Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BUgüN yarın diye düşünme sen adet bitiminden sonra başla ilişkiye bir sonraki adete kadar iki üç günde bir yap. Öyle muhakkak yakalarsın. İlişkiden sonra da eşin kaldırsın seni bacaklarından sallasın bi sorun yoksa kolaylaştırıyo hamileliğiYumurtlama gunum bugun bakalim bu ay tutar mi ? En kisa surede araniza kayltilirim insaAllah
Hoş geldin canım. Ne kadarlık evlisin ve deniyosunuz?Merhaba bende yeni geldim bende hamile olmak istiyorumm
:)) tamam deneyecegim bugun bitti çalışmalar hayirli sonuc verir insaAllahBUgüN yarın diye düşünme sen adet bitiminden sonra başla ilişkiye bir sonraki adete kadar iki üç günde bir yap. Öyle muhakkak yakalarsın. İlişkiden sonra da eşin kaldırsın seni bacaklarından sallasın bi sorun yoksa kolaylaştırıyo hamileliği
bunu ben de denicem umarım işe yararBUgüN yarın diye düşünme sen adet bitiminden sonra başla ilişkiye bir sonraki adete kadar iki üç günde bir yap. Öyle muhakkak yakalarsın. İlişkiden sonra da eşin kaldırsın seni bacaklarından sallasın bi sorun yoksa kolaylaştırıyo hamileliği
adet gününüz geçtimi acaba geçtiyse kaç gün? herhangi bir belirti varmı şüphelendiğiniz??? ay k. bakmayın çok soru sordum ama bende gidicem test yaptırmaya çok merak ediyorumKızlar bugün gittim tahlil verdim saat 2 de sonucu alacağım inşallah olumludur.
adet gününüz geçtimi acaba geçtiyse kaç gün? herhangi bir belirti varmı şüphelendiğiniz??? ay k. bakmayın çok soru sordum ama bende gidicem test yaptırmaya çok merak ediyorum
inşallah mutlu haberlerine seviniriz bende heyecanlandım şimdi :)Adet gecikmesinin 11. Günündeyim.
İştah açılması,arada denge kaybı,sık idrara çıkma ve bi kaç gündür mide bunaltısı belirtilerim
Hosbuldum 9 aylik evliyim daha bu ay basladik nasip bekleyip gorcezHoş geldin canım. Ne kadarlık evlisin ve deniyosunuz?
Test ne zaman yaptiracaksinAdet gecikmesinin 11. Günündeyim.
İştah açılması,arada denge kaybı,sık idrara çıkma ve bi kaç gündür mide bunaltısı belirtilerim
Kızlar adetime 6 gün kala kan testim negatif çıkmıştı benim. Cidden en azından 2 gün kalaya kadar test yapmaktan kaçının. Ben emindim hamile olmadığımdan. Gecikmenin 2. Günü 209 çıktı beta ve idrarda silik çizgi çıktı. Acele etmeyin bekleyin. Haybeye umudunuzdan olmayın bikaç gün için
Çok doğru karar canım bence de bekle. Ben 7 gün kala erken gebelik testi yapmıştım idrar. Tek çizgi çıktı. Yetinmedim dedim idrar için erken herhalde. Ertesi gün kan testi yaptırdım yine negatif çıktı. Onun için 1 hafta öncesinden baktırmayın. Evet pozitif çıkan insanlar da var ama çıkmayabiliyo da. Bnde olduğu gibi.
ay canım çok üzüldüm ben ya. Ama değerini ben de anlayamadım. Salı günü demişsin evet biraz düşük değer gibi duruyo ama. Sana şunu söylyim. Risk hepimiz için ilk aylarda devam ediyo. Ben eğer olacaksa bu aylarda olsun diyorum hep. 6 aylık bebek kaybeden insanlar var. Ölü doğum yapanlar var. Benim başıma şu dönem
hala da bekliyorum cnm hiç belirtim yok.doktorumunda randevuları doluymuş Çarşamba'ya kaldı m.bunca zamandır tarihi şaşmayan şeyin şimdi bu kadar gecikmesine üzülüyorum doğru hesaplama yapamayacağımyoksa hamile fln olduğumu sanmıyorumKızlar adetime 6 gün kala kan testim negatif çıkmıştı benim. Cidden en azından 2 gün kalaya kadar test yapmaktan kaçının. Ben emindim hamile olmadığımdan. Gecikmenin 2. Günü 209 çıktı beta ve idrarda silik çizgi çıktı. Acele etmeyin bekleyin. Haybeye umudunuzdan olmayın bikaç gün için
Çok doğru karar canım bence de bekle. Ben 7 gün kala erken gebelik testi yapmıştım idrar. Tek çizgi çıktı. Yetinmedim dedim idrar için erken herhalde. Ertesi gün kan testi yaptırdım yine negatif çıktı. Onun için 1 hafta öncesinden baktırmayın. Evet pozitif çıkan insanlar da var ama çıkmayabiliyo da. Bnde olduğu gibi.
ay canım çok üzüldüm ben ya. Ama değerini ben de anlayamadım. Salı günü demişsin evet biraz düşük değer gibi duruyo ama. Sana şunu söylyim. Risk hepimiz için ilk aylarda devam ediyo. Ben eğer olacaksa bu aylarda olsun diyorum hep. 6 aylık bebek kaybeden insanlar var. Ölü doğum yapanlar var. Benim başıma şu dönem gelse daha dirayetli olabilirim. Üzülmekte haklısın ama çok da yıpratma kendini. Hayırlısını dile. İnşallah kötü bi şey olmaz. Olursa diye konuşuyorum. Dediğim gibi hepimiz için geçerli bu risk.
Keşke bi idrar testi yapsan benimde hiçbirbelirtim yoktu sıfır beklenti ile 31. Gün idrar testi yaptım sırf tatile filan gideceğiz diye yoksa arada 34. Gün geldiğide oluyordu reglimin :) sonra hayalet çizgiyi gördüm tabi inanmadım tekrar test yaptim negatif çıktı ilk idrar önemli sanırım hcg düşük olduğunda :) ertesi gün ilk idrarla tekrar test yine hayalet çizgi sonra direk kan vermeye koştum 76 civarı pozitif çıktı şok oldum sıfır beklenti ve belirti vardı hala da öyle çok bi belirtim yok vücudumu çok dinlersem buluyorum belirtilerihala da bekliyorum cnm hiç belirtim yok.doktorumunda randevuları doluymuş Çarşamba'ya kaldı m.bunca zamandır tarihi şaşmayan şeyin şimdi bu kadar gecikmesine üzülüyorum doğru hesaplama yapamayacağımyoksa hamile fln olduğumu sanmıyorum
canım sonuç nedir merak ettimmmKızlar bugün gittim tahlil verdim saat 2 de sonucu alacağım inşallah olumludur.
Keşke olsa canım ama ne biliyim yok gibi hissediyorum.yani Göğüs ağrım bile yok o herkeste oluyormuş sanırım gebelik belirtisi olarak.Keşke bi idrar testi yapsan benimde hiçbirbelirtim yoktu sıfır beklenti ile 31. Gün idrar testi yaptım sırf tatile filan gideceğiz diye yoksa arada 34. Gün geldiğide oluyordu reglimin :) sonra hayalet çizgiyi gördüm tabi inanmadım tekrar test yaptim negatif çıktı ilk idrar önemli sanırım hcg düşük olduğunda :) ertesi gün ilk idrarla tekrar test yine hayalet çizgi sonra direk kan vermeye koştum 76 civarı pozitif çıktı şok oldum sıfır beklenti ve belirti vardı hala da öyle çok bi belirtim yok vücudumu çok dinlersem buluyorum belirtileri
ama gögüs agrısı adet belirtisinde de oluyor illa gebelik belirtisi değil ki.. bi tanıdıgım var dı doktora gitmese kasık agrısından farkına bile varmayacaktı ki üstüne 2 kere adet görmüş.. Allah ım isteyen herkeze sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsinKeşke olsa canım ama ne biliyim yok gibi hissediyorum.yani Göğüs ağrım bile yok o herkeste oluyormuş sanırım gebelik belirtisi olarak.
Inş hamilesindirKeşke olsa canım ama ne biliyim yok gibi hissediyorum.yani Göğüs ağrım bile yok o herkeste oluyormuş sanırım gebelik belirtisi olarak.
İnşaAllah cnmInş hamilesindir