Âmin cnm.benimde 1 hafta öncesine kadar çok ciddi kasık ağrım akıntım vardı ama geçti şimdi.sanırım üşütmüşüm Çarşamba günü inşAllah ne Var ne yok çıkacakama gögüs agrısı adet belirtisinde de oluyor illa gebelik belirtisi değil ki.. bi tanıdıgım var dı doktora gitmese kasık agrısından farkına bile varmayacaktı ki üstüne 2 kere adet görmüş.. Allah ım isteyen herkeze sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin
canım sonuç nedir merak ettimmm
tatlım sakın stres yapma bakalım cuma ne çıkacak hem herşeyden önemlisi senin sağlığın sen iyi olursan bebek varsa o da iyi olur dualarım seninleDr dan geldim canım. Benim adetler düzensiz olduğu için, 1,74 çıktı değerim dr cuma tekrarlayalım dedi
tatlım sakın stres yapma bakalım cuma ne çıkacak hem herşeyden önemlisi senin sağlığın sen iyi olursan bebek varsa o da iyi olur dualarım seninleayrıca benim adetlerimde düzensiz nasıl olcak bilmem ben daha ne test yaptım ne bişi...
Gecmis olsun canim kendini sakin yorma yat dinlen ayakta fazla kalma ve moralini yuksek tut bebisin senle kalcak Allahin izniyle
Parca dustu mu ayyy btanm yaa Allah buyuk bakalim ins senledir cok uzuldm.. Allah yardmcn olsn..cicida@zeynepp 788@ .. bugun bebegimi kaybettim kanama durmadi ve malesef gittihastaneye geldik kan verdim bakalim..insan nezaman ister bir sey hep bir terslik oluyor..kendinizi cok iyi dikat edin
Oo cok gecmis olsun cnmm uzuldum cokcicida@zeynepp 788@ .. bugun bebegimi kaybettim kanama durmadi ve malesef gittihastaneye geldik kan verdim bakalim..insan nezaman ister bir sey hep bir terslik oluyor..kendinizi cok iyi dikat edin
cicida@zeynepp 788@ .. bugun bebegimi kaybettim kanama durmadi ve malesef gittihastaneye geldik kan verdim bakalim..insan nezaman ister bir sey hep bir terslik oluyor..kendinizi cok iyi dikat edin
Cnm çok geçmiş olsuncicida@zeynepp 788@ .. bugun bebegimi kaybettim kanama durmadi ve malesef gittihastaneye geldik kan verdim bakalim..insan nezaman ister bir sey hep bir terslik oluyor..kendinizi cok iyi dikat edin
Cok gecmiş olsun :'(cicida@zeynepp 788@ .. bugun bebegimi kaybettim kanama durmadi ve malesef gittihastaneye geldik kan verdim bakalim..insan nezaman ister bir sey hep bir terslik oluyor..kendinizi cok iyi dikat edin
Çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı zamanda tekrar verir inşallah ben de senin yaşadığını 9ay önce yaşadım bu günlerde kendine çok iyi bak bu çok önemli sıcak tut kendini..cicida@zeynepp 788@ .. bugun bebegimi kaybettim kanama durmadi ve malesef gittihastaneye geldik kan verdim bakalim..insan nezaman ister bir sey hep bir terslik oluyor..kendinizi cok iyi dikat edin
Çok geçmiş olsun ...sagol kizlar..amin amin..herseyi hayirlisi..aksam hastaneye yattim..betam 980 den 700 dusmus yatirmislar..yarin beli olcak beta duserse kendiliginden kanamam olmasa cikacam..cok kanamam olursa kurtaj yapicaklar..hayirlisi..suanda serum var..progestan hap verdiler..beklicez bakicaz..hepiniz dikat edin kendinizi..
cok uzuldum canim sende dikkat et beta hcg yi yukselten yiyecekler falan vardi galiba ye onlardan dikkat et kurtaj olmaz insallahsagol kizlar..amin amin..herseyi hayirlisi..aksam hastaneye yattim..betam 980 den 700 dusmus yatirmislar..yarin beli olcak beta duserse kendiliginden kanamam olmasa cikacam..cok kanamam olursa kurtaj yapicaklar..hayirlisi..suanda serum var..progestan hap verdiler..beklicez bakicaz..hepiniz dikat edin kendinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?