SEROPHENE DİYE KLOMEN İÇERİKLİ BİR İLAÇ İÇTİM REGLİNİN 3. GÜNÜ BAŞLADIM 12. GÜNÜ GEL DEDİ GELİŞMİŞMİ YUMURTALAR DİYE BAKTI GELİŞMİŞ DEDİ BİR HAFTA İLİŞKİ DEDİ BİR GÜN ARAYLA DEDİ SONRADA CUMA GÜNÜDE DOPHASTON BAŞLICAM ONU VERDİ ODA ÇOCUK OLURSA TUTUNMASI OLMASSADA ADETİN DÜZENLİ OLMASI İÇİNMİŞhoşbulduk canım benimm ay inşallah sorun yoktur ya korkmaya başladım inşallah baska tedaviye gerek kalmadan en iyisi ilaç diye düşünüyorum sana ne ilacı veriyor canım
SEROPHENE DİYE KLOMEN İÇERİKLİ BİR İLAÇ İÇTİM REGLİNİN 3. GÜNÜ BAŞLADIM 12. GÜNÜ GEL DEDİ GELİŞMİŞMİ YUMURTALAR DİYE BAKTI GELİŞMİŞ DEDİ BİR HAFTA İLİŞKİ DEDİ BİR GÜN ARAYLA DEDİ SONRADA CUMA GÜNÜDE DOPHASTON BAŞLICAM ONU VERDİ ODA ÇOCUK OLURSA TUTUNMASI OLMASSADA ADETİN DÜZENLİ OLMASI İÇİNMİŞ
İNŞALLAH REGL OLMASSIN HAMİLESİNDRhım çok iyimiş canım bakalım inşallah hiç gerek kalmaz yaa adetime 1 hafta var adet olunca ara dedi ona göre hsg randevusu verecek
İNŞALLAH REGL OLMASSIN HAMİLESİNDR
Gozunn aydimm canimm benimm nasil tatli tatlii atiyorrr dimii cok guzell bir duyguuu ohh masallahhh :)
Tedaviye başlarsa doktor çatlama olmuosa iğne yapıorlarmış onları düşünme sen rahat ol öle herşeyi dert edince hiç olmuoinşallah canım amiinn gecen adetimin 19. günümde gtmiştim doktora daha yumurtan çatlamamış bugun yarın çatlar dediydi geç yumurtlama oluyo bende demek o da bi sorun olmaz umarım
Tedaviye başlarsa doktor çatlama olmuosa iğne yapıorlarmış onları düşünme sen rahat ol öle herşeyi dert edince hiç olmuo
Olur mu Hoşgeldiniz eskiler sanırım bulantı dönemin de burası uğurlu slm veren hamile kalıyor kızlar
Cinsiyet belli oldu canım erkek olcak Allahın izniyle.Allah hepimize hayırlı doğumlar versin inş.isteyenlere de kısa zamanda hamişlik nasip etsin.Cnm cinsiyet öğrenmene az kalmış :) gelecek hafta bende kalbini duyacağım kısmetse çok sitresliyim şu dönem... Bi aksilik yoktur umarım
ne cabukk masallhCinsiyet belli oldu canım erkek olcak Allahın izniyle.Allah hepimize hayırlı doğumlar versin inş.isteyenlere de kısa zamanda hamişlik nasip etsin.
Her 2 gunde bir 2 kati artmasi lazimBeta degeri kac gun sonra yukselmeye baslar
Gozun aydin saglikla kucagina al insssCinsiyet belli oldu canım erkek olcak Allahın izniyle.Allah hepimize hayırlı doğumlar versin inş.isteyenlere de kısa zamanda hamişlik nasip etsin.
Cnm bence hiç sitres yapma hiçbir sorun çıkmaz inşallah biraz biz anne Adayları çok sitres yapıyoruz olacak olmicak elimizde olmadan düşünüyoruz sen düşünmeyi Bıraktığın hiçbir beklentin olmadığı ay Meleğin süpriz yapacak Rabbimin izniyle ferah tut gönlünü ben hiç bebek öncesi muayaneye gitmedim tecrübem yok ben kendime bir yıl süre vermiştim bir yıl sonra olmazsa giderim diyordum tez zamanda bebek haberi Alman dileğiylehoşbulduk canım teşekkürler yazdığın için valla 3 gündür yazıyorum ses seda yok bende dedim galiba almıyolar hamişlere allah kolaylık versin rabbim hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin
ben kendimi tanıtayım 3 yıllık evliyim daha önce bi dış gebelik geçirdim sonrada 1 senedir istememize rağmen olmuyoo bakalım hsg cekilcem bidaha ki ay sonra rahim filminden sonra doktor hangi aşama gitcek hap falan mı vercek acaba bunu merak ediyorum sizlerde tecrübelisinizddir burda beraber tedavi aşamalarını falan paylaşayım dedim
Özlettin cnm kendini çalışmaları askıya alma olmazz :) durmak yok yola devam :))))Kızlar iyi geceler herkese kaç zamandır giremiyorum foruma, bi saattir geçmişi okuyorum:)
yeni bir sürü arkadaş gelmiş hepiniz hoşgeldiniz kızlar çok uğurlu bi topik burası size de uğur getirsin inşallah hep birlikte bebişlermiz olur
kıdemli arkadaşlar sizden naber hepinizi çok özledim
cicida ciciiiimmmm duymuşsun pıtpıtları maşallah kuzuya :)
M _Marla_Singer_ napıyım canım memlekete geldik bi kaç önce düğün telaşları var hazırlıklar falan bebek işi bi iki ay askıya alındı gibi hayırlısı artık sen nasıllsın ?
O ordulu gelin ya çoook üzüldüm canım rabbim herşeyin hayırlısını versin sabret en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inşallaaah
Remes sen nasıl oldun canım biraz toparlayabildin mi ?
Redberryy Fatos3458 frdnr
sizden naber kızlar ?
ara ara girmeye çalışacam sizde boş durmayın çalışmaları hızlandırın yavrular zahmetsiz rahmet olmazmışş :)
öööfff beeee amma uzattım fırsat bulmuşken yazayım dedim sevgiler
Fatos3458 cnm çok sevindim maşallah minik prensimiz sağlıkla büyür doğar inş :) darısı bize cnm ogünler gelsin cinsiyetini öğreniyim bebeğime ilk patiğini alıcam inş Cnm bana dua edin çok huzursuzum hamilelik benim psikolojimi çok farklı yaptı hayırlısı ile kalp atışlarını duymayı Rabbim nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?