• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Cnm sen burda izindesin sanırım normalde Almanya da mı yaşıyorsun yurt dışında ki çocuklar biraz iri oluyor sanki anneler hamileyken özel birşey tüketiyorlar mı bilgin varmı vitamin ilacı tarzı birşeyler filan tr den farklı bi durum var mı bilgilendir bizide geri kalmayalım Avrupa'dan :KK49:
bilmiyom de benim ıkı kızım de 3:500 dogudular..eskiden femobin ıctım ben..demir hap kulandim..9 sene gecti arada bakalim bu sefer ne tavsiye edecek..once keseye görelim hayirlisi..yazarim tabi canisi

insallah..artik carsamba allahin izinle almanya da olurum sonra doktora gitcem..esime diyom yolla cikmadan pazar günü kan verim yok diyor her bir kac gün kan mı verilir dedi :KK45: gebesin iste dedi almanyada baktırız dedi..bende merak ediyom dedim beta yukselmismi deyilmi
Cnm ya benide doktor iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı epey heycan yaptım iki hafta nasıl geçecek gün sayıyorum resmen :) bize kalsa hergün kontrol olacağız:KK55:

Ayyyy gozun aydin canim saglikla kucagina alirsin ins . kac yillik evlisin ne zamandir dusunuyorsun
bu 2 ci evligim canim 2 yil yakin evliyiz..ıkl evlikten 2 kızım var bırı 13 bırı 9..esım hıc baba olmadı ıcın oyle karar verdik..baba olsun..ben subat ayında sprey mı cıkartım..ve bu ay kaldim..

Cnm ya benide doktor iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı epey heycan yaptım iki hafta nasıl geçecek gün sayıyorum resmen :) bize kalsa hergün kontrol olacağız:KK55:
valaha hic deme kızzz :KK45::KK70:evde ultrsason ve kan makine olsayıdı baktırırdım günlük artık :rolleyes:esım dıyor sen kafa gıttı dıyor stres yapma dıyor rahat ol allahın ızınle göruruz..neyapım ben sabırsızım merak edıyom..sen annenın karnına nasıl durdun dıyor allahım dıyor senden once ben dogurcam dıyor :confused::KK45::KK70:

valaha hic deme kızzz :KK45::KK70:evde ultrsason ve kan makine olsayıdı baktırırdım günlük artık :rolleyes:esım dıyor sen kafa gıttı dıyor stres yapma dıyor rahat ol allahın ızınle göruruz..neyapım ben sabırsızım merak edıyom..sen annenın karnına nasıl durdun dıyor allahım dıyor senden once ben dogurcam dıyor :confused::KK45::KK70:
Ben 7 aylık doğduğum için cevabım hazır orda da durmadım :cool: Beta hcg ölçücü pratik bi ev aleti yapılabilir bence parmak ucundan ALINAN minik kan Örneği ve ekranında beliren sonuç böyle bir aleti çok hayal ettim bende :)

Ben 7 aylık doğduğum için cevabım hazır orda da durmadım :cool: Beta hcg ölçücü pratik bi ev aleti yapılabilir bence parmak ucundan ALINAN minik kan Örneği ve ekranında beliren sonuç böyle bir aleti çok hayal ettim bende :)
merak etme o de cıkar yakında..aynı seker ölcme makıne gıbı :KK45:

Ya ben anlamadım iki hafta herşey yasak dedi doktora gidene kadar rahattım gittikten sonra biraz panik oldum :/ annemle ilgili kötü tecrübeleri anlattığım için mi oldu anlamadım cinsel ilişki fazla hareket yolculuk ev işi bile yasak :)
Ahhh canimm tamam sen simdi kalb atislarini duymak icin raandevu vermistir o zamana kadar zaten iki hafta ediyorr korkulcak bisey yok ilk hamileliklerde genellikke doktorlar dusuk tehlikesine karsi 7. Ve 8. Haftalara kadar cinsel iliskiyi ani hareketleri yasakliyor banada yasaklamisti demekki doktorunn iyii :) afedersin ama erkeklerin speremlerin icindeki bir madde bizde kasilmalara neden oluyomus o da dusuk veya erken dogumu tetikliyormus ondan dolayi son aylarda iliski yasaklanir cok uzun bilgi verdim kusura bakma belki biliyorsundur :)

Kizlar regl olmama 2 hafta flan var ama belirtiler var cok yiyorum sk idrara ckyrum kasik agrisi bel agrisi hamis miyim acaba

bu 2 ci evligim canim 2 yil yakin evliyiz..ıkl evlikten 2 kızım var bırı 13 bırı 9..esım hıc baba olmadı ıcın oyle karar verdik..baba olsun..ben subat ayında sprey mı cıkartım..ve bu ay kaldim..
Ayyyy canım benım ya . rabbım sana bağışlasın darısı bıze inşşşşş

Kasiklarim belim agriyor midem bulaniyor afedersiniz regl bittikten sonra hemen bebek yapmaya basladik ama bugunler yumurtlama gunlerim olabilir hamile olsam iki.haftada agrilarim baslarmi
benımle aynı durumdasın canım benımde bugun yumurtlama gunum ara ara agrılarım sancım var regl 2 hafta var

Back