- 28 Ağustos 2015
- 55
- 38
- 18
- 29
Canım ınş olur çünkü bılıyorsun artık gıt gıde zorlaşıyor hersey . diğer topıklerde felan görsen hepımız nasıl ıstıyoruz ne kadar erken bnce o kadar ıyı oluyor . Belırtılerın ney canım pekı4 aylik evliyim aslnda dsnmuyodum :) supriz olacak ama dedgm gbi belrtiler var
anladım canım ınş hamılesındır . regl bıttıkten sonra mı başladınız pekı ılışkıye :)Arada bas donmesi gibi kulaklarim cok cinliyo sık sık idrara ckyrum kasik bel agrisi cok ve normalde hcbisi yemezken asiri yemeye basladim
canım ınsanın ıcıne doğarmış . sol kasığında batmalar oluyormu sızı gıbıIcim byle cok garip ya anlatamam bilmyruM belki hamis degilmdir ama farkli duduygular icndeyim :)
İnş hamılesındır canım benım Allah gönlüne göre versın sonuçlarını felan bana özelden de yazabılırsın canım merak edıyorum hadı bakalım bayrama çıfte sevıncın olur ınşArada canm ya agri var ama kesin bi yerde di bide batmalar gece oluyo
Merhabalar bende birşey danışmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. 26 temmuzda evlendim bes gün sonra adet gördüm. & gün sürdü en fazla 1 hafta veya 10 gün sonra ıdrara çıktım pembemsı akıntı geldi ıkı uc gun sonra tahmını bıdaha geldi ve ilknden braz daha fazlaydı ozmn ıdrarımn rengıde değişiktş smdi ıse normal . birdahda hiç gelmedi acaba hamılemiyim karnım sadece şiş iki kere tarfsz boğazımd abi bulantı oldu başka bi belirti yok yardımcı olursanz sevirim ..Ay kızlar ben ilk defa2 aydır çalışmalarabaşladım. 27 yaşında anca hazır hissettim şimdi bebek kendini hazır hissediyomu onu düşünüyorum. Hiç bu açıdan bakmamışım :O
Hani hep deriz ya "27 yaşında anne olcam" falan,hoooop güm işte şimdi kara kara düşünürsün Çağlacım...
Peki benim gibi yumurtlama gününde deneyen var mı ? Haydi yahu beraber hamile kalalımmmmm ( helecanlandııımm )
canım regl ne kadar var pekı senın . ve hıc test yaptın mıMerhabalar bende birşey danışmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. 26 temmuzda evlendim bes gün sonra adet gördüm. & gün sürdü en fazla 1 hafta veya 10 gün sonra ıdrara çıktım pembemsı akıntı geldi ıkı uc gun sonra tahmını bıdaha geldi ve ilknden braz daha fazlaydı ozmn ıdrarımn rengıde değişiktş smdi ıse normal . birdahda hiç gelmedi acaba hamılemiyim karnım sadece şiş iki kere tarfsz boğazımd abi bulantı oldu başka bi belirti yok yardımcı olursanz sevirim ..
Eylül 13 gb reg olucam cnm test 1 aylıkken yaptım 35 günlük evlıyım daha pembemsı sıvı geldı ıkı kere ıdrar cıktım uc kere oldu bırınde cok oldu peçete koydum peçetede oembemsın kan olducanım regl ne kadar var pekı senın . ve hıc test yaptın mı
test yaptım cnm 1 aylıkken tek cizgı cıktı ıkı kere mıgde bulantısı gb bısey yaşadım ama kusmadımEylül 13 gb reg olucam cnm test 1 aylıkken yaptım 35 günlük evlıyım daha pembemsı sıvı geldı ıkı kere ıdrar cıktım uc kere oldu bırınde cok oldu peçete koydum peçetede oembemsın kan oldu
benımde regl 13 . canım regl gununden berı ılışkı mı gırdınız . Olabılır cunku regl bıttıgınde ılk 4 gun rahmın assagıda olurmuş hamılede olabılırsın tatlım . dıkkat et kendıne egır kaldırma sakın . mesela bugun bnm yumurtlam gunum 3 gun ust uste ılışkı düşünüyorum bakalım hayırlısı .Eylül 13 gb reg olucam cnm test 1 aylıkken yaptım 35 günlük evlıyım daha pembemsı sıvı geldı ıkı kere ıdrar cıktım uc kere oldu bırınde cok oldu peçete koydum peçetede oembemsın kan oldu
canım bazen bır kerelıgıne mahsus regl olabılıyormuşun . hamıle bıle olsan . bekleyelım ama dıkkat et kendınetest yaptım cnm 1 aylıkken tek cizgı cıktı ıkı kere mıgde bulantısı gb bısey yaşadım ama kusmadım
26 temmuzdan 1ağustosa kdar ilişkye grdık sonra hastalandım 1 agustosta altı agustost btt ve en gec br hafta sonra dedgm pembemsı sıvı geldı uc gun sonra tekrr geldı ve sunda yook pembemsı kan geldıgınde ıdrarımn rengıde degısıktı suanda hc pembemsı kan gelmıyor ıdrarımda normal yumrtalama zamanım 23 agustostu bırlıkte olduk 28 agustosdada brlıkte olduk hastalanmama 15 gun falan var ynı anlamdım bnde cnm hayrlısı olsun ıkımz ıcındebenımde regl 13 . canım regl gununden berı ılışkı mı gırdınız . Olabılır cunku regl bıttıgınde ılk 4 gun rahmın assagıda olurmuş hamılede olabılırsın tatlım . dıkkat et kendıne egır kaldırma sakın . mesela bugun bnm yumurtlam gunum 3 gun ust uste ılışkı düşünüyorum bakalım hayırlısı .
İkiz hiç yok ailede dün doktora gittim vajinal ultrasonda keseyi gördü ama cok mink kesen bebek de yok henüz dediDeğerin çok güzel hemde bat tarihi geçmeden maşallah Çoğul gebelik olabilir ailede ikiz filan var mı Cnm
bu rgl gb değil cnm cok kıs surdu ınternetten okudugm kdaryla bazı kadınlrda kısa sure bılırmıs bu ama baska hastalıgın başlangıcıda olabılırmıscanım bazen bır kerelıgıne mahsus regl olabılıyormuşun . hamıle bıle olsan . bekleyelım ama dıkkat et kendıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?