- 28 Ağustos 2015
- 55
- 38
- 18
- 29
Belkıde yerleşme kanamasıdır canım senın dıkkat et cok duydum bn bu şekılde olan pembemsı oluyormuş . gögüsünde hassasıyet var mı26 temmuzdan 1ağustosa kdar ilişkye grdık sonra hastalandım 1 agustosta altı agustost btt ve en gec br hafta sonra dedgm pembemsı sıvı geldı uc gun sonra tekrr geldı ve sunda yook pembemsı kan geldıgınde ıdrarımn rengıde degısıktı suanda hc pembemsı kan gelmıyor ıdrarımda normal yumrtalama zamanım 23 agustostu bırlıkte olduk 28 agustosdada brlıkte olduk hastalanmama 15 gun falan var ynı anlamdım bnde cnm hayrlısı olsun ıkımz ıcınde
aklına kötü şeyler getırme kuzum ıyı düşün hayırlısı debu rgl gb değil cnm cok kıs surdu ınternetten okudugm kdaryla bazı kadınlrda kısa sure bılırmıs bu ama baska hastalıgın başlangıcıda olabılırmıs
Amın canım benım bol dua edelım bırbırımız ıçınIns canm yaa Allah herkese ksmet etsin hakkimzda hayrlisi yazarm tabi ozelden :)
ayh inş cnm ya hamılelk belırtısıdr umarımaklına kötü şeyler getırme kuzum ıyı düşün hayırlısı de
yinede br doktora gıtmeyı düşünuyorum bu akıntının sebebı içn erken bişeyler ogrene blırım belkıAmın canım benım bol dua edelım bırbırımız ıçın
akıntının sebbebide hamılelık olablır akıntını elıne al ıkı parmagın arasında yapısıp uzuyors buda bır belrtıymıs cnmyinede br doktora gıtmeyı düşünuyorum bu akıntının sebebı içn erken bişeyler ogrene blırım belkı
evet gıt olabılır canım pazartesı ılk ışın doktora gıtmek olsun haber ver banadayinede br doktora gıtmeyı düşünuyorum bu akıntının sebebı içn erken bişeyler ogrene blırım belkı
aaa bak bunu yenı duydumakıntının sebbebide hamılelık olablır akıntını elıne al ıkı parmagın arasında yapısıp uzuyors buda bır belrtıymıs cnm
tabıkıde haber verırım cnm bakalım okudugm kdaryla dğişklkler var ama testın negatıf cıkması tam bır hayal kırklgyinede br doktora gıtmeyı düşünuyorum bu akıntının sebebı içn erken bişeyler ogrene blırım belkı
regl 5 gun kal bıle cıkıyor canımKan tahlili iliskiden kac gn snra yaptiriliyo
adet gununnn br hafta gecmesı lazım cnm geckmeden sonra olur cnku ılkıden cıkıyosun adet gunune br hafta kala döllenme zamnınn ve dger adet gununnn gecmesın beklemen lazımKan tahlili iliskiden kac gn snra yaptiriliyo
Testte negatıf cıkabılıyormuş bn duymuştum cunku bunu . kanda ıdrarda negatıf cıkıp sonra pozıtıf olantabıkıde haber verırım cnm bakalım okudugm kdaryla dğişklkler var ama testın negatıf cıkması tam bır hayal kırklg
aynen cnm bud var karında şilk felan da var bnde bunları hep hergun okuyormaaa bak bunu yenı duydum
ben akışına bıraktım cıok takarsam uzulurum dıye duşunuyorum sadece buradakı yorumları felan okuyorum ılışkı gunlerıme dıkkat edıyorumaynen cnm bud var karında şilk felan da var bnde bunları hep hergun okuyorm
Rabbim bzde nasıp etsın inşben akışına bıraktım cıok takarsam uzulurum dıye duşunuyorum sadece buradakı yorumları felan okuyorum ılışkı gunlerıme dıkkat edıyorum
ne olur ne olmaz bekle ıstersn 15 gun sonra bnmde regl donemımm bnde beklıyecgm bır hafta olmazssm gıdecegmBen 1 gun snra bile kanda tahlil yapilp cktigini duymstum smda gtsem erken mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?