- 28 Ağustos 2015
- 55
- 38
- 18
- 29
Cok sabirsizim:) dayanamiyorum gercktenne olur ne olmaz bekle ıstersn 15 gun sonra bnmde regl donemımm bnde beklıyecgm bır hafta olmazssm gıdecegm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sabirsizim:) dayanamiyorum gercktenne olur ne olmaz bekle ıstersn 15 gun sonra bnmde regl donemımm bnde beklıyecgm bır hafta olmazssm gıdecegm
amın canım benım hayırlısı ıle hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın rabbımRabbim bzde nasıp etsın inş
Bazılarınınkı geç dölleme oluyormuş ya canım . bnce bıraz daha bekle kendını uğraş edınBen 1 gun snra bile kanda tahlil yapilp cktigini duymstum smda gtsem erken mi diye
off hc sorma bnde şu belirtiler hamılelık olsun dıye yalvarıyorum her gun Allah'a inş uucumzde hamıleyzdır :)Cok sabirsizim:) dayanamiyorum gerckten
İnş arkadaşlar rabbım hayırlısını nasıp etsın o mınık ellerı bızzede naasıp etsın çok bekletmeden amınnnn :)off hc sorma bnde şu belirtiler hamılelık olsun dıye yalvarıyorum her gun Allah'a inş uucumzde hamıleyzdır :)
Allah'ım kalbimizi biliyosun içimzden geçenı blıyosun şu belirtiler hamılelik olsun YaRaabbimmmm :)İnş arkadaşlar rabbım hayırlısını nasıp etsın o mınık ellerı bızzede naasıp etsın çok bekletmeden amınnnn :)
Amınn canım benım Allah buyuk inş cok bekletmez yaradan kucagımız mınık meleklerımız gelırAllah'ım kalbimizi biliyosun içimzden geçenı blıyosun şu belirtiler hamılelik olsun YaRaabbimmmm :)
sagol canisi..amin amin rabim kalbine göre versinAyyyy canım benım ya . rabbım sana bağışlasın darısı bıze inşşşşş
Burda beş gün kala kan testinde negatif alan regl günü hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarımız oldu negatif sonuç moral bozacağı için az sabretmek gerekiyorregl 5 gun kal bıle cıkıyor canım
Regl günü tekrar test yaptın mı silikte olsa çizgi olabiliyor Cnm bence hiç pazartesini bekleme basit bi idrar testi yap yarın sabah :) ben olsam sabredemezdim :)Herkese merhaba...benim ilk defa çok uzun zaman sora Reglim gecikti.heveslenmek istemiyorum test yapmıştım 2 kere çünkü 5 gün önce.muhtemelen başka bişi var diye düşünüyorum.pazartesiye kadar olmassam gideceğim Dr a.tam Düzenliyken ovülasyonu takip edebilecekken şimdi olana bakın
bnde olsam kesn gderm geckmes ınşallah hamıle oldgn gsterrHerkese merhaba...benim ilk defa çok uzun zaman sora Reglim gecikti.heveslenmek istemiyorum test yapmıştım 2 kere çünkü 5 gün önce.muhtemelen başka bişi var diye düşünüyorum.pazartesiye kadar olmassam gideceğim Dr a.tam Düzenliyken ovülasyonu takip edebilecekken şimdi olana bakın
Yok cnm en son 5 gün önce yapmıştım 2 tane test direk tek çizgiyi ikiside bi daha yapmadım aslında bende çok sabırsızım ama inat ettim test yapmicam bi kaç gün gecikmeden diye.korunmayı bırakınca regli tarihleri Değişiyor fln diye çok okudum sanırım ondanRegl günü tekrar test yaptın mı silikte olsa çizgi olabiliyor Cnm bence hiç pazartesini bekleme basit bi idrar testi yap yarın sabah :) ben olsam sabredemezdim :)
İnşAllah cnmbnde olsam kesn gderm geckmes ınşallah hamıle oldgn gsterr
Belli olduğu gibi yazacağımbzede haber ver son durmu
insallah bizde hamileyizdir canimm 2 bucuk aydir evliyim ama cok istiyorum gecen ay idrar testim pozitif cikmisti sonra regl oldum o zamandan beri boyleyim belirtiler varbenımle aynı durumdasın canım benımde bugun yumurtlama gunum ara ara agrılarım sancım var regl 2 hafta var
Kesn hamilesndir o zman gdip kan testi yaptr bnce:)insallah bizde hamileyizdir canimm 2 bucuk aydir evliyim ama cok istiyorum gecen ay idrar testim pozitif cikmisti sonra regl oldum o zamandan beri boyleyim belirtiler var
beli olmaz belki gebesin ve yerlesme kanamasi yıdı o..adet deyidi belki..belirtiler devam ediyorsa kan ver..kan de kesın sonuc cıkar tevsıye ederim.. benim esimin kuzenesı de oyleyıdı..kanaması geldı ve adet zandı sonra belırtıler fazlastı ve doktorda kan verdı gebe cıktı..o de sasırdı..doktor yerlesme kanamsı o dedı..o nıcın beli olmaz bu ıslerinsallah bizde hamileyizdir canimm 2 bucuk aydir evliyim ama cok istiyorum gecen ay idrar testim pozitif cikmisti sonra regl oldum o zamandan beri boyleyim belirtiler var