdemli arkadaşlar sizden naber hepinizi çok özledim :KK60:
cicida cicida ciciiiimmmm duymuşsun pıtpıtları maşallah kuzuya :)
M _Marla_Singer_ napıyım canım memlekete geldik bi kaç önce düğün telaşları var hazırlıklar falan bebek işi bi iki ay askıya alındı gibi hayırlısı artık sen nasıllsın ?
O ordulu gelin ya çoook üzüldüm canım rabbim herşeyin hayırlısını versin sabret en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inşallaaah
Remes Remes sen nasıl oldun canım biraz toparlayabildin mi ?
Redberryy Redberryy Fatos3458 Fatos3458 frdnr frdnr
sizden naber kızlar ?
ara ara girmeye çalışacam sizde boş durmayın çalışmaları hızlandırın yavrular zahmetsiz rahmet olmazmışş :)
öööfff beeee amma uzattım fırsat bulmuşken yazayım dedim sevgiler :KK70:
Özlettin cnm kendini çalışmaları askıya alma olmazz :) durmak yok yola devam :))))

Fatos3458 Fatos3458 cnm çok sevindim maşallah minik prensimiz sağlıkla büyür doğar inş :) darısı bize cnm ogünler gelsin cinsiyetini öğreniyim bebeğime ilk patiğini alıcam inş Cnm bana dua edin çok huzursuzum hamilelik benim psikolojimi çok farklı yaptı hayırlısı ile kalp atışlarını duymayı Rabbim nasip etsin inşallah

Çok sağol canım,sana benden tavsiye hamile olduğunu unutmaya çalış pipirikli bir hamile olursan kendini çok yıpratırsın.Ben 2 aylıkken ev taşıdım bide Allaha şükür hiç bir sıkıntı yaşadım.Burda bir iki arkadaş vardı o kadar dikkat ediyorlardı ki bi kaçının maalesef gebeliği sonlandı.Olumsuzlukları üzerinize çekmeyin kendinizi Allaha teslim edin.Yavrulamızın alacak nefesi varsa rabbim her türlü koruyacaktır onları.Söylediklerim yanlış anlaşılmasın dikkatsiz bir gebe olun demiyorum ama kaderin üstünde bir kader olduğunu da unutmamak lazım.

Back