- 19 Nisan 2015
- 618
- 385
- 18
evet cm..sali günü kan verdimde 480 cikti beta..ultrasonda gözukmedi dahaBende ayaklari dikiyorum canim . Sen hamile misin peki
Ins canim agzindan bal damliyorSağlıklı olan tutunuR zaten Cnm sen bu tarihlerde üst üste deneyebilirsin şansını inş 15 gün sonra güzel haberlerini alırız
Ayyyy gozun aydin canim saglikla kucagina alirsin ins . kac yillik evlisin ne zamandir dusunuyorsunevet cm..sali günü kan verdimde 480 cikti beta..ultrasonda gözukmedi daha
bilmiyom de benim ıkı kızım de 3:500 dogudular..eskiden femobin ıctım ben..demir hap kulandim..9 sene gecti arada bakalim bu sefer ne tavsiye edecek..once keseye görelim hayirlisi..yazarim tabi canisiCnm sen burda izindesin sanırım normalde Almanya da mı yaşıyorsun yurt dışında ki çocuklar biraz iri oluyor sanki anneler hamileyken özel birşey tüketiyorlar mı bilgin varmı vitamin ilacı tarzı birşeyler filan tr den farklı bi durum var mı bilgilendir bizide geri kalmayalım Avrupa'dan
Cnm ya benide doktor iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı epey heycan yaptım iki hafta nasıl geçecek gün sayıyorum resmen :) bize kalsa hergün kontrol olacağızinsallah..artik carsamba allahin izinle almanya da olurum sonra doktora gitcem..esime diyom yolla cikmadan pazar günü kan verim yok diyor her bir kac gün kan mı verilir dedigebesin iste dedi almanyada baktırız dedi..bende merak ediyom dedim beta yukselmismi deyilmi
bu 2 ci evligim canim 2 yil yakin evliyiz..ıkl evlikten 2 kızım var bırı 13 bırı 9..esım hıc baba olmadı ıcın oyle karar verdik..baba olsun..ben subat ayında sprey mı cıkartım..ve bu ay kaldim..Ayyyy gozun aydin canim saglikla kucagina alirsin ins . kac yillik evlisin ne zamandir dusunuyorsun
valaha hic deme kızzzCnm ya benide doktor iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı epey heycan yaptım iki hafta nasıl geçecek gün sayıyorum resmen :) bize kalsa hergün kontrol olacağız
Ben 7 aylık doğduğum için cevabım hazır orda da durmadımvalaha hic deme kızzzevde ultrsason ve kan makine olsayıdı baktırırdım günlük artık esım dıyor sen kafa gıttı dıyor stres yapma dıyor rahat ol allahın ızınle göruruz..neyapım ben sabırsızım merak edıyom..sen annenın karnına nasıl durdun dıyor allahım dıyor senden once ben dogurcam dıyor
merak etme o de cıkar yakında..aynı seker ölcme makıne gıbıBen 7 aylık doğduğum için cevabım hazır orda da durmadımBeta hcg ölçücü pratik bi ev aleti yapılabilir bence parmak ucundan ALINAN minik kan Örneği ve ekranında beliren sonuç böyle bir aleti çok hayal ettim bende :)
Ahhh canimm tamam sen simdi kalb atislarini duymak icin raandevu vermistir o zamana kadar zaten iki hafta ediyorr korkulcak bisey yok ilk hamileliklerde genellikke doktorlar dusuk tehlikesine karsi 7. Ve 8. Haftalara kadar cinsel iliskiyi ani hareketleri yasakliyor banada yasaklamisti demekki doktorunn iyii :) afedersin ama erkeklerin speremlerin icindeki bir madde bizde kasilmalara neden oluyomus o da dusuk veya erken dogumu tetikliyormus ondan dolayi son aylarda iliski yasaklanir cok uzun bilgi verdim kusura bakma belki biliyorsundur :)Ya ben anlamadım iki hafta herşey yasak dedi doktora gidene kadar rahattım gittikten sonra biraz panik oldum :/ annemle ilgili kötü tecrübeleri anlattığım için mi oldu anlamadım cinsel ilişki fazla hareket yolculuk ev işi bile yasak :)
Canım buraya pek giremiyorum artık ya. Mide bulantım hala yok benim. Sanırım olmicak ya da gebelik durdu diyorum ama bilmem. Haftaya ctesi kontrola gidicem. Sen nasılsın?M _Marla_Singer_ nerelerdesin nasilsinn hic sesin cikmiyorr bebis ne yapiyorr var mi bulantii sendee
Ayyyy canım benım ya . rabbım sana bağışlasın darısı bıze inşşşşşbu 2 ci evligim canim 2 yil yakin evliyiz..ıkl evlikten 2 kızım var bırı 13 bırı 9..esım hıc baba olmadı ıcın oyle karar verdik..baba olsun..ben subat ayında sprey mı cıkartım..ve bu ay kaldim..
benımle aynı durumdasın canım benımde bugun yumurtlama gunum ara ara agrılarım sancım var regl 2 hafta varKasiklarim belim agriyor midem bulaniyor afedersiniz regl bittikten sonra hemen bebek yapmaya basladik ama bugunler yumurtlama gunlerim olabilir hamile olsam iki.haftada agrilarim baslarmi
benımde 2 hafta var bugun yumurtlama gözukuyor bakalım ınş ALLAHIM YARDIM ETTSINKizlar regl olmama 2 hafta flan var ama belirtiler var cok yiyorum sk idrara ckyrum kasik agrisi bel agrisi hamis miyim acaba
Aminn canım hayrlisibenımde 2 hafta var bugun yumurtlama gözukuyor bakalım ınş ALLAHIM YARDIM ETTSIN
canım benım bence bekle cunku negatıf cıkabılır cok erken moralın bozulup stres yapmaIdrar testini adet gelmeden yapsak olmaz mi cok heycanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?