• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Oyyy canimm yaa kiyamam ucak ilk zamanlar yasak oluyormuydu ben bilmiyordum hicc yasakk kalkinca gidersin canim insallahh uzmee kendinii morel yuksek olsun hepp :)
Ya ben anlamadım iki hafta herşey yasak dedi doktora gidene kadar rahattım gittikten sonra biraz panik oldum :/ annemle ilgili kötü tecrübeleri anlattığım için mi oldu anlamadım cinsel ilişki fazla hareket yolculuk ev işi bile yasak :)

Yok canim stres hic yapmiyorum sukur cok sakinim sadece gunlere dikkat ediyorum . Yumurtlama gunum yarin ya bugunde yapsam mi diye dusunuyorum yani su sekilde mi ilerlese 38/29/30/31 tabi hayirlisi Allah buyuk rabbim herkesin gonlune gore versin
Ben bi tek tahmini yum tarihlerine dikkat ediyordum ama fazlada Planlı olmuyordu tabi bazen evdeki hesap çarşıya uymuyordu :) dediğin gibi uygula sen bu tatihleri iyi değerlendir incir ye eşinde mümkünse soda içsin Çerez yesin :) hayırlısı ile olur inş Cnm bide bi arkadaşımızın tavsiyesi var M _Marla_Singer_ Ayakları havaya kaldırıp sallamaca biraz ayaklar Dikili kalıyorsun öyle yani

kızlaar bende hamileyimm :) forumu takip ediyordum ama hamile kalamadıkca da stres yapıyodum. bu ay hiç foruma girmedim bebek düşüncesini de aklımdan çıkardım olursa olur olmazsa bi güzel tatil yaparım rahatca sonra olur dedim kendi kendime ve stres yapmayınca hemen gebe kaldım :)
ama biraz karışık benim durumum sat 13 temmuz 4 ağustosta idrar yolu enfeksiyonundan acile gittim nolur nolmaz diye beta hcg baktırdım negatif çıktı. sonra adetim6 gün gecikti ben nasılsa negatif havalardandır diye önemsemedim ama 6. günde dayanamayıp test yaptım hayalet çizgi gördüm :) hemen kan verdim. negatif çıkan sonuçtan tam 15 gün sonra pozitif çıktı. yani 2 haftalık falan diye düşündüm ama dr.um 5 haftalık dedi. ilk betahcg sonucum 39 geldi değer düşük dedi dr. iki gün sonra değer 4 katına çıktı. dr 1 hafta sonra yani bugün 2000 olur keseyi görürüz dedi bugün gittim karından keseyi göremedi değerim de 13346 çıktı bu kadar yüksek değerde karından görünmemesi imkasız dedi. vajinal ultrasonda 9mm kese göründü. ama benim kafam çok karıştı değer bu kadar yüksekken nasıl sadece vajinal ultrasonda görülüyor. çoğul gebelik olabilir mi. bu arada şu an dr.un hesabına göre 6+4 haftalık gebeyim ama kese 5 haftalık gösteriyor dedi. bilgisi olan var mı ?
hos geldin canisi zaten stres yapiyor..bende bu ay tatıldeyım turkıyedeyım hatta esımle dedıkı guzel guzel tatıl yapalım nasıl olsa sıpa gelecegı yok :KK53:..ama allahın isi iste bende gebe kaldim 11.8--bende karnı agrısı acıle gıttım bende de 28 beta cıktı sasırdık..sonra 5 gun sonra beta 99 cıktı..ayin 25 de bu sali günü kan degerim 480 cikti..ultrasonda baktı ama göremedi kucuk daha dedi..son adetim 24 temuz..sende cok güzel cıktı beta..oyle dıyolar yuksek beta cıkanı ıkız veya ucuz olabılır..hayırlısı bıraz bekle zaten bırdakı ultrasonda cıkar..:cool:

Ben bi tek tahmini yum tarihlerine dikkat ediyordum ama fazlada Planlı olmuyordu tabi bazen evdeki hesap çarşıya uymuyordu :) dediğin gibi uygula sen bu tatihleri iyi değerlendir incir ye eşinde mümkünse soda içsin Çerez yesin :) hayırlısı ile olur inş Cnm bide bi arkadaşımızın tavsiyesi var M _Marla_Singer_ Ayakları havaya kaldırıp sallamaca biraz ayaklar Dikili kalıyorsun öyle yani
Onu cok yapiyorum canim 1 saat ayaklarim havada aradada bisiklet surer gibi yapiyorum :) bugun yapsam mi cok kararsizim yum yarin ya

Onu cok yapiyorum canim 1 saat ayaklarim havada aradada bisiklet surer gibi yapiyorum :) bugun yapsam mi cok kararsizim yum yarin ya
Sen yap bence kısmetse olur zaten içimizde üç gün canlı kalabiliyormuş biliyorsundur :) belirtileri var mı birde yumurtlarken kimisinin ağrısı akıntısı filan oluyor ya ... Belki bugündür tam net biliyormusun yum tarihini

Sen yap bence kısmetse olur zaten içimizde üç gün canlı kalabiliyormuş biliyorsundur :) belirtileri var mı birde yumurtlarken kimisinin ağrısı akıntısı filan oluyor ya ... Belki bugündür tam net biliyormusun yum tarihini
29/30arasinda degisiyor canim . kasik agrim var akintim var batmalar oluyor . arada sancilar:)

Cnm senin belirtin var mı hiç benim bulantım filan yok iştahım açıldı benim senin belirtilerin nasıl
bende bulantı yok sımdılık..ısahım guzel tatliya cok duskun oldum..ıdrara sık sık cıkıyom gece bıle 2-3 kere gıdıyom..sabah erken uyanıp cok acıkıyom..gögusler hasas..birde ayaklar üsüyor ya ıkı cift corapla duruyom..vucut ısınsı 36:8 ama ayaklar buz gıbı..cok alınganım bu aralar duygusal aglıyom nerdeyse herseye :KK45:esim dıyorkı nasıl davrancamı de sasırdım dıyor :KK70:banane dıyom ya atar yapiyom ona gülüyor

bende bulantı yok sımdılık..ısahım guzel tatliya cok duskun oldum..ıdrara sık sık cıkıyom gece bıle 2-3 kere gıdıyom..sabah erken uyanıp cok acıkıyom..gögusler hasas..birde ayaklar üsüyor ya ıkı cift corapla duruyom..vucut ısınsı 36:8 ama ayaklar buz gıbı..cok alınganım bu aralar duygusal aglıyom nerdeyse herseye :KK45:esim dıyorkı nasıl davrancamı de sasırdım dıyor :KK70:banane dıyom ya atar yapiyom ona gülüyor
Tatlı belirtiler Cnm inş böyle devam eder benimkine çok benziyor :)

Dimi ama :) 4gun ust ustede afedersinde bazilari sperler azilir felan diye soyluyor bilemedim :)
yok canım mesela benım doktorum dedıkı adeten sonra 12 gün sonra basla ılıskı dedı her gun yap dedı..ıstersen sabah yap dedı daha ıyımıs dedı ama yatacaksın dedı ve ayaklar havaya dikeceksın dedi..wc en az yarım sat bir sat gıtmıceksın dedi..

yok canım mesela benım doktorum dedıkı adeten sonra 12 gün sonra basla ılıskı dedı her gun yap dedı..ıstersen sabah yap dedı daha ıyımıs dedı ama yatacaksın dedı ve ayaklar havaya dikeceksın dedi..wc en az yarım sat bir sat gıtmıceksın dedi..
Bende ayaklari dikiyorum canim . Sen hamile misin peki

Cnm sen burda izindesin sanırım normalde Almanya da mı yaşıyorsun yurt dışında ki çocuklar biraz iri oluyor sanki anneler hamileyken özel birşey tüketiyorlar mı bilgin varmı vitamin ilacı tarzı birşeyler filan tr den farklı bi durum var mı bilgilendir bizide geri kalmayalım Avrupa'dan :KK49:

Tatlı belirtiler Cnm inş böyle devam eder benimkine çok benziyor :)
insallah..artik carsamba allahin izinle almanya da olurum sonra doktora gitcem..esime diyom yolla cikmadan pazar günü kan verim yok diyor her bir kac gün kan mı verilir dedi :KK45: gebesin iste dedi almanyada baktırız dedi..bende merak ediyom dedim beta yukselmismi deyilmi

Back