• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Bes gun kaldysa eger regl olmazsan aradan 3 gun flan gecsn idrar yetesti yapcaksan yoksa yine yaniltabilir yok dayanamam merak edyrum diyosan kan testi yaptr kesn sonc alrsn onu da adet olmazsan 1 gn snra git yaptr hastanede.. yanlma olmasn diye soyluyorm tatlm belirtiler var mi bilemem bnde erkwn test yaptm tek cizgiydi bnde beklicen ama isidrar icn adet gununu 2 gun gecsn
Canım bakalım ya bır hafta daha beklıecm belrtı olrak pembe sıvı geldı adetm bıttıkden altı gun sonra

Selam.canim adet olduğun ilk gunu saycaksin tatlım. Mesela ben 19 temmuzda adet olmuştum 19 agustosta yine adet oldum. . Bu şekilde. .
canm 6 gun gecıyo bnm duzensız oluyrum yanı 1 aguststa olduysam 6 eylulde olcam demkkı 6 gun felan kaldı ama sancm bel agrım falan yok yanı bde ben hep bıtıs tarhnden hesplcaz blıyorujm

"Hayal Peri, post: 42391769, member: 702110"]canm 6 gun gecıyo bnm duzensız oluyrum yanı 1 aguststa olduysam 6 eylulde olcam demkkı 6 gun felan kaldı ama sancm bel agrım falan yok yanı bde ben hep bıtıs tarhnden hesplcaz blıyorujm[/QUOTE]

Hayir canm yanlis düşünüyorsun benimde.zaman zaman duzensiz adetlerim ama kac gun gecikirse geciksiz ilk adet oldugun gunu baz alcaksin. Takilma kac gun geciktigine baslangic tarihi önemli. ;)

"Hayal Peri, post: 42391769, member: 702110"]canm 6 gun gecıyo bnm duzensız oluyrum yanı 1 aguststa olduysam 6 eylulde olcam demkkı 6 gun felan kaldı ama sancm bel agrım falan yok yanı bde ben hep bıtıs tarhnden hesplcaz blıyorujm

Hayir canm yanlis düşünüyorsun benimde.zaman zaman duzensiz adetlerim ama kac gun gecikirse geciksiz ilk adet oldugun gunu baz alcaksin. Takilma kac gun geciktigine baslangic tarihi önemli. :KK66:[/QUOTE]
ozmn altı gunum kaldı ya cnm sureklı ben 36 gunun ustune oluyrm bır ayı 6 gun ıllakı gecıo ozmn hftaya pzar hastalanmam lazım

Hayir canm yanlis düşünüyorsun benimde.zaman zaman duzensiz adetlerim ama kac gun gecikirse geciksiz ilk adet oldugun gunu baz alcaksin. Takilma kac gun geciktigine baslangic tarihi önemli. :KK66:
ozmn altı gunum kaldı ya cnm sureklı ben 36 gunun ustune oluyrm bır ayı 6 gun ıllakı gecıo ozmn hftaya pzar hastalanmam lazım[/QUOTE]

1 agustosta adet olduysan 1 eylulde adet olman gerek canim. Hayirlisi olsun ozaman :)

ozmn altı gunum kaldı ya cnm sureklı ben 36 gunun ustune oluyrm bır ayı 6 gun ıllakı gecıo ozmn hftaya pzar hastalanmam lazım

1 agustosta adet olduysan 1 eylulde adet olman gerek canim. Hayirlisi olsun ozaman :)[/QUOTE]
işte cnm 30 gunde yanı br ayda br olmuyorum altı gun gecıyo bakalım 1 eylul veya 6 eylulde oolmazssam dırek kan testı dua edın bana kzlar :)

Dualarmz sennle tatlmm.. bnde cok sabrsizim dayanamiyrum artk ama erken ya sabrtmek lazm kafayi yicem sigamiyorm bi yere :)

1 agustosta adet olduysan 1 eylulde adet olman gerek canim. Hayirlisi olsun ozaman :)
işte cnm 30 gunde yanı br ayda br olmuyorum altı gun gecıyo bakalım 1 eylul veya 6 eylulde oolmazssam dırek kan testı dua edın bana kzlar :)[/QUOTE]

Bak hala bitis tarihino baz aliyorsun :) 1 eylulde olman gerek olmzsan eger kanda cikar , adete bes gun kala kana cikiyor ayin altisini beklemene gerek yok..

işte cnm 30 gunde yanı br ayda br olmuyorum altı gun gecıyo bakalım 1 eylul veya 6 eylulde oolmazssam dırek kan testı dua edın bana kzlar :)

Bak hala bitis tarihino baz aliyorsun :) 1 eylulde olman gerek olmzsan eger kanda cikar , adete bes gun kala kana cikiyor ayin altisini beklemene gerek yok..[/QUOTE]

Bak hala bitis tarihino baz aliyorsun :) 1 eylulde olman gerek olmzsan eger kanda cikar , adete bes gun kala kana cikiyor ayin altisini beklemene gerek yok..[/QUOTE]

ayhhhhh tamam kzmaaa :D carsmba gunu hastanedeym .d

Hayal Peri, post: 42392010, member: 702110"]Bak hala bitis tarihino baz aliyorsun :) 1 eylulde olman gerek olmzsan eger kanda cikar , adete bes gun kala kana cikiyor ayin altisini beklemene gerek yok..[/QUOTE]

ayhhhhh tamam kzmaaa :KK70: carsmba gunu hastanedeym .d[/QUOTE]

Asknolsun canm ne kizmasi :)))) hakkinda hhayırlısı olsun
Rica ede

Bn vala şu güne kadar hep yattım canocan.
Ağrım fln oldu. Bugun maşşşlh gayet iyiyim.
Kasıklarım çok ağrıyodu,ani baygınlık fln.
Neyse şükür şuanıma,dahada olmasın inş.
Ben salı günü kalp için gidicem :)
Heyecanlıyımmmm.
Allah hakkımzda hayırlısını versin.
Sen nasılsın?
Bide karnımda seyirmeler var, sizin ? :) @renur @Fatos3458 @Redberryy
cok dikatet kendine sanade gecmis olsun..benim belirtiler gitti dun den beri..kanama adet gibi hala devam..bilmiyom moralimiz sifir..aglayacam esim uzulmesin diye sıkiyom kendimi..bebegim gidiyor ve bir sey yapamiyom :KK61:..gebelik testi alcak esim az sonra bir bakim..beklemek nekadar zormus..Allaha emanet olun...kendinizi iyi bakin..biraz girmesem bilinki kotu haberler var..kimweye uzmek istemiyom..cok öpuldunuz

Ben 1 gun snra bile kanda tahlil yapilp cktigini duymstum smda gtsem erken mi diye
Kızlar adetime 6 gün kala kan testim negatif çıkmıştı benim. Cidden en azından 2 gün kalaya kadar test yapmaktan kaçının. Ben emindim hamile olmadığımdan. Gecikmenin 2. Günü 209 çıktı beta ve idrarda silik çizgi çıktı. Acele etmeyin bekleyin. Haybeye umudunuzdan olmayın bikaç gün için

Yok cnm en son 5 gün önce yapmıştım 2 tane test direk tek çizgiyi ikiside bi daha yapmadım aslında bende çok sabırsızım ama inat ettim test yapmicam bi kaç gün gecikmeden diye.korunmayı bırakınca regli tarihleri Değişiyor fln diye çok okudum sanırım ondan :KK43:
Çok doğru karar canım bence de bekle. Ben 7 gün kala erken gebelik testi yapmıştım idrar. Tek çizgi çıktı. Yetinmedim dedim idrar için erken herhalde. Ertesi gün kan testi yaptırdım yine negatif çıktı. Onun için 1 hafta öncesinden baktırmayın. Evet pozitif çıkan insanlar da var ama çıkmayabiliyo da. Bnde olduğu gibi.

kizlar benimde kan geldi hastaneye acile geldim kan verdim sonuclari bekliyom..insallah bebegim gitmez :cry::KK61: agrim de var..dun den beri belirtiler de gitti..moral sifir..dua edin ne olur..:KK17:

sagol kizlar dualarinizi ihtiacim var..kan verdim 940 cikti..sali gunu 480 ndi..biraz zayif geldi gibi..doktor ultrasonda simdilik bir sorun gozukmuyor gibi dedi. kucuk oldun de kese de goremedi..biraz zayif gelisiyor galiba dedi.. .zaman gostercek dedi..kanama iyimi dusukmu ..carsamba gunu kadar beklicez dedi..tekrar gitcez..benim belirtim gitti dun den beri..bilmiyom..:KK17::KK61:cok korkuyom..bu 940 cikti ama cok de yukselmedi..offf offf..eve geldim uyucam biraz butun gece uyamadik dusunmekten..haber ederim size
ay canım çok üzüldüm ben ya. Ama değerini ben de anlayamadım. Salı günü demişsin evet biraz düşük değer gibi duruyo ama. Sana şunu söylyim. Risk hepimiz için ilk aylarda devam ediyo. Ben eğer olacaksa bu aylarda olsun diyorum hep. 6 aylık bebek kaybeden insanlar var. Ölü doğum yapanlar var. Benim başıma şu dönem gelse daha dirayetli olabilirim. Üzülmekte haklısın ama çok da yıpratma kendini. Hayırlısını dile. İnşallah kötü bi şey olmaz. Olursa diye konuşuyorum. Dediğim gibi hepimiz için geçerli bu risk.

Back