Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

insallah guzel haberler alirsin cm..benim pek umudum yok..karnim hafif agri var gelecek gibi o_Obir yanda bel agrisi goguslerde hafif hasaslik var adet gelmeden hic olmazdi bunlar sadece karnim agrardi..kafam allah bulak valaha

Sadece 2 gün daha beklemen yeterli ondan sonra bir test daha yaparsın,eğer hamişsen ilk önce bize yaz ama:rolleyes:

Sadece 2 gün daha beklemen yeterli ondan sonra bir test daha yaparsın,eğer hamişsen ilk önce bize yaz ama:rolleyes:
yazmami canim bende sabah ne oldu esim turkiyede benim..testi okumadan yaptim cunku bu deyisik cizgi yukarda olmali benimki eksi olarak cikti esime sabah yazdim galiba hamileyim test resimi gonderdim anlamiyor ya bir sevinci sonra okudum testi baktim ki negativ ay kiyamadim sonra demeye yalnis oldu diye garibim baba olacak diye soylemedim sonra :KK53: artik aksama

Kizlar sanirim bende hamileyim reglim ilk kez 2 gun gecikti kasik agrim sancim var.Hamilelik testi yaptim pozitif çıktı. 8 ayin sonunda muradimiza ericez insallah. Iki gun sonra kan aldiricam emin olmak istiyorum. Erken oldugu icin kimseye soylemedim ilk buraya yaziyorum. Umarim bir yanlislik yoktur yada ilki gibi bu bebisimde dusmez.

dualar seninle canim Rabim buyuk bebegini sag saglim kucana almaya nasip etsin..teste pozitiv ciktiysa demeki hamissin cm...kana baktir tabi yemin olmak icin..adetin kac gun once yaptin testi

superisi_33 superisi_33 canim doktora gittin mi hamilelik testinde mi ogrendin? hamilelik testinin yanlis gosterme ihtimali var mi ?

Kizlar sanirim bende hamileyim reglim ilk kez 2 gun gecikti kasik agrim sancim var.Hamilelik testi yaptim pozitif çıktı. 8 ayin sonunda muradimiza ericez insallah. Iki gun sonra kan aldiricam emin olmak istiyorum. Erken oldugu icin kimseye soylemedim ilk buraya yaziyorum. Umarim bir yanlislik yoktur yada ilki gibi bu bebisimde dusmez.
Oo masallah goozun aydinn rabbim saglikla kucagina almayi nasip eeder insallah bn dort aydir deniyoruz nasil onerilerin varmi ne yaptin. :KK66:

X